![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
simka 1 - mi sie nie podoba, ma niefajne rysy, dla mnie za duzy, za nisko osadzony nos i grube brwi. na szczescie dobralas super wlosy i ubranie
simka 2 - ladne oczy, usta i ksztalt twarzy. za szerokie dziurki w nosie, za szeroko rozstawione oczy i okropne, nienaturalne brwi |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Pierwsza simka - kolor oczu jest brzydki. Fryzura i makijaż może być. Nos jest troche za szeroki.
Druga simka - brzydki nos, troche szeroki, makijaż jest dobry, fryzura pasuje. Brwi mogłyby być inne. Simki nie są złe. |
![]() |
#14 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Zbliżenie twarzy? Ustawiasz sobie kamerę tak by było widać twarz przed tobą tj. żeby simka patrzyła na ciebie. Wciskasz TAB i myszką oraz przyciskami <+> <-> <s> i chyba <w> nie pamiętam już dokładnie ustawiasz tak by było ją widać np. tak:http://i42.************/5ecnfa.jpg
Przepraszam, że znów moje zdjęcie, ale to tylko przykład a nie chcę zabierać czyiś zdjęć ![]() Pozdrawiam i czekam na zdj z gry ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Reputacja: 10
|
![]()
dziękuje za komentarze
![]() Nysia- dzięki za poradę, jutro się pobawię z tymi zdjęciami i na pewno coś wrzucę ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nowa Simka
![]() ![]() Chloe ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
No szkoda, że nie ma większego zbliżenia, ale i tak mi sie podoba. Jednak dolna część twarzy (razem z ustami) jest zbyt masywna w porównaniu do górnej.
Jest bardzo ładna :] |
![]() |
#19 |
Reputacja: 11
|
![]()
Haley - bardzo realistyczna
![]() Chloe - też bardzo ładna, lecz czepię się ust, a głównie dolnej wargi - za pulchna. Fryzurka nie do końca korzystna, zaokrągla buzię simki.
![]() |
#20 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Podoba mi się Chloe, ale najpiękniejsza jest Haley. Chloe ma trochę zbyt okrąglą i za małą twarz. Reszta może być.
8/10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|