|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Zrobiłam 8 identycznych gostków i ich podpaliłam XD
Ale moim największym, najbardziej szalonym pomysłem w tej grze było zamykanie każdego psa, który pojawił się na mojej parceli w ogrodzeniu najpierw 2x2, a potem labiryntem ze ścian zaganiałam go do wspólnej zagrody XD I w ten sposób mój sim miał 7 psów własnych i 20 cudzych xD |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Wybudowałam "dom": trzy ściany. W tym "domu" simy miały jedną kanapę, basen na niemal całą działkę (bez drabinki) w kuchni tylko kuchenkę, nawet lodówki nie miały. Aha, i jeszcze toaletę w ogródku^ Dodam, że była to ośmioosobowa rodzina.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Uznacie mnie psychopatą ale ok:
1. Zrobiłem więzienia dla znienawidzonych przeze mnie osób. Dałem im tam maty (pobrane z jakiejś strony) aby wyglądało realistycznie. Kibelek taki obsr... brudny i 1 okienko zakratowane na zewnątrz, oraz 2 wewnątrz, aby klawisze mogli ich oglądac. Gdy sim coś fikał to kominek i podpalam, oraz daje mebelki. Efekt wiadomy. 2. Zrobiłem cmentarz z ponad 30 grobami, oraz tylko małą chatkę. Mieszkało w nim 8 simów. 2 kobiety, 4 facetów i 2 dzieci. Chatka miała 2 sypialnie w każdym po 2 łóżka, a kibelek i kuchnia było razem. Gdy babka gotowała żarcie zawsze ktoś szedł do łazienki i wyganiał. Tak właśnie 3 osoby umarły z głodu ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|