|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Nie znam się raczej na parametrach komputerów, dlatego chciałam spytać o to Was. Czy będę mogła grać w ts3 na kompie z :
procesorem Intel Celeron D320, 2.40GHz 1,25 GB RAM kartą graficzną Sapphire RADEON 9250, 128mb A jeśli coś jest za słabe, to co? zdaje mi się, że karta graf., ale może jednak da radę na najniższych ustawieniach - detalach itd? proszę o odp, to jest dla mnie dość ważne..
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Niestety masz za słabą kartę graficzną, radeon 9250 jest bardzo podobny do geforce 5200. Trzeba wymienić albo zrezygnować z gry.
|
|
|
|
#4 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Cytat:
W wyposażeniu sima znajduje się telefon. Kliknij na niego i potem 'przeprowadź'. Wyświetli Ci się okienko w którym będziesz mogła wybrać które osoby mają się przeprowadzić i czy mają się przeprowadzić na pustą parcelę czy do gotowego domu.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Na pewno gra nie pójdzie, mam ten sam problem. Prawie... bo mam radeon 9200, poza tym ta karta nie obsługuje funcji shader, która jest niezbędna do odpalenia gry. Nie ma zaimplementowanych tych funkcji. Czyli jest do dupy!
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 130 (0 użytkownik(ów) i 130 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|