|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Serdeczne dzięki, Irbis
![]() Wiem, wiem, że powinnam poszukać. Chodzi o to, że już kiedyś tak przeszukiwałam forum i natknęłam się na temat o tych łatkach i potem tego nie znalazłam. ćzęsto tak miewam ![]() jeszcze raz wielkie dzięki ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Potem wkładamy gitarę do plecaka (wyposażenia naszego sima), klikamy na nią, a potem na pojawioną się opcję : Graj za napiwki. Mam nadzieję, że pomogłam ![]() Ostatnio edytowane przez Noemi : 09.08.2009 - 18:34 |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ponawiam pytanie, które już padło. Czy da sie grać na jednym zapisie kilkoma rodzinami, tak żeby np. dwie moje rodziny znały się ze sobą? Bo wyprowadziłam syna np. od rodziców, ale teraz nie wiem co zrobić, żebym mogła nim grać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50806 Wystarczy trochę poczytać tematy na forum, czytanie nie boli, naprawdę ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Hej
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
a czy jest kod, który pozwala płynnie obracać obiekty? tzn. ustawiać pod zupełnie dowolnym kątem, nie tylko w skokach po 45 stopni? widziałam to na jakimś filmiku jeszcze przed wydaniem gry i do tej pory nie wiem, czy to był chwyt marketingowy, czy naprawdę tak się da.
|
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Wystarczy przytrzymać Alt wtedy też można stawiać obiekty ni przylegające do siatki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
dzięki!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Mam problem. Już trochę temu kupiłam sobie TS3 i wszystko działało w porządku. Potem na jakiś czas przestałam w nie grać. Teraz gdy próbuję je włączyć wyskakuje mi okienko:
Wystąpił błąd z aplikacją Sims3Laucher i zostanie ona zamknięta Co mogę zrobić? P.S. Ściągnęłam parę dodatków z neta, ale już są usunięte wiec to nie to. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|