![]() |
#131 |
Reputacja: 10
|
![]()
Z tego co widzę, to bigkar strasznie kręci noskiem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#132 | |
|
![]() Cytat:
Ok, ale w nocnym życiu dochodziły już knajpy, kluby, restauracje, imprezy. Sims3 to owszem, podstawa, ale kontynuacja znanej już gry, więc nie rozumiem, dlaczego nie mieliby tego dawać w podstawie, za którą liczą sobie ~150pln. Będziemy płacić pieniądze za wyszczuplone Simsy2 z lepszą grafiką (zresztą zależy jak na to patrzeć) i z możliwością zbierania ośmiu rodzajów robali i dziesięciu rodzajów kamieni, a bez tak podstawowych rzeczy, jak nocne kluby, restauracje, dyskoteki, w których WIDZISZ CO ROBI TWÓJ SIM? Teraz, gdy można swobodnie chodzić po mieście, bez zbędnego ładowania miejsca te powinny być szeroko dostępne. W sumie to pewien krok w tył dla Maxisa. To samo z pracą, czy szkołą. W sims1 nie było nic widać, w sims2 nie było nic widać, skoro sims3 jest rewolucją, praktycznie oddzielną grą, dlaczego opcja ta jest niedostępna? Simsy to już nie ciemnota, nie są już ludzikami uwięzionymi na jednej parceli, ale mogą się swobodnie poruszać po mieście. Tylko po co, jak nic nie widać? Możesz posiedzieć u sąsiada, w parku, czy na plaży, gdzie ponadto nie można się kąpać. Na tym koniec W simsach2 fenomenem były pory roku, które stały się faworyzowanym dodatkiem. Dlaczego nie dali tego w podstawie sims3? U mnie pierwszy zachwyt trójką już minął, jest ok, ale nie rewelacja. Czas to największe zło. Moje simy śpią, na 4 czasie, idę do kuchni po obiad, wracam, one śpią dalej, uhh. Nie przelatuje całej gry na 3, czy 4 czasie, ale nie mam zamiaru wpatrywać się w śpiące simsy godzinami, bo dzień zlatuje szybko, a wszystkie interakcje, jak rozmowy etc. trwają strasznie krótko w stosunku do mycia toalety, kąpieli, czy choćby gotowania.
![]() |
![]() |
#133 | |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]() Cytat:
![]() Może i nie można sima śledzić w trakcie roboty, ale budyneczki są wykonane porządnie i jednak jakaś nowość, bo wreszcie wiadomo, gdzie sim pracuje ![]() Poza tym mam kilku simów, którymi gram i fajne jest to, że jednak czasami można poobserwować ich pracę, np. policjant grzebie w śmietnikach i przepytuje, by zdobyć awans, a gwiazda muzyki musi dawać koncerty by poprawić swoją ocenę w pracy. Chociaż przyznaję trochę racji bigkar, że zbyt łatwo różne rzeczy można osiągnąć. Już mam chyba trzy kariery zaliczone na maxa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Admin Emeryt
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |||||||
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
Cytat:
Czy taka złośliwość pomaga Ci w jakiś sposób? Bo jakoś nie widzę podstaw do tego, żebyś mogła oceniać mnie w ten sposób. Cytat:
Reszty nawet nie chce mi się komentować. Nie rozumiesz w ogóle co piszę, odnosisz się do moich słów zmieniając ich sens. Zmęczyła mnie ta dyskusja, a Twoje złośliwe komentarze wybiegające nieco poza temat, zupełnie zniechęciły mnie do dalszego prowadzenia tej rozmowy. Pozdrawiam. ------------------------------ Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Co do szybkich rozmów i wolnego mycia się czy gotowania, to uważam, że jest to zgodne z rzeczywistością. Jeśli chcesz przeciągnąć rozmowę możesz wybierać spośród różnych opcji i rozmowa może trwać nawet pół dnia, jeśli taką masz ochotę ![]()
OJSG: Życie simów według Irbis *** Trzeci dom Patrycji i Antoniego. *** Życie rodziny Wichura: Część 22 Ostatnio edytowane przez Irbis : 02.06.2009 - 11:58 |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
|
![]()
Ja się nie dziwię, ze nie ma pór roku i pogody
![]() Nie grałam jeszcze, ale cieszę się, ze dali samochody, sufity juz w podstawie ![]() BTW juz nie moge sie doczekac az zainstaluje sobie w pracy i bede obserwowac jak simy same sie rozwijaja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Guest
|
![]()
Ja nie kupię sobie TS3.
Powiem szczerze że jeszcze kilka tygodni temu nocami rozmyślałam o simsach 3. Myślałam sobie, że skoro między TS1 a TS2 był taki skok to tak samo będzie między TS2 s TS3 i aż nie potrafiłam sobie tego wyobrazić. Planowałam już przystosowanie mojego kompa aby uciągnoł grę, myślałam też nad tym aby usunąć całe sims 2 i skupić się wyłącznie na TS3. Moja mania szybko minęła. Oficjalnej premiery jeszcze nie było a ja już z każdej strony słyszę, czytam negatywne opinie na temat gry. Nie grałam TS3, ale sporo się już naczytałam. Przeraża mnie wolno upływający czas. Okej, rozumiem że np gotowanie obiadu trwa w rzeczywistości długo, ale to jest gra a nie rzeczywistość. Jakoś nie przekonuje mnie ta gra. Zostanę przy TS2. Kupie sobie jakiś dodatek i będę miała urozmaicenie. |
![]() |
![]() |
#138 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
![]() Wiesz, Ja polecam Ci nie przejmować się tak opiniami ludzi, których nie znasz, o których nie wiesz jakie są ich gusta i upodobania (mówię tu także o sobie). Nieważne czy opinia o grze jest pozytywna czy negatywna, trzeba ją brać z przymrużeniem oka, bo najlepiej przekonać się samemu. I na Twoim miejscu spróbowałabym zagrać, może u koleżanki, brata, siostry, jeśli oczywiście trafi się taka możliwość. I wtedy przekonasz się, czy Tobie gra odpowiada, czy nie ![]() Opierając się na cudzych wrażeniach z gry, nigdy nie przekonasz się, jakie byłby Twoje wrażenia.
![]() |
![]() |
#139 |
Admin Emeryt
|
![]()
Irbis - mądre słowa
![]() Mi się niby gra nie podoba i wg mnie ma więcej minusów niż plusów, aczkolwiek jakoś dziwnie cały czas gram i sobie kupię ![]() Ot tak, do kolekcji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |