|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
co do tych simów.. każdy wyglądał jednakowo w TS2, zanim wyszły dodatki z neta i każdy miał taką samą figurę.. lipa.. w TS3 są realniejsze postacie, można wybrać figurę jaką się chce i to jest fajne. No, ale fakt faktem, że wszystkie te simy w TS3 choćby nie wiem ile się tworzyło to i tak wychodzą takie same ;| może nie tyle takie same, ale strasznie podobne, w TS2 był większy wybór do zrobienia bardziej charakterystycznych rys twarzy, żeby jednak te simy się różniły, no ale może wyjdą jakieś dodatki, żeby te twarze jednak trochę się od siebie różniły.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak się umie to się wszystko da. Postaram się dzisiaj dodać do galerii kilka fotek moich twarzyczek simów, żeby udowodnić, że się różnią i wcale nie muszę być jednakowe
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
nie, no. ok, trzeba przyznac, ze tutaj miastowi sa ok. w simsach2 wszyscy miastowi byli straszni i trudno bylo znalezc chociazby jednego z ladna twarza, bo albo mieli szerokie nosy, albo usta. tutaj wszyscy sa zroznicowani i wygladaja ok ^_^
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ja jak narazie grałam w 3 w Carrefurze,i nawet mi się podobała,ale jednak dodatki z neta w 2 bardziej mi odpowiadają niz puchy w 3,no ale obie gry mają swoje + i -
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
a więc.. jak dla mnie lepsze są ts3 ;p
tak przyjemnie się gra ;d szybko się ładują, twarze tylko nie za ciekawe.. no i kilka minusów jest, ale więcej jednak plusów ^^ tylko irytuje mnie to, że jak chcę wysłać gdzieś simke i oglądam co jest na mieście to tak straaasznie wolno mi ta kamera idzie ;d |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Super wypowiedź ![]() Wynika z niej, że : 1. TS3 > TS2 2. wymieniasz JEDEN plus (szybkie ładowanie gry) 3. wymieniasz DWA minusy (twarze nieciekawe, wolna praca kamery) Ergo, z twojej wypowiedzi zgodnie z zasadami logiki wynika zaprzeczenie postawionej przez ciebie tezy ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 15
|
![]()
Wybieram Sims2
Sentyment Trójki po 10 minutahc mi sie znudzily doszczetnie ; o
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
A mi się jakoś trójeczka podoba
![]() Najchudszy sim ma szerokie bary ![]() Kiedy testowałam jedynkę/dwójkę/trójkę pierwszym simem jest "mini-me". A Wampirencja jest niziutka [młody dorosły każdy tego samego wzrostu...] i ma stanowczo dużo większy biust od proponowanego ;] I jak tu się upodobnić? T___T
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Pomyślcie też nad tym jak porównujecie te simsy 2 i 3...
Niektórzy z was porównują sims2 + dodatki z sims3, to jest bardzo nielogiczne. Ponieważ 3 to dopiero podstawa, powinniśmy porównywać tę podstawę z podstawą 2, a nie z wszystkimi dodatkami... Mi bardziej podchodzi 3, z tego powodu, że ma w sobie więcej rzeczy niż w 2. Przykładowo są rośliny, które były dopiero w CPR. Są ciekawsze interakcje, życie jest ciekawsze, kariery Simów są urozmaicone, jest łowienie ryb, którego w 2 nie było.. Zastanówcie się jak to porównujecie, bo naprawdę to nielogiczne. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 14 (0 użytkownik(ów) i 14 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|