Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 27.05.2009, 12:41   #1
Upadła Dusza
Guest

Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi

1. Czy sim może chodzić dosłownie wszędzie, czy tylko jakimiś wyznaczonymi ścieżkami, chodnikiem itp?

2. A jak to jest z jedzeniem, zapełnianiem lodówki ? Trzeba np dzwonić po dostawe jedzenia lub kupić w sklepie, czy lodówka jest zawsze pełna i każdorazowo płacimy za wyciągnięcie z niej czegoś, czy jak?
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 27.05.2009, 12:48   #2
Irbis

Reputacja: 14

Cytat:
Napisał Upadła Dusza Zobacz post
1. Czy sim może chodzić dosłownie wszędzie, czy tylko jakimiś wyznaczonymi ścieżkami, chodnikiem itp?
2. A jak to jest z jedzeniem, zapełnianiem lodówki ? Trzeba np dzwonić po dostawe jedzenia lub kupić w sklepie, czy lodówka jest zawsze pełna i każdorazowo płacimy za wyciągnięcie z niej czegoś, czy jak?
Ad. 1. Dosłownie wszędzie niestety nie można chodzić, jednak poza wyznaczonymi drogami są miejsca, gdzie nasz sim może powędrować.
Ad. 2. Jedzenie kupuje się sklepie. Są to pojedyncze produkty, więc możemy wybierać co kupimy i w jakiej ilości. Kupione produkty można (ale nie trzeba) włożyć do lodówki. Jeśli w lodówce brakuje produktów będziemy płacić, chcąc przygotować jakieś danie.
stare 27.05.2009, 12:59   #3
Aguncja
Guest

Jeśli w lodówce brakuje produktów będziemy płacić, chcąc przygotować jakieś danie.

Jakieś to mało życiowe, w S2 było lepiej i to już w podstawie.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.05.2009, 14:01   #4
Asik91
Guest

Mam pytanie Czy meble, ubrania sciagane z neta beda dzialac w the sims 3 czy trzeba czekac az wyplynie lawina stronek z ubraniami do 3? bo jak tak to gra zapowiada sie fatalnie z kiczowatymi ubraniami i meblami:/
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.05.2009, 14:03   #5
Mamełe

Reputacja: 10

Cytat:
Napisał Asik91 Zobacz post
Mam pytanie Czy meble, ubrania sciagane z neta beda dzialac w the sims 3 czy trzeba czekac az wyplynie lawina stronek z ubraniami do 3? bo jak tak to gra zapowiada sie fatalnie z kiczowatymi ubraniami i meblami:/
Ale o co chodzi? Będzie trzeba czekać aż będą te dodatki w necie.
Mamełe jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 27.05.2009, 15:08   #6
Asik91
Guest

Cytat:
Napisał Mamełe Zobacz post
Ale o co chodzi? Będzie trzeba czekać aż będą te dodatki w necie.
chodzi mi o sciaganie np ubran z internetu. trzeba bedzie czekac az ktos kto okaze sie bardzo kochany zajmie sie ich tworzeniem? czyli te z 2 nie podejda?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.05.2009, 15:37   #7
Fizzly
Guest

Cytat:
Napisał Asik91 Zobacz post
chodzi mi o sciaganie np ubran z internetu. trzeba bedzie czekac az ktos kto okaze sie bardzo kochany zajmie sie ich tworzeniem? czyli te z 2 nie podejda?
Ludzie...no jakim cudem ubrania z TS2 mają działać w TS3?! :/ Trzeba będzie poczekać, gdyby aluzyjne pytanie retoryczne było niezrozumiałe.

Cytat:
Napisał Dominic Zobacz post
A odrosty i pasemka? podobno miało dać się wybierać

I mam jeden mały problem... Jak zrecoloruje jakiś mebel i za chwilę recoloruje drugi to tamten z powrotem jest taki jak wcześniej. Da się coś z tym zrobić?
Możesz zmieniać kolory odrostów,pasemek,końcówek, ale nie długość.

Ostatnio edytowane przez Fizzly : 27.05.2009 - 15:39
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania