![]() |
#271 |
Reputacja: 10
|
![]()
Moim zdaniem również trzeba odbanować Intenke i Woltuwe.
Nie rozumiem tylko jednego jeśli Woltuwa przedstawił dowody (które są istotne dla owej sprawy i wszystko tłumaczą) i nie został jeszcze odbanowany. Zgadzam się z Chryzantemem. Wydaję mi się PM są dlatego tak nazwane bo mają być prywatne. A kiedy użytkownik Katara mi groził po prostu wszyscy mieli to gdzieś, a kiedy przychodzi co do czego on jest niewinny. ;/
__________________ When you're at the end of the road And you lost all sense of control And your thoughts have taken their toll ![]() |
![]() |
|
![]() |
#272 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
|
![]()
Prywatne wiadomości są prywatne więc po co je ujawniać ??
Kable to najgorsza i najniższa sfera życia. @edit. to jest okropne jak mi mogliście leniwca zbanować ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Guest
|
![]()
Myślę,że wszyscy uczestniczący w tej całej sprawie powinni porozmawiać z Rooi na spokojnie i bezstronnie jej pokazać swoją wersję wydarzeń.
Ja rozumiem,że Wolt trochę się uniósł w tym nieszczęsnym PW,ale nigdy by mi do głowy nie przyszło żeby ujawniać na forum wiadomość od kogoś,nawet jeśli by mnie tam wyzwał od najgorszych. Po prostu czytam ją i tyle.To jest wiadomość dla mnie,i używanie jej,żeby kogoś banować,to najgorsze świństwo,jakie można komuś zrobić. To tak,jakbym nakablowała do moda na tą i tą osobę,bo się mnie pytali w PW,skąd ściągnąć piracką grę. |
![]() |
#275 |
|
![]()
dlaczego Katara, moze obrazac i nic za to mu sie nie dostaje?!
spojrzta chocby na jego sygne =/ edit; dobra, zmienil juz
Ach, Marylo, wszak oczekiwanie czegoś daje nam już połowę przyjemności! Może się zdarzyć, że się tego nie otrzyma wcale, ale nikt nie może zabronić cieszyć się z oczekiwania. Lucy Maud Montgomery - Ania z Zielonego Wzgórza Ostatnio edytowane przez Panna Lawenda : 20.06.2009 - 10:18 |
![]() |
![]() |
#276 |
Guest
|
![]()
http://i44.************/161au6u.png
Poczułam się obrażona jego słowami. Powinien dostać warna (ja dostawałam za podobne określenia). Skoro na innych może kablować,to ja też na niego będę.Trudno. |
![]() |
#277 |
Guest
|
![]()
co ja wam zrobilem?
![]() penis to kompelment przeciez ![]() |
![]() |
#278 |
|
![]()
Czegoś tutaj nie rozumiem... Zamiast oburzać się tutaj za zachowanie innych na forum nie lepiej jest nacisnąć taki mały przycisk "raportuj zły post"? Problem (teoretycznie) zostanie przez to szybciej rozwiązany. Chyba, że opcja ta tutaj nie działa.
Poza tym, macie naprawdę wielki porządek na tym forum. Moim zdaniem nie ma na co narzekać. Jeśli chodzi zaś o prywatne wiadomości, to według mnie, powinien i tam panować regulamin. Oczywiście, nie bez przesady. Cóż jest jednak złego w zgłoszeniu usera, który w prywatnych wiadomościach tylko obraża nas od najgorszych bez żadnej przyczyny? @down To w takim razie Wolt nie może się sam odwołać?
S.J.Lec Ostatnio edytowane przez lay : 20.06.2009 - 11:16 |
![]() |
![]() |
#279 |
|
![]()
nie bez przyczyny. on sam zaczal, wolt sie obronil i odrazu dostal bana.
a pan Katara bez winy.
Ach, Marylo, wszak oczekiwanie czegoś daje nam już połowę przyjemności! Może się zdarzyć, że się tego nie otrzyma wcale, ale nikt nie może zabronić cieszyć się z oczekiwania. Lucy Maud Montgomery - Ania z Zielonego Wzgórza |
![]() |
![]() |
#280 |
|
![]()
Ja nie rozumiem po prostu zachowania tego użytkownika.
Rooi zastanawia się nad całą sytuacją ale dowody, które przedstawił Wolt po prostu świadczą o winie Katary. A on robi z siebie wielką ofiarę. Publikowanie PM to szczyt chamstwa i Katara powinien zastanowić się nad swoim zachowaniem, a tekst typu `` Rooi help oni znów się do mnie przyczepili ` mnie rozwalają. A jeśli chodzi o banowanie ja nie życzę sobie żeby jakiś użytkownik, który nie jest modem czy adminem groził mi banem jak to on napisał ` Będziesz częściej dostawała bana (dopilnuje)`. I ty jeszcze pytasz się co nam zrobiłeś zastanów się wchodzisz na czat i za przeproszeniem PIEP*zysz jakieś głupoty. Zastanów się co robisz, bo twoje zachowanie jest na poziomie przedszkola.
__________________ When you're at the end of the road And you lost all sense of control And your thoughts have taken their toll ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|