|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
XP Professional 32bit
Boje się sterowników od kiedy zepsułam sobie ekran -_-' ale jak cza to cza ^^ |
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Mam problem z grom The sims 3 gdy włanczam gre pojawia sie taki bład: Urzadzenie 0 nie moglo uruchomic tego tytulu. Stosowana karta grafiki nie obsluguje funkcji Shader przynajmniej w wersji Model 2. Zaktualizuj swoja karte. Co mam zrobic POMOCY!!!
Moja karta graficzna:NVIDIA GEFORCE 4 TI 4200 WITH AGP8X |
|
|
|
#4 | |
|
Reputacja: 20
|
Nie no coś ty, weź już lepiej jakiegoś GF6600GT. Procesor fakt, kiepski, ale ta grafa będzie do niego w sam raz, a nie jest droga. Na allegro znajdziesz tak od 50 zł.
Cytat:
Ostatnio edytowane przez mario : 19.06.2009 - 22:59 |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Mam windowsa viste ultimate
zainstalowałem simsy 3 gra się załacza i przed tworzeniem postaci wyskakuje że musze zainstalować grę jeszcze raz pomuście |
|
|
|
#6 |
|
Reputacja: 20
|
Może kup oryginał, skoro nie umiesz sobie poradzić z piratem?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Reputacja: 10
|
Jestem dziecko słońca, wiem ;x. Mógłby mi ktoś podać dokładny link do sterowników do mojej karty graficznej?
Radeon 9550 i Radeon 9550 Secondary. PS. czym różni się ustawienie monitora w jego właściwościach; - Monitor Plug and Play na Radeon 9550 - (monitor domyślny) na Radeon 9550 Secondary. Proszę o szybką odpowiedź.
|
|
|
#8 | |
|
Guest
|
Cytat:
Należy wybrać system, potem rodzaj sterowników: "Radeon" - karty niezintegrowane z płytą główną, "Mobility Radeon" - karty m. in. do laptopów, "Integrated/Motherboard" - karty zintegrowane z płytą główną i na końcu konkretny typ karty. Odnośnie drugiej części posta - oprócz zewnętrznej karty graficznej masz również zintegrowaną kartę graficzną na płycie głównej. W menadżerze urządzeń możesz ją wyłączyć - w tej konfiguracji komputera jest niepotrzebna. Oczywiście chodzi o tą "secondary" ![]() Post edytowany z powodu problemów jakie napotkała Daaagi. Link pozwala na pełny wybór sterowników ATI w zależności od systemu operacyjnego i typu karty. Ostatnio edytowane przez MarekS : 24.06.2009 - 10:56 |
|
|
|
|
#9 |
|
Reputacja: 10
|
To mam ściągnąć sterowniki z opcji 2, tak?
Jak założyłam temat na offtopciu w komputery i internet to mi ktoś odpisał, że muszę usunąć te sterowniki. Czy to konieczne? Edit. który downald z tych 3 wybrać? Ważne Po zainstalowaniu sterowników do mojej karty graficznej z linku który podał MarekS po uruchomieniu TS3 nie mam obrazu tj. całe czarne. Chodzi o to jak usunąć te sterowniki, abym znowu mogła grać, bo przed zainstalowaniem sterowników było dobrze tylko miałam te kratki w panelu budowania i kupowania. PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ, BO CHCĘ JUŻ ZAGRAĆ. Z GÓRY DZIĘKUJE
hello. Ostatnio edytowane przez aluminium. : 23.06.2009 - 16:41 |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Guest
|
Cytat:
Tutaj jest link do początku strony i tam możesz wybrać tę konfigurację jaką masz- system i typ karty Pozostaje jeszcze jeden potencjalny problem - jeżeli wyłączyłaś drugą kartę graficzną - tę "secondary" to może okazać się, że monitor jest podłączony właśnie do tej drugiej, zintegrowanej i słabszej karty. Wtedy musisz przełączyć monitor do drugiego gniazdka. Ostatnio edytowane przez MarekS : 23.06.2009 - 17:44 |
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|