![]() |
#81 |
Reputacja: 10
|
![]()
No booosko! Nie wiem co jeszcze napisać. Nie znalazłam żadnych błędów, a zdjęcia są fenomenalne
![]() Najbardziej podobają mi się fotki nr. 3, 8 i 12 ![]() Bonusik też jest faaajny. Szczególnie pierwsze zdjęcie ![]() Bardzo podoba mi się Twój styl pisania. Tak płynnnie się czyta... 10/10
|
![]() |
#82 |
Guest
|
![]()
Ej...
A ja jeszcze nie skomentowałam? /skleroza nie boli ![]() Ogólnie odcinek bardzo mi się podoba, jedyne "przeoczenie", bo tylko tak mogę to nazwać to brak myślnika przed jedną wypowiedzią Iana XD Aczkolwiek bonusy są najlepsze \m./ pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#83 |
Guest
|
![]()
To ja się po raz pierwszy wypowiem - dla mnie bomba. Zupełnie inna historia od wielu FS na tym forum, które czytałam, nie obrażając oczywiście autorów. Twoje jest naprawdę wyjątkowe - wciąga. Jak tu pierwszy raz zaglądnęłam to od razu musiałam przeczytać wszystko. Naprawdę dobrze się to czyta mimo wpadek językowych. Jak chcesz mogę robić korektę przed zapostowaniem odcinka (Mizolec próbuje wyłudzić odcinki wcześniej od innych
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() Mnie tak samo jak tobie Ria przypadły do gustu właśnie te zdjęcia. ^^ Płynnie się czyta? Bo ja po chwili już się męczę ( a może to przez wyłapywanie błędów xd? ) Engang - także chciałabym być tak spostrzegawcza ^^ Jula881 - tobie także dzięki za tak wieelką ocenę ![]() Mizolec- dzięki za komentarz i za ofiarowaną pomoc - jednak wprowadzam tyle poprawek, że głowa boli. mimo wszystko sądzę, że nie potrzebuję żadnej formy pomocy ( prócz waszych podnoszących na duchu komentarzy ![]() Dzięki za komentarze, ale dla mnie - jeszcze mało ^^
Ostatnio edytowane przez Volturia : 27.05.2009 - 22:43 |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Guest
|
![]()
Zapomniałam dodać moją prośbę : więcej Iana
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
|
![]()
Dedyk dla mnie, o Boże xd dziękuje Volcia bardzo ; ***
co do odcinka, oryginalna nie będę - cudnie. ;] jakiś romans się szykuje ;dd ? i tak jak Mizolec napisał/a: więcej Iana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
|
![]()
Przeczytałam ostatni odcinek. Kompletnie nie rozumiem całości, ale podoba mi się. Jak będziesz pisać dalsze części to na pewno się zorientuje, więc daj mi szanse;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
|
![]()
Przetrzymywałam mój komentarz, ale to z powodu braku czasu.
A więc, bardzo mi się podobał odcinek, a te zdjęcia mnie urzekły. Są piękne! Bardzo dopracowane w każdym szczególe. Tekst jest równie piękny jak zdjęcia. Barwne opisy, uczucia bohaterki. Jestem na tak, oczekuję kolejnej części! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() . Chyba stworzę klub ' Ian Evigan Fan xDD Dziękuję wam za te komentarze, a ciebie Invi to trzymam za słowo ^^
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|