![]() |
#4 |
Reputacja: 14
|
![]()
Problem znikających rodzin nie jest mi obcy, znikały mi rodziny na różne sposoby, ale taki sposób zniknięcia rodziny jeszcze mi się nie przydarzył. Znając moje szczęście doświadczę tego niebawem
![]() Co do tematu, theground ma absolutną rację, grę trzeba zapisywać. Ja poza tym od czasu do czasu kopiuję foder Electronic Arts w bezpieczne miejsce na komputerze. Dodatkowo zapisuję kopię rodziny w bibliotece, zawsze gdy zmieniam aktywną rodzinę. Wówczas, w przypadku zniknięcia będę mogła grać rodziną od momentu, w którym przestałam w niej grać. Polecam powyższe sposoby, na wypadek zniknięcia rodziny ![]() theground poszłam w Twoje ślady i gram na nowej planszy. Jak do tej pory nikt nie zniknął, a wprowadziłam od razu trzy nowe rodziny i grałam nimi na zmianę. Co prawda nie sprawdzałam, czy nie zniknęła któraś z maxisowych rodzin, przecież ostatnio zniknęła właśnie rodzina maxisa. Cóż ... nie pozostaje nic innego jak czekać na łatkę, która naprawi ten problem.
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|