Cytat:
Napisał Zuzul
W kreatorze stwarzania Simów udało mi się stworzyć wyjątkowo ładną babeczkę. Po czym po wprowadzeniu jej do domu pojawił mi się odrażający paszczur, zupełnie nie przypominający tego, co stworzyłam parę minut wcześniej.
|
Właśnie o to mi chodziło - podobnie z tymi avatarami, tyle, że tam światło nie ma nic do gadania, bo postać jest jasna. Generalnie wydaje mi się, że światło w TS3 jakoś dziwnie pada na postacie simów i przez to są czasem takie... ciemne? To nadaje im właśnie tej sztuczności. Okej, może to zależy od tego z której strony pada słońce, ale jeśli "zacienione simy" wyglądają tak brzydko, to sądzę, że powinni to zmienić. Do wyglądu simów w kreatorze się nie przyczepiam, bo uważam, że jest w porządku (szczególnie ładnie prezentują się ich oczy).
Cytat:
Napisał Sun_rise
Już bardziej zapoznałam się z trójką i muszę stwierdzić, że przełączanie rodzin jest beznadziejne :/, najbardziej denerwuje mnie to,że podczas przechodzenia z między rodzinami znikają wszystkie pragnienia i okazje oraz wyposażenie :/! Mówię tu o nasionach, kamienia, warzywach i owocach;/.
|
Ostatnie dwa zdania to jakbyś mi z ust wyjęła. Nie wiem po kiego dali takie rozwiązanie?