|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
A więc tak:
-Niebieska podłoga w salonie? Matko boża dopomóż... -Takie duże przestrzenie? No w sumie racja, bo gdzie dzieci się będą bawić? ![]() -Co do ogródka to mogłaś na prawdę go jakoś ładniej ozdobić. -Sypialnia jest jaka jest nic do niej nie mam -łazienka też fajnie wyszła -Taki mniejszy szczegół: Mogłaś zrobić jakieś zasłony w oknach. No chyba, że lubisz natrętnych sąsiadów ![]() -Kuchnia: Ni pomyliłaś ścian i podłóg z kuchni do tych w salonie? 3,5/10 próbuj dalej. Ja niedługo też coś wstawię i to ty będziesz mogła mnie pojechać ![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
oO
Nie podoba mi się... Twoja koleżanka się nie zna... PUSTO !!!!! nie wystawie oceny bo była by na minusie |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 15
|
![]()
Ech....wszystko za duże i wszystkiego za dużo- tak można streścić Twój domek. Jednak nie zniechęcaj sie i pracuj dalej.
pozdrawiam
#4 |
Guest
|
![]()
Twoja koleżanka ma więc...zróżnicowany gust.
W kuchni jest ZA brązowo,mogły być tu jakiś inny kolor. W salonie niebieska podłoga? Hmmm..ciekawe! W KAŻDYM pomieszczeniu jest za pusto,z niektórych pokoi można by zrobić dwa lub trzy... Bryła rodem z jedynki. Nie podoba mi się kolor ścian od zewnątrz,taki oczodajny jakby,myślę ze ciemniejszy kolor byłby bardziej na miejscu.... Bez oceny liczbowej. |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Bryła ma bardzo brzydki kolor. W ogrodzie nic ciekawego nie ma.
W salonie nie podoba mi się podłoga. No i strasznie duże i strasznie puste jest to pomieszczenie. W kuchni również podłoga mi sie nie podoba. Też zbyt duże pomieszczenie. Jadalnia to samo. Sypialnia - trzeba było poświęcić kawałek salonu i zrobić większą sypialnie. Jest taka malutka w porównaniu do reszty. Łazienka może być. Ogólnie - pustki... nie podoba mi się. |
![]() |
#6 |
|
![]()
Nie podoba mi się. Za duży i za pusty.
|
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Dzięki wszystkim za uwagi
![]() Postaram się poprawić (tzn.MUSZĘ się poprawić xd) |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Z zewnątrz mi się podobało i myślałam że tak też będzie w środku a tu, wielka pustka jakby komornik przyszedł i pozabierał ci wszystkie meble.Z zewnątrz 8/10 wewnątrz 3/10
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Bryła ładna ale w środku za pusto i salon o wiele za duży<wink>
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|