|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Bryła nie jest zbyt ciekawa. W ogrodzie jest za dużo drzew - gdyby w okolicy były drzewa to spoko, ale za parcelą są pustki i jakoś ta ilość drzew nie pasuje.
Przedsionek - jest ok, ale ten dywan jakoś nie bardzo pasuje. Jadalnia dla gości - może być, ale to coś na podłodze pod stołem i krzesłami, ten dywan? wygląda jak kałuża, jakby coś się tam rozlało i to w dużej ilości. Kuchnia - jak dla mnie za dużo kwiatków. Korytarz może być, nie jest zły, kolor dywanu mi się nie podoba. Salon jest fajny, ale znowu dywan mi sie nie podoba. Łazienka - wywalić kwiatka i bedzie ok ![]() Korytarz na pietrze nie podoba mi się. Łazienka - znowu kwiatek. Sypialnia rodziców - nie za dużo tych dywanów? łóżko się mi nie podoba, a tak to bardzo fajna. Pokój Taylor - dywan zupełnie nie pasuje. Pokój Lilian - bardzo fajny. Ogólnie dom jest ładny, podoba mi sie. |
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Bardzo dziekuję wszystkim za ocenki.
Wiem, że ta jadalnia jest taka mdła ale chciałam ją zrobić taką bardzo elegancką i mi trochę nie wyszło. Po prostu lubię robić jaskrawe i prztulne pomieszczenia i takie najlepiej mi wychodzą (tak myślę, chociaż możecie się z tym nie zgodzić). Co do tych drzew w ogrodzie - na początku było ich mniej dopiero jak zaczęłam robić zdjęcia stwierdziłam, że w ogrodzie jest bardzo pusto i dałam ich więcej. Ale chyba macie rację - przesadziałam jak się popatrzy na zdjęcia bryły to bardzo widać. Co do dywanów i kwiatów - nie wypbrażam sobie bez tego domu, ale rozumiem, że nie każdemu może się to podobać. Jeszcze raz dziękuję za oceny i uwagi. |
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 10
|
Domek wygląda rewelacyjnie. Bryła jest superowa a ogród niezły. W przed pokoju podoba mi się najbardziej dywan zielony jest cudowny. Jadalnia jest za blada ale krzesła są śliczne. Kuchnia jest ładna. Bardzo ładne są te meble. Bawialnia jest superowa. Salon jest ładny. TV jest najlepsze. Łazienka jest najlepsza i masz ogromnego plusa bo jest zielona. Łazienka u góry mi się już nie podoba. Sypialnia mi się kojarzy z czekoladą biało-ciemną. Aż chce się ją z chrupać. Pokój Taylor jest fantastyczny podoba mi się tak bardzo jak łazienka. Łóżko jest cudowne a ten kolor ścian bombowy. Pokój Lilian jest też ładny ale za bardzo naćkany. Ogród jest niezły. Najładniej tam gdzie są kwiaty. Moim zdaniem niezle ci się udał ten dom
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|