|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
W każdym sklepie typu Avast, AGD euro RTV, Media Markt itp...
Każdy sklep komputerowy raczej... Czasami w supermarketach (Carrefour lub Biedronka najczęściej, ale w Lidlu np też bywają) ale tam to raczej gorszej jakości...
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 39
|
Aha, ok, dzięki
|
|
|
#3 |
|
|
Będzie płynnie ze wszystkimi dodatkami/akcesoriami (to drugie - naprawdę, nie wiem po co
) teoretycznie bo masz niezły sprzęt ![]() Pobaw się w ustawieniach i dopasuj
|
|
|
|
#4 |
|
|
Mam taki problem. Kiedy sprawdziłam na Can You Run It wszystko wskazywało na to, że trójka będzie mi śmigać. No to ja cała zadowolona zainstalowałam je na Win7 (mam już zainstalowane na macu, jednak wygodniejsza byłoby dla mnie granie na windowsie). Kiedy włączyłam grę miasto ładowało się chyba z 30 minut mimo że był to pusty zapis, a później nie dało się w ogóle grać. Mam zainstalowaną podstawę + PZ. Może ma ktoś jakiś pomysł co jest przyczyną takiego stanu rzeczy??
Win7 Intel(R) Pentinum(R) CPU B960 2.20GHz RAM 4GB 64-bit
|
|
|
#5 |
|
|
Witam. Mam problem. Przycina mi grę gdy zmieniam na tempo 2 i 3 czasami też na normalnym tempie. Wydaje mi się że mój komputer powinien pociągnąć tą gre. Mam podstawe i 4 dodatki.
Komputer: ATI Mobility Radeon HD 5650(aktualne sterowniki) Intel Core i5 m460 2.53Ghz 4GB ramu DDR3 1066Mhz Windows 7 |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Co prawda nie doczekałam się odpowiedzi na moje wcześniejsze pytanie, ale mam kolejne:
Czaję się na laptopa/notebooka Acer Aspire 7720 ZG: Procesor: Intel Pentium Dual Core T2310 1.46GHz RAM: 2 GB Karta graficzna: nVidia GeForce 8400M, 256MB System: XP lub Win7 - jeszcze się zastanawiam, jaki zainstalować. Jak będzie zachowywać się gra na takim sprzęcie? |
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Searle, może się zachowywać różnie... Ja mam o wiele lepszy sprzęt, a gra się niestety co jakiś czas przycina - przy różnych bajerach pogodowych oczywiście tnie się częściej.
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Witam!
Mam Windows 7 Service pack 1. Toshiba Procesor AMD Athlon II P320 Dual Core 2.10 GHz RAM 3 gb Jak myślicie pójdzie? Bo gra jest w drodze a np 2 chodzi elegancko ze wszystkimi dodatkami i akcesoriami. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Reputacja: 11
|
Myślę, że pójdzie. Mi chodziła na kompie z o wiele gorszymi parametrami niż wszystkie podane powyżej. To, ze się ścina to nic nowego... Nawet na najlepszych kompach się tnie, bo gra jest... Hmm... Tak jakby ciężka do utrzymania. Poza tym, ma pełno bugów, błędów itp.
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|