Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Problemy z grą

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 20.12.2009, 16:07   #1
tomek250696
Guest

Domyślnie Odp: Aktualizacja 2.3. Problem.

No tak, działa, ale chciałbym zaktualizować, ponieważ mam te błędy, które aktualizacja zwalcza
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 20.12.2009, 18:42   #2
anie_1981

Reputacja: 10

Ta aktualizacja psuje dodatki ze Store.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 20.12.2009, 19:09   #3
epletre

Wcale nie psuje, ja mam najnowszą aktualizację, oryginalne simy, meble kupione w store i nie mam z nim absolutnie żadnych problemów. Przyznam jednak, że miałam nadzieję iż aktualizacja naprawi u mnie wygląd basenu, ale tak się nie stało :-(
epletre jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 20.12.2009, 19:18   #4
tomek250696
Guest

Hmm... jeśli chodzi o Store, to ja się tym nie martwię, ale chcę zaktualizować grę ;/ Czemu jest ten błąd ?;/ Możliwe jest to, że to jest przez to, że jestem w Chinach swoją rodziną ?;/ Sprobuje wyjechać z podróży.. dam Wam znać
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.12.2009, 19:20   #5
anie_1981

Zacznij nową grę na próbę.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 21.12.2009, 10:58   #6
Joe_Black
Guest

Może napiszę tutaj bo w poprzednim nikt nic nie odpisał.

Błędny plik o którym mówisz to TLHost.dll czy jakoś tak. To przez niego wywala błędy.
Ja wrzuciłem aktualizacje 1.8... (Podstawa) i 2.3... (Podróże) i zniknęło mi Riverviev. Córka się do mnie nie odzywa bo popsułem jej gre. :/ Teraz przy uruchomieniu niby jest zachowany save ale po najechaniu na niego wywala komunikat:
Cytat:
Nie można wczytać tej zapisane gry. Mogła zostać zapisana wraz z danymi z dodatku który nie jest już obecny w systemie.
Wczoraj wszystko wywaliłem. Do wersji 1.4.6 Riverviev jest aktywne po wrzuceniu 1.6... wywala że mam nieaktualną grę i w ogóle nie chce się uruchomić a po aktualizacji do 1.8 Riverviev znika i za cholere nie można go zainstalować. i pewnie przez to savey nie działają. Jakieś pomysły? Proszę o pomoc jak można rozwiązać ten problem.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.12.2009, 11:09   #7
Mamełe

Cytat:
Napisał Joe_Black Zobacz post

Błędny plik o którym mówisz to TLHost.dll czy jakoś tak. To przez niego wywala błędy.
Ja wrzuciłem aktualizacje 1.8... (Podstawa) i 2.3... (Podróże) i zniknęło mi Riverviev. Córka się do mnie nie odzywa bo popsułem jej gre. :/ Teraz przy uruchomieniu niby jest zachowany save ale po najechaniu na niego wywala komunikat: Wczoraj wszystko wywaliłem. Do wersji 1.4.6 Riverviev jest aktywne po wrzuceniu 1.6... wywala że mam nieaktualną grę i w ogóle nie chce się uruchomić a po aktualizacji do 1.8 Riverviev znika i za cholere nie można go zainstalować. i pewnie przez to savey nie działają. Jakieś pomysły? Proszę o pomoc jak można rozwiązać ten problem.
Ja musiałam jeszcze raz pobierać ze store riverwiew i po wejściu w pobrane było widać tak, jakby wcale nie było zainstalowane i dopiero gdzieś za 5 razem mi zainstalowało. Pomijam już to, że nie wiem za którym razem udało mi sie w końcu je pobrać...

epletre u ciebie problem z basenem raczej bym upatrywała w karcie graficznej. może pokombinuj ze sterownikami. Masz wysokie ustawienia? Po aktualizacjach one czasem się zmniejszają same z siebie.
Mamełe jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 21.12.2009, 16:38   #8
tomek250696
Guest

Więc jak naprawić ten błąd ?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.12.2009, 17:32   #9
Joe_Black
Guest

Musisz skołować "czysty" plik. Takowy znajduję się zaraz po instalacji podstawy w katalogu BIN. Mi też wywaliło błąd przy próbie update'u no i po reinstalce wszystko szlag trafił. Niby instaluje Riverviev i dodatki a po chwili w statusie wywala że nie są zainstalowane a Riverviev w ogóle nie ma przy wyborze nowej gry i tym samym nie działają save'y postaci z Riverviev. :/
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.12.2009, 18:11   #10
okruszek
Guest

Domyślnie

Zacytuje Wam odpowiedz od EA:

...."Proszę usunąć pliki cookie oraz historie w przeglądarce wg instrukcji na stronie : http://www.google.com/support/accoun...l&answer=32050

Następnie proszę ponownie zainstalować grę, proszę uruchomić program startu The Sims 3 jako Administrator (kliknąć prawym przyciskiem mysz na ikonie The Sims 3 i wybrać uruchom jako administrator). Następnie rozpocząć pobieranie aktualizacji oraz ponowić próbę instalacji dodatku (proszę nie instalować przedmiotów z giełdy wymiany). Proszę również na czas instalacji obniżyć zabezpieczenia w antywirusie i firewallu, lub zupełnie je wyłączyć."

Dowcipne nie ?! NIE INSTALOWAC PRZEDMIOTOW Z GIELDY WYMIANY ,ze Store pewnie tez ?! Ch..era
Dobrze, ze wrocilam do poprzedniego patcha. Instalowalam aktualizacje pobrane z internetu recznie i teraz mam wszystko i smiga gra az milo. Nigdy wiecej poprawek z EA

Cytat:
Napisał Joe_Black Zobacz post

Ja wrzuciłem aktualizacje 1.8... (Podstawa) i 2.3... (Podróże) i zniknęło mi Riverviev. Córka się do mnie nie odzywa bo popsułem jej gre. :/ Teraz przy uruchomieniu niby jest zachowany save ale po najechaniu na niego wywala komunikat: Wczoraj wszystko wywaliłem. Do wersji 1.4.6 Riverviev jest aktywne po wrzuceniu 1.6... wywala że mam nieaktualną grę i w ogóle nie chce się uruchomić a po aktualizacji do 1.8 Riverviev znika i za cholere nie można go zainstalować. i pewnie przez to savey nie działają. Jakieś pomysły? Proszę o pomoc jak można rozwiązać ten problem.

Nie odpisalam Ci tam bo myslalam,ze juz Cie zabily wzrokiem
Przy odinstalowywaniu podrozy wyraznie pisze, ze jesli simowie sa w obcym kraju nalezy najpierw wrocic nimi do domu, zapisac gre i dopiero mozna odinstalowac i sawy dzialaja. U Ciebie juz po wszystkim ale mozesz sprobowac drugi plik w katalogu Sawes z rozszerzeniem backup tylko trzeba skasowac ta nazwe backup i kropke i sprobowac z tego uruchomic.
Jesli z tego nie ruszy to znaczy trzeba zaczac gre od nowa.
Ida swieta wiec kobiety Ci wybacza

Jak ktos potrzebuje linki do patchy aby recznie zaktualizowac to pisac. Ja jestem juz po formacie, wszystkie aktualizacje przerobilam, na ta ostatnia skusic sie nie dam bo nic nie naprawia a wszystko knoci

Ostatnio edytowane przez lithium : 23.12.2009 - 14:36
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania