|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Jak zaprosić kogoś na nocowanie u siebie? Moja simka (dziecko) ma taką zachciankę ;D
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Hej, od dłuższego czasu czytam forum, dziś postanowiłam coś napisać. Zamówiłam simsy na allegro (jeszcze czekam) i przygotowuje się psychicznie do gry ;pp
Mam kilka pytań, mam nadzieję, że ktoś życzliwy odpowie: 1.Jak to jest z wiekiem? Wchodząc w temat 'Przedstawiamy naszych simów' <czy jakoś tak> każdy pisze np. młody dorosły, 180 dni. O co w tym dokładnie chodzi? 2. Czy nie widać żadnej parceli publicznej?! Straszny krok w tył od strony twórców. Przecież nawet w podstawie 2 widac było wnętrze sklepów z ciuchami. 3.Czy grafika naprawdę jest taka kiepska? 4.Po co te całe misje? I co to dokładnie jest? ![]() 5.Czy naprawdę tak trudno się z kimś związać albo dostać awans w pracy? 6.Jak to w ogóle z pracą jest? Podobno można się zatrudnić w szpitalu, spożywczaku itp., ale czy jest też możliwość pracy tak jak w 2? Wyszukiwanie w kompie, apotem Sim sobie jeździ..bla bla bla. 7.Próbował ktoś zrobić karierę gwiazdy? Na jakimś filmiku na YT widziałam jak jakies nastolatki piszczały na widok jakiegoś kolesia, on rozdawał autografy i był na billboardach. 8.Czy Sims3 warte jest ceny? Dałam 107 z przesyłką XD No to chyba wszystko ;p |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Nie wiem czy dobrze mówię, ale podchodzisz do tej osoby, którą chcesz zaprosić. (jeśli nie jest u Ciebie w domu - ) Klikasz na nią i powinno być "Zaproś do siebie", a potem jak będzie u Ciebie w domu, gadasz z nią, bierzesz cały czas przyjazne itp., to potem powinno się pojawić: "Zaproponuj zostanie na noc" (coś podobnego). To tyle.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
A jeśli nie, to rzeczywiście może byc błąd gry. Chociaż u mnie się tak nie dzieje. Jeżeli jakas rodzina znika, to zawsze czytam w gazecie następnego dnia o jej przeprowadzce. Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
#9 | ||
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
Jest więc jeszcze jedna opcja ![]() Jeśli jest to błąd gry, to mam nadzieję, że szybko wyjdzie łatka, która go naprawi. Bo tej chwili najlepszym rozwiązaniem jest grać cały czas jedną rodziną i wcale mi się takie rozwiązanie nie podoba. Cytat:
![]() |
![]() |
#10 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Irbis to ja już sam nie wiem, na jakiej to zasadzie działa. Napisałem na podstawie własnych obserwacji i tylko tak jak napisałem mi się zdarzało, więc już sam nie wiem ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 73 (0 użytkownik(ów) i 73 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|