|
![]() |
#1 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
http://www.modthesims.info/download.php?t=348825 http://www.modthesims.info/download.php?t=413329 |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Ja to bym chciał możliwość, by SIMY mogły jeździć z miasta do miasta, lub jak jadą autem, by była animacja wsiadania do auta, i wyjeżdżanie nim na ulice...
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Będę się powtarzać ale no cóż
![]() -Dodałbym pływanie w jeziorze oczywiśćie tam gdrzie wolno i z większymi umiejętnośćią wysportowania. -Kupowanie ubrań i innych tego typu rzeczy. -Animacja wsiadania do samochodu gdrzie to jest? -Możliwość całkowitego poznania kogoś bez potrzeby wprowadzania do swojego domu. -Możliwość żebrania wiem troche to głupie ale mi tego brakuje. -Wprowadzenie małych przekąsek np. paczka chipsów cukierek itp. -Wprowadzenie piwa i nastrójniki po wypiciu określonej ilośći niemożność jazdy samochodem nudnośći itp. -Obrócz ulubionych rzeczy też te najmniej ulubione. -Możliwośći wybrania wysokośći sima -Wygląd naszych simów który mógł by wpływać na nasze kontakty towarzyskie to samo z pieniędzmi -Możliwość ratowania innych np. od ognia,utopienia się itp. -Brak przenikania brzez innych simów jeśli ktoś wejdzie w Sima to się potknie. -Leprze wygładzanie terenu! -Jak to możliwe że wszystko jest takie równiutkie?Przypadkowe kamyki na chodnikach! -Dlaczego samochód może przeniknąć przez sima? -Możliwośći wyporzyczania książek na jakiś czas z biblioteki! To chyba tyle ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
a ja bym przede wszystkim dodała możliwość pływania w morzu i w jeziorze.
oraz: -pory roku & pogoda -możliwość podróży między miastami, ale o tym możemy sobie pomarzyć :p -wakacje jak w 2 -albo wywalić telefony stacjonarne, albo zrobić sklep elektroniczny, gdzie simowie mogą kupować komórki, i żeby nie każdy je miał od początku -wspomnienia takie jak w 2 , a nie te beznadziejne brzydkie zdjęcia -,- -animację wsiadania na rower/do samochodu -czy znaki zodiaku mają jakiś wpływ na simów? narazie nie przychodzi mi nic więcej na myśl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Wspomnienia już są, ale przydałaby się opcja tworzenia okolic taka jak w sims 2! Nie taka z warsztatu tworzenia miast! No i jeszcze pory roku!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Ja wcale nie mam tak dużo zastrzeżeń, bo przecież jakby było to, co my chcemy teraz, zawsze byłoby coś lepszego.
Moja jedyna prośba, to więcej interakcji w basenie, bo bezsensowne pływanie z chlapaniem i wstrzymywaniem oddechu mnie... No cóż, nie zadowala.
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Kasia - ty nie oczekuj tyle! Wiesz ile zajmuje stworzenie takiego Sunset Valley?
Carolayn - Można już tworzyc światy jeszcze lepiej niż w 2, ściągnij "Stwórz Świat beta"
![]() |
#8 |
|
![]()
A mnie trochę denerwuje to, jak złodziej się zachowuje, gdy alarm "piszczy". Normalny złodziej tak by nie robił, tylko zwiewał. I to mnie właśnie wkurza.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Chciałabym aby wróciły animacje typu pierwsze bara-bara, pierwszy pocałunek, ślub, narodziny dziecka itd. Bardzo mi tego brakuje.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
A ja bym dodała łuk, gdzie simy biorą ślub. Tak wiem, że dochodzi on później, ale liczyłam na niego od podstawy, bo bez niego śluby są takie.. dziwne.
Mnie również jak większość denerwuje jazda samochodem. No i jeszcze to co się dzieje na simowych ulicach! Samochód ''wjeżdża'' w drugie auto, sim może sobie stać na ulicy a auto i tak przez niego.. hm.. ''przeniknie''? Wolałabym żeby powstał czasem jakiś mały korek, a samochody zatrzymywały się na widok stojącego na środku sima, a nie ''przejeżdżały'' go. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|