![]() |
#711 |
Guest
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#712 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#713 |
Guest
|
![]()
Jak zaprosić kogoś na nocowanie u siebie? Moja simka (dziecko) ma taką zachciankę ;D
|
![]() |
![]() |
#714 |
Guest
|
![]()
do czego sluzy opcja "przestan to robic!" po kliknieciu na goscia domu? Oo
|
![]() |
![]() |
#715 |
Guest
|
![]()
co trzeba zrobić, lub gdzie są rzeczy do uprawiania ogródka? bo w ogóle nie mogę do tego dojść ;|
|
![]() |
![]() |
#716 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jeśli klikniesz tą opcję gość przestanie wykonywać aktualną czynność...
tusiaaa3 - kupujesz warzywa/owoce w sklepie lub znajdujesz nasiona. Jak już masz je w ekwipunku to klikasz na nie i "wybierasz zasadź" lub "zasadź wiele" i sadzisz w wyznaczonym przez ciebie miejscu. Potem pielęgnujesz rośliny, podlewasz i zbierasz plony. Nie potrzeba tutaj jak w poprzednich częściach specjalnej ziemi wyznaczonej, na której sadzisz. Możesz to robić w dowolnym miejscu w ogrodzie. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#717 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
A jeśli nie, to rzeczywiście może byc błąd gry. Chociaż u mnie się tak nie dzieje. Jeżeli jakas rodzina znika, to zawsze czytam w gazecie następnego dnia o jej przeprowadzce. Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
#718 |
Guest
|
![]()
Wiem, iż było mnóstwo takich pytań, ale w żadnych nie ma odpowiedzi która coś u mnie zdziała:
stworzyłem simkę (śliczną, nawet z córeczką ![]() ![]() ![]() (Odpowiedzi z zadnego postu nie działają! ![]() |
![]() |
![]() |
#719 |
Guest
|
![]()
Nie wiem czy takie pytanie padło (a raczej pytania)
1. W dodatkowych umiejętnościach (konkretnie logika) by stac się mistrzem trzeba nauczac umiejętności (wiem jak to zrobic w interakcjach), ale tez jest zwykłe "nauczanie" - o co chodzi bo takiej interakcji nie znalazłam... 2. Czy myslicie że wersja przedpremierowa (piracka) może zawierać błędy a popremierowa nie? |
![]() |
![]() |
#720 | ||
Guest
|
![]()
Wykorzystując dowolną metodę rozmowy (przyjacielska, flirt, ..) przy ~trzecim dowolnym dialogu kategorii zmieniają się odczucia jakie ma rozmawiający z Tobą sim. Zobaczysz je w niewielkim okienku jakie pojawia się podczas rozmowy w lewym górnym rogu. W tym samym momencie pojawi Ci się parę dodatkowych dialogów danej kategorii rozmowy.
Ocuć swoje szczęście xP Może uda Ci się uaktywnić opcję przy pierwszej próbie xD Opcja "wyznaj zauroczenie" na pewno pojawia się gdy sim stwierdzi że jesteś uroczy ^_^ Cytat:
Czas upłynął ;( Czy te potrawy nie muszą być czasem doskonałej jakości? -_- |
||
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 15 (0 użytkownik(ów) i 15 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|