![]() |
#21 |
Guest
|
![]()
Hefalump - Dom jak na 2 raz nie jest zły... nie każdy umie ładnie budować...
Dom jest taki nie pasujący do niczego tak jakby ,ale jednak zawsze coś jest ![]() Mhmm... Bryła jest troche za pusta,brakuje mebli i w ogóle. Popatrz jak budują inni na tym forum ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#22 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie obrażaj się, przecież skoro dom się komuś nie podoba to napisze że mu się nie podoba, dla czego miałby pisać że jest ładny, skoro tak nie uważa. Ćwicz budowanie domów to w końcu się poprawisz.
|
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
bez urazy lubię nowoczesne domy sam podobny nawet zrobiłem tydzień temu ale w moim :
- domu wszystko wraz z bryłą było mniejsze co nie powodowało pustki - ogród był nowocześniejszy |
![]() |
#24 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Pierwszy dom był lepszy :/
|
![]() |
![]() |
#25 |
|
![]()
Mnie się domek podoba, jest taki inny, oryginalny
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Pierwszy domek był lepszy. A wiesz dlaczego? Bo był mniejszy i automatycznie lepiej się go urządzało. Poza tym nie sprawiał wrażenia pustego. I dlatego pierwsza moja rada: buduj mniejsze domy.
Porównując obie budowle mam wrażenie, że akurat tę budowałeś 'na szybko'. Gdybyś bardziej się przyłożył, domek byłby na poziomie pierwszego, może nawet lepszy. Poświęcaj więcej czasu na takie rzeczy, nierób nic na szybko, tylko dokładnie. To naprawdę się opłaca. Masz swój styl, jesteś oryginalny - super. Ale żeby coś osiągnąć, oryginalność nie wystarczy. Musisz nad tym stylem popracować. I nie przejmuj się tymi komentarzami, buduj dalej i wstawiaj tutaj swoje domy. To nic, że dostałeś takie komentarze, jakie dostałeś - kiedyś na pewno będzie lepiej. Radziłabym Ci na razie budować malutkie domy. Postaraj się je dobrze urządzić. Gdy już będziesz robił to dobrze, możesz przerzucać się na trochę większe, aż w końcu na duże wille. Póki co, oceny za ten domek nie daję. |
![]() |
#27 |
|
![]()
O ludzie, o ludzie, co to do jasnej ciasnej anielki jest?! Normalnie przypomina mi latawiec, albo gorzej. jakiś samolot Oo. jeszcze lotniska Ci brakuje. Bryła jest okropna, żałosna, brzydka, bleeee... Pomieszczenia są totalnie puste. Moznaby się zgubić w tych pustakch.
Ogólnie to plus za pomysł. |
![]() |
![]() |
#28 |
|
![]()
To jest dom czy UFO ?
![]() ![]()
![]() |
#29 |
|
![]()
Eeee...
A więc tak : Bryła - nie z tej planety O.o Wyjaśnisz mi o co w niej chodzi ? 2/10 Wnętrze - nie mam co oceniać, wieje pustkami... Ogród - a raczej drzewka na zewnątrz - 4/10 Ocena domu : 6/30 -_- |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
yyyy okropność - tylko tyle jestem wstanie powiedzieć, wybacz nie przemówił do mnie wcale
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|