![]() |
#121 |
Guest
|
![]()
Oki
![]() 1.Czy singlesy mogą wychodzić do ogrodu ? ( jeśli tak to napisz w jaki sposób ) 2.W pierwszym dniu kiedy pojawiam się w domu rozmawiam sobie babką facetem i sobie tam gadją itp. Natomiast drugiego dnia mają cąłą anergie i komfort i co tam jeszcze jest na zielono a mimo to nie chcą ze sobą porozmawaić ... 3 Czy są jakieś kody do gry ? 4.Jak odblokować w grze taką wille co jest do wyboru na samym dole ... I tyle ![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 |
Guest
|
![]()
M@tys! teraz rozumiem
![]() A wiec tak: 1. Do ogrodu jako takiego nie wyjdziesz (chodzi o taki na zewnatrz domu, co by sie do niego wychodzilo klikajac na schody), ale mozesz sobie wybudowac ogrod na dachu (dziwne, ale nawet palmy mozna sobie postawic na tarasie, takie wieeeeelkie ![]() ![]() 2. Wlasciwie to nie mialam takiego problemu ![]() ![]() ![]() 3. Tak sa kody (pieniadze, max potrzeby, max stosunki miedzy Singlesami, 225 skill points i 20 level). Sprawdzone i dzialaja ![]() ![]() 4. Wille odblokujesz konczac gre na "Standard mode" (zn musisz doprowadzic do tego, aby sie ozenili ![]() To chyba wszystko ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Guest
|
![]()
Post pod postem, ale coz
![]() To moze nie najladniejszy loft jaki zrobilam, ale ten powstal bez kodow ![]() ![]() PRZEDPOKOJ ![]() ![]() SYPIALNIA Z WLASCICIELKAMI ![]() ![]() LAZIENKA ![]() KUCHNIA ![]() SALON ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Guest
|
![]()
Ladne, ja mam bardzo podobny dom do twojego, aż dziw bierze
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Guest
|
![]()
MaRtAaA koniecznie wklej je!! Ja nie mam gry singiel i chetnie zobzacze sobie screenchoty
|
![]() |
![]() |
#126 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Niestety Singles to nie to samo co Sims i wybor mebli jest baaaaardzo skromny ![]() Pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
#127 |
Guest
|
![]()
No fakt, co jak co, ale tam jest naprawdę bardzo mało mebelków, 3 kategorie: dla biednych, średnnio bogatych i zamoznych, ale mam nadzieję, że pojawią się wkrótce w necie jakieś dodatki do tej gry, wtedy być może stanie się ciekawsza...
|
![]() |
![]() |
#128 |
Guest
|
![]()
Hej no umieszczajcie te screeny
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Guest
|
![]()
Jeśli chodzi o gre to mi się znudziła ..... już wole zwykłe simsy a dwójka bęndzie o niebo lepsza
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Guest
|
![]()
Ja mam ją od dziś i już jestem wkurzona. Te ludki nie chcą ze sobą gadać, a jak chodzą nago to tak jakby nic. I mam mało kasy. Nie wiem jak ją zdobyć. Sprzedałam wszystkie lampy. HELP!
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|