|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Dodałabym wspomnienia, znaki zodiaku i wskaźnik kondycji sima. Zmieniłabym deczko grafikę i interfejs na mniej kanciasty. Poza tym zauważyłam, że simowie w avatarach są paskudniejsi, niż w samej grze - na pewno lepiej wyglądałoby, gdyby avatar odzwierciedlał to, co widzimy, sterując simem. Poza tym, jak już ktoś pisał: dodanie animacji wsiadania/wysiadania z samochodu, możliwość tworzenia własnej okolicy i mniej skomplikowany sposób przełączania między rodzinami (chodzi mi o te zapisy, gdzie niektórzy mają problem z ulokowania dwóch rodzinek na jednym save'ie). Nie podoba mi się również to, że nie można podglądać simów w miejscach pracy i większości parcel publicznych - to też zdałoby się zmienić. No i lepiej byłoby, gdyby dzień nie upływał tak szybko (ledwo moja simka wróci z pracy, zje coś, ogarnie się, wyjdzie na chwilę na miasto, a tu już zmrok i niektóre paski potrzeb pomarańczowe...)
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Oprócz rzeczy które zostały już wymienione dodałabym możliwość kupowania... ciuchów! Niby fajnie,że nie wydajemy na nie masy pieniędzy, ale bez tej opcji simsy są mniej realistyczne.
Od zawsze chciałam,żeby praca, jaką wykonuje sim była hmm...bardziej realna. Chodzi mi o to, żeby np. w razie napadu nasz sim-policjant złapał złodzieja, albo gdy jesteśmy znaną gwiazdą muzyki, to żeby fani na ulicach nie dawali nam spokoju(chociaż przyznam, że nie udało mi się sprawdzić czy przypadkiem to w simsach się nie zmieniło). |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|