Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Problemy z grą

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 01.11.2010, 12:34   #1
Horsez

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Błąd aktualizacji...

Gdy zaktualizuję grę i zainstaluje karierę, gra sie strasznie zcina i długo ładuje co robić?

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 04.12.2010, 10:44   #2
zaczarowana1995
Guest

Mam pytanie.
Jeżeli zainstaluję the sims 3 a później dodatki np. podróże . To czy już płyta the sims 3 nie będzie mi potrzebna?Bo nie chcę wydawać kasy skoro chyba bym mogła pożyczyć i zain. a później kupić sobie tańsze dodatki.
Odpiszcie , proszę.!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.12.2010, 19:29   #3
ada_1230
Guest

Domyślnie

Ja mam ogromny problem!! Błagam pomóżcie, bo nie moge grać, a dostałam gre w prezencie! Mam the sims 3 i dodatek Wymarzone Podróże. W dodatku ciagle mi wyskakiwało zaktualizuj gre, to tak zrobiłam. Kiedy chce zagrac pisze, że podstawowa gra the sims3 nie jest zgodna z aktualna grą wymarzone podróże. Chciałam więc zaktualizować the sims3 ale pisało, że jest zaktualizowane i żebym włożyła dodatek i tak wkóło. Jak mam w takim razie zaktualizować gre jak pisze że jest uaktualniona, a wyskakuje okienko, że nie jest... Prosze pomóżcie. Piszcie na e-maila najlepiej: [email protected] z góry dziekuję ;*

p.s. http://www.patches-scrolls.de/sims3.php co mam ściągnąć??

Ostatnio edytowane przez Wielebny : 17.12.2010 - 19:42
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.12.2010, 15:20   #4
stasienka

Masz bardzo nie typowy problem Gdy moja przyjaciółka kupiła TS3 wgrałą i było ok po jakimś 1miesiącu kupiła Wymarzone Podróże i one nie chciały chodzić okazało sie że ma nie spełnione wymagania<tylko 1 było niespełnione> może ty masz to samo najlepiej sprawdź czy twój komputer spełnia wymagania
jeśli spełnia to nie wiem co się dzieje;/
stasienka jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18.12.2010, 16:58   #5
ada_1230
Guest

o to chodzi, że spełnia i grałam już na wymarz.podróżach, tylko po zaktualizoaniu tyskakuje okienko;( nie wiemco robić
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.12.2010, 10:30   #6
fαикα ѕιмóω
Guest

Domyślnie Problem z The sims 3 (aktualizacja)

Witajcie.To mój pierwszy post.Zarejestrowałam się z prośbą o pomoc.Już od dawna posiadam wszystkie dodatki do The sims 2 oraz 3.W The sims 2 już nie gram i postanowiłam zagrać w trójkę.Dotychczas miałam tylko główny dodatek i Wymarzone Podróże,lecz na święta dostałam "Nowoczesny Apartament"-akcesoria
No to zainstalowałam to wszystko i było okey do czasu kiedy...dostałam nastepną płytkę od babci,tym razem "Szybka jazda" . Od tych dwóch dni kiedy ją dostałam grałam na razie w Sims 3 główny dodatek,Wymarzone podróże i Nowoczesny Apartament.
Dziś postanowiłam "doinsalować" grę The Sims "Szybka jazda" . Wyskakiwał błąd,że nie dało się urochomić gry.Wszystko na nowo odinstalowałam.Został mi wtedy tylko ten główny dodatek.Oczywiście zainstalowałam poprzednie dodatki.Po zainstalowaniu byłam z myślą,że za chwilę rozpocznę grę jednak myliłam się.
Wyskakuje mi błąd,że The Sims 3 nie jest zaaktualizowana do najnowszej wersji!
To wchodzę na panel "Aktualizacje",a tam znów pisze co innego.Że mam już zaaktualizowaną tą wersję :/ I tu itu pisze co innego.Co mam zrobić ? Bardzo porszę o porady!
P.S.
Mam ORYGINALNE WSZYSTKIE płytki.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.12.2010, 21:56   #7
Alisha

Domyślnie Odp: Problem z The sims 3 (aktualizacja)

Dołączam się. Ja też nie mogę do-instalować właśnie Szybkiej jazdy i mi wyskakuje to samo.
A kiedy instaluje aktualizacje to wyskakuje 'błąd aktualizacji'.
Alisha jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 01.01.2011, 16:16   #8
jekyll

Domyślnie Odp: Problem z The sims 3 (aktualizacja)

Podaj numer zainstalowanej aktualizacji. Jest on napisany na dole Programu Startu Gry The Sims 3. Ewentualnie najedź na ikonkę Szybkiej Jazdy, która też jest na dole . Podaj, sprawdzę, czy masz wersję dobrą.
jekyll jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 03.01.2011, 16:19   #9
fαикα ѕιмóω
Guest

Wiecie co się okazało? Odinstalowałam wszystko.Powodem był dodatek...Szybka Jazda.Bez niego WSZYSTKO działa,a jak go tylko instaluje to już nie jest okey.Nie wiem co mam z nimi zrobić.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.01.2011, 16:02   #10
grzanka_
Guest

Po formacie nie instalowałam spowrotem simsów, ale ostatnio naszła mnie ochota zeby sobie pograć. Najpierw spróbowałam włączyc bez instalowania aktualizacji - wynik: puste miasto nie chce mi sie wczytać (pasek zatrzymuje sie po okolo 25%). Więc kliknelam aktualizuj gre, włączyło mi sie okno aktualizacji (trwała dość długo bo około 40 min [czyli instalowała wszystkie aktualizacje, tak?]) do ostatniej wersji (bodajże 1.18). No i wszysko idzie dobrze az do ostatniego momentu, bo wyskakuje mi okno i pisze "proszę włożyć dobrą płyte do napędu" A przeciez jest włozona. Zadnych dodatków nie mam zainstalowanych, wiec o co chodzi?
Proszę o pomoc.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania