|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Wydaje mi się że nie było takiego pytania, więc piszę.
![]() Moja Simka jest potrójną agentką (kariera Stróż Prawa). Od dawna ma mozliwość składnia raportów, co prowadzi do poprawy oceny pracy. Moje pytanie: jak się składa te raporty? Gdy najechałam myszką w zakładce 'praca' na 'raporty' wyswitliło mi się, że należy jes składać poprzez komputer, ale tam nie ma takiej opcji. Myślałam że może rozmawiałam z za małą ilością osób i przeszukałam za mało śmietników, ale chyba ok. 10 osób i 15 smietników powinno wystarczyć... Czy ktoś może wie, jak to się robi? ![]() Ostatnio edytowane przez Björk : 26.12.2009 - 11:46 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Próbowałaś wybrać na komputerze "Pisz (czy jakoś tak)", a następnie "Raporty"?
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Próbowałam, ale mogłam tylko ćwiczyć pisanie lub napisać jakąś ksiażkę. Nie było opcji typu 'pisz raport'...
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
musisz albo grzebac w smietniku simow
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
czy kariera potrojna agentka jest juz ostatnim szczeblem? Moj sim ma osttani szczebel kariery stroz prawa i nie moge juz pisac raportowchociaz one wciaz tam sa. moze chca by przeszedl na emeryture
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Nie, to ejst chyba 9 szczebel, potem jest agent międzynarodowy chyba.
Napisałam w 1 poście, że wielokrotnie grzebałam w smietniku i kwestionowałam. I NIC... |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
JUŻ WIEM!
Moim błędem było chyba to, że najpierw sprawdzałam wszystkie śmietniki w okolicy, a powinno się chyba po jedym ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Trzeba je sprawdzać "do końca", aż pojawi się komunikat, że Twój Sim znalazł jakieś dowody albo ciekawe rzeczy na temat "sprawdzanego" Sima ;>
|
![]() |
![]() |
#9 |
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
![]()
Ja wcale nie sprawdzałam śmietników, tylko przepytałam chyba ze trzech przyjaciół za pomocą opcji "Kwestionuj" i też zostało zaliczone
![]()
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
muszisz mieć ukończony 10 poziom umiejętnści pisarskich i wtedy powinno być coś takiego jak ,,pisz raport,,
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|