|
![]() |
#1 |
Reputacja: 14
|
![]()
Dziekuje za komentarze.
Marlene: ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Felicity mi się bardzo podoba ma taką urodę z lat 50-tych szczególnie w pierwszej fryzurze 10/10
Cheryl ma ładne rysy twarzy, tylko fryzura jest tak 'rozczochrana' i ogólnie ma takie błędne spojrzenie, jakby coś wzięła 8/10 Marlene jest ładna tylko ma zmrużone oczy |
![]() |
#3 |
Reputacja: 26
|
![]()
Bardzo mi się podobają Twoje Simki, są takie... naturalne. Nie wiem, która z trzech ostatnich mi się najbardziej podoba... Felicity ma fajny styl, podobnie Marlene... Cheryl wydaje się lubić wygodne ubrania, podobnie jak ja. W sumie, to chyba zmieniłabym jej buty do ubrania codziennego, bo zdaje mi się, że troszkę nie pasują. A, no i mają podobne nosy, ale to akurat drobiazg... Wiem, może którejś pasowałyby jakieś delikatne piegi?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładna ta simka z lat 60-tych, lecz coś nie tak jest z miejscem gdzie nos styka sie z czołem
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Simka doskonale ukazuje klimat lat 60-tych! Na ostatnim zdjęciu ma jakiś "dziwny" nos, ale to moze tylko ja tak uwarzam
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Super! Simka przepiękna, naturalna. Uwielbiam Twoje prezentacje na tle kanap
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Dzienx za oceny.
A teraz kolejna simka. Dla odmiany ma niebieskie wlosy. Lola: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#8 |
|
![]()
zjem cie za takie sliczne simy ;C
ladnituka! sliczny skin... nie podoba mi sie cos w jej nosie. ma zabojcze oczy. mam jeszcze jedno 'ale'... ta sama prezentacja simek troche nudzi ![]()
#9 |
|
![]()
oj tam, oj tam
![]() ![]()
flesh covers the bone and the flesh searches for more than flesh http://forum.thesims.pl/showthread.php?p=1812431 Zapraszam na mojego bloga, gdzie od teraz będzie się trochę działo ![]() Ostatnio edytowane przez marandile : 02.08.2011 - 02:55 |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Dosłownie oj tam, oj tam.. jakby co zmień kolor sofy
![]() A więc Lola mi się podoba.. oczy, nos i śliczne usta pasuję.. jest super... włosy też są dosyć dobre (dobre są fryzury), oprócz koloru, ja nigdy w simsach nie trawiłam kolorowych włosów, a przynajmniej takich które nie mogą wystąpić po urodzeniu.. ( innym słowem - wątpię aby ktoś mógł mieć odrosty koloru niebieskiego, fioletowego, zielonego itd. - chyba że sobie je pomalował.. ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|