|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
Cytat:
W końcu jest napisana autorka. Wiecie, co porównujecie? The Sims 2+ Na studiach+ Nocne Życie+ Własny biznes+ Zwierzaki+ Cztery pory roku+ Podróże+ Czas wolny+ Osiedlowe życie i może jeszcze + akcesoria+ dodatki z internetu vs. The Sims 3. Dodatku z internetu wkrótce się pojawią (mam taką nadzieję), a dodatków będzie przybywać. Z tego co pamiętam, The Sims 2 powstało w 2004 roku i był najnowszą generacją simsów przez ok. 5 lat, a The Sims 3 można kupić dopiero od 5 czerwca tego roku, więc od premiery nawet miesiąc nie minął. Ja nie porównuję, bo nie będę porównywać gry, która ma ok. 5 lat do gry ok. 3- tygodniowej ;-)
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
gdyby te dwie gry TS2 i TS3 zmiksowac byloby super.. W TS2 duzym plusem byly realistyczne obiekty i simy ktore mozna bylo sciagnac. Te twarze są jakies takie kulfoniaste tzn no niby nie jest najgorzej ale brakuje mi realistycznych wlosow itp ( mam nadzieje ze z czasem bedzie mozna pobrac inne rzeczy niz tylko to samo ale z inna tekstura.. ), najbardziej denerwuje mnie dziwny postep histori oraz teleportacja do samochodu. o tym ze sami bedziemy prowadzic samochod chyba mozemy zapomniec ;/ i trzeba czekac na kolejne 20 dodatkow zeby gra byla mocna
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|