Gram od początku jednym simem, jak była małam opiekowała sie nią babcia. (dorosły sim który był potrzebny na parceli ale jak tylko dorosła odrazu ja wyprowadziłam aby skupić sie tylko na 1 simie) Na początku owszem było ciężko bo mało kaski ale i dzieki temu tanie przedmioty szybko sie psuły a ja mogłam je naprawiać. Pierwsze nagrody za punkty życiowe to stalowy pecherz, czyścioszek i żadko głodny. Ułatwia zycie. dzie stalowemu pecherzowi nie urzywam w ogole toalety. Doskonaląc kreatywność zarabiałam na obrazach a za kamienie i minerały naprawde są fajne pieniązki. Ja 1 kariere miałam jako gwiazda roka wiec nie pracowałamw ogole tylko dawałam wieczorem koncert i kaska była a i cały dzień dla mnie. Cieżko było z gotowaniem bo jadła moja simka tylko warzywa i owoce wiec potem musiałam nadrobić te 75 potraw do ugotowania.
Co do pieniędzy to naprawde nie jest tak źle, ja się dorobiłam dużego domu i sporej kaski na koncie, ale zaznaczam moja simka jest juz pra babcią

ale też ciągle młodym dorosłym dzięki ambrozji.
Co do metali to je udało mi sie skompletować na samym początku. Moge tylko doradzić żeby szukać przy skupiskach kamieni, ale poszukam dla Ciebie i napisze jeszcze. Postaram sie mapke wkleić. Ale poprostu musisz szukać bo tak jak różowy diament to nie ma go ciągle w jednym. trzeba szukać po całej mapie. Powiedz mi jeszcze w jakim miescie grasz.