|
|
|
|
#1 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
Pewnie to dziedziczne, bo jej rodzice mieli ceche wzmozona plodnosc i mieli trojaczki (3 synow), ona byla jedyna corka. Odziedziczyla ceche po rodzicach mysle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
Cytat:
tak jest czesem , ja tez tak mialam
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Mój sim zbjerał klejnoty(bez skojarzeń) i przyszedl włamywacz i wzioł najsłabszy telewizor a obok 2 najlepsze i całe 5 szafek klejnotów...ze slifem markiza i kryształkowym
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Moja simka oglądała TV hmm kanał coś o gotowaniu i w tym czasie się nabywała tej umiejętności. Potem poszła spać, mimo tego przez następne dni, tygodnie, mimo wykonywania innych czynności wskaźnik z gotowaniem wciąż rosnął, aż doszedł do 10 poziomu. I owym sposobem miałam niesamowita kucharkę
|
|
|
|
#5 |
|
|
A ja miałam tak, że kazałam simowi biegać na tej maszynie, i przełączyłam na innego sima i się nim zajmowałam.Po 3 simowych godzinach przypomniałam sobie o tym, który biegał.Patrzę, a ten dalej biegał i w ogóle mu zmęczenie nie rosło ;o
No i tak biegał cały czas aż osiągnął 10lvl xd Potem nie miał żadnego zmęczenia, ani bólów ;d |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Mój sim zaszedł w ciążę i nie posiada aktualnie... ciała xD
http://img74.imageshack.us/img74/1027/beznazwy2f.jpg |
|
|
|
#8 | |
|
Reputacja: 11
|
Cytat:
magiczna ciąża xdd fajnie, mam przykład efektu jojo xd simka weszła do tego odchudzacza, bo spełniła życiowe pragnienie, to se zarzuciła za punkty szcześcia[xd], moc wysoka, odchudziła się [miała najwyższy poziom grubości, żtp.] i zaszła w ciążę - powoli wracała do swojej normalnej wagi,myślałam, że to ciąża, ale urodziła bliźniaków i nic xdd w końcu wróciłam za pomocą tej maszyny do zwykłej wagi [chuda była megasexy, ale niestety xd] |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
|
Cytat:
Bez sensu jest ta możliwość zachodzenia w ciążę w przypadku emerytek (i mężczyzn pewnie też, bo kończy się zapewne tak jak u mnie...)!
|
|
|
|
#10 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|