![]() |
#382 |
Guest
|
![]()
Mam dwa pytania.
1.Czy w dodatku podróże jedna rodzina może mieć kontrolę nad dwoma parcelami? Chodzi mi o taki domek letniskowy dla rodziny. A jeśli nie to czy w jakimś innym dodatku tak można. 2.Czy w "Podróżach" można stworzyć własną okolicę wakacyjną? Np. coś takiego jak Wyspa Twikki? |
![]() |
![]() |
#383 |
Reputacja: 10
|
![]()
1. tak może
2. tak da się |
![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
|
![]()
Hejka mam kilka pytań zamówiłem sobie The Sims 2 Podróże i czekam na przesyłkę o chcę.żebyście mnie trochę oświecili.
1. Miałem kiedyś The Sims Wakacje i tam można było zapisywać grę czy w podróżach będzie można to zrobić(Wiem,że głupie pytanie) 2. Gdzie i co można zrobić,żeby spotkać Yeti 3. Czy jeśli wyślę Sima na wakacje (mam zainstalowany dodatek Czas Wolny) to będzie mógł dalej rozwijać swoje hobby 4. Czy można pojechać na wakacje własnym samochodem z dodatku Nocne Życie. 5. Czytałem gdzieś,że można w tym dodatku wybrać się na Miodowy Miesiąc zaraz po ślubie jak tylko impreza będzie udana to ta czarna limuzyna może nas zabrać na wakacje? 6. Czy można wysyłać pocztówki do przyjaciół tak jak było w The Sims Wakacje Mam nadzieje,że mi troszkę pomożecie zanim przyjdzie listonosz z paczką albo ta babka co przyszła gdy zamawiałem CW. |
![]() |
![]() |
![]() |
#385 | |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]() Cytat:
Ad. 2. Trzeba wykopać mapę prowadzącą do tajnej parceli "ukryta pieczara" i tam się spotyka Yeti. Ad. 3. Można kontynuować, ale hobby się nie rozwija. Ad. 4. Nie. Przyjeżdża specjalny busik, który zabiera simów na wakacje. Ad. 5. Nie. Czarna limuzyna nie przyjeżdża. Normalnie wyjeżdża się na wakacje, które w tym wypadku zmieniają się w miesiąc miodowy. Ad. 6. Nie można wysyłać pocztówek. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
|
![]()
Dobra dzięki Bjork za informacje a powiedzcie mi jeszcze czy można zabrać przyjaciela ze sobą na wakacje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
|
![]()
Można
![]() Gdy jest opcja "Wykup wakacje" i zaznacza się na ile dni się jedzie to na dole tego okienka masz podobne, jak jest w telefonie, zanzaczasz simów, z którymi chcesz jechać (tzn. przyjaciół). Niestety nie będziesz mógł kierować nimi na wakacjach, będą jak zwierzaki lub współlokatorzy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
|
![]()
Dzięki zelkam i może jeszcze ostatnie pytanie zadam ponoć można nauczyć się nowych tańców i teleportacji jeśli tak to gdzie i kogo szukać z tego co wiem teleportacji nauczy mnie Nimja a nowe tańce?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
|
![]()
Można nauczyć się Tańca-Klepańca i Tańca Hula.
Klepańca uczysz się w Trzech Jeziorach a Hula w Wyspie Twikki. Musisz tylko znaleźć tubylców/innych turystów tańczących ten taniec. Najczęściej przy radio lub wiszącym głośniku. Hula zawsze tańczą np. w Hotelu na Plaży Twikki na placyku za restauracją. A Klepańca w którymshotelu napewno, tylko nie pamiętam jakim :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
|
![]()
No dobra dzięki zelkam za pożyteczne informację w takim razie czekam na przesyłkę chyba w poniedziałek będzie albo nie wiem wysłałem e-maila z prośbą o wysłanie mi przy Płatności przy odbiorze a tam proszą o przelew który w moim przypadku jest niemożliwy(Brak założenia konta w banku) powinna już przyjść wczoraj albo w czwartek gdy zamawiałem CW to dwa dnii czekałem.
Odezwę się jak będę miał jakieś inne pytania. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|