![]() |
#72 |
Guest
|
![]()
W tych właściwościach przejdź do zakładki "Sprzęt" i znajdź "Menadżer urządzeń". Potem szukaj "Kart graficzne", rozwiń i powinno być
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]()
Oto, co znalazłam.
Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family |
![]() |
![]() |
#74 |
Guest
|
![]()
No więc tak.. Procesor powinien chyba wystarczyć, RAMu akurat (na styk
![]() ![]() Przypominam, że ja tylko patrzę na wymagania systemowe, nie mam pojęcia, jak jest w rzeczywistości ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Guest
|
![]()
Ale raczej nie będzie tak źle. Dzięki.
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Też mam laptopa i viste, taką samą karte graficzną, ale lepszy procesor bo 1,86Ghz i wiecej RAM bo 3G i gra mi NIE CHODZI. Byłam u paru informatyków i radzili mi wymiane laptopa lub karty graficznej i procesora, bo są za słabe. Gra się zainstalowała ale simy chodzą bardzo powoli i się zacinają, nie wspominając już o błedach w grafice.. |
|
![]() |
![]() |
#77 |
Guest
|
![]()
Mam:
System: Windows XP Media Centre Edition Procek: Intel Celeron D 3,2 GHz Grafika: Zotac GeForce 9500GT Pixel Shader: 4.0 Ram: 512 Mb Gra sie zainstalowała i włącza się ale grać się już nie da (chyba ze sie domy buduje). I tu moje pytanie: Czy zeby poprawić płynność gry mam dokupić tylko kolejne 512 RAM czy od razu 1 Gb RAM żeby mieć jeszcze 0,5 Gb w zapasie? |
![]() |
![]() |
#78 |
Guest
|
![]()
Mnie się wydaje, żeby lepiej kupić więcej, ponieważ 512 to i tak prawie nic nie da.
A wiadomo, że im więcej masz to gra chodzi płynniej. ;] |
![]() |
![]() |
#79 |
Guest
|
![]()
Oczywiście, że lepiej opłaca się więcej. Pamięci są teraz bardzo tanie, jednak baardzo przydatne
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 18 (0 użytkownik(ów) i 18 gości) | |