Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 05.07.2009, 21:01   #1
Wampirencja

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Mroczne strony EA Store

No to co robimy? Podpisujemy jakąś petycję {ledwie 10tys graczy musiałoby ją podpisać sądzę że to nie będzie problem}? Bojkotujemy store i nikt nie kupuje dodatków nawet za punkty otrzymane z grą?

Bardzo ładnie to rozpisane jest I powinno jednak jakiś skutek odniesć!

All hail the hypnotoad!
Wampirencja jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 12.08.2009, 21:05   #2
Makss99
Guest

Mad Odp: Mroczne strony EA Store

Cytat:
Napisał Wampirencja Zobacz post
No to co robimy? Podpisujemy jakąś petycję {ledwie 10tys graczy musiałoby ją podpisać sądzę że to nie będzie problem}? Bojkotujemy store i nikt nie kupuje dodatków nawet za punkty otrzymane z grą?

Bardzo ładnie to rozpisane jest I powinno jednak jakiś skutek odniesć!

od dziś bojkotuje EA store
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.08.2009, 21:19   #3
Ilona
Guest

Domyślnie Odp: Mroczne strony EA Store

czytałam w necie w "Komputer Świat",ze EA Games ma milionowe straty i zyski z the sims 3 są kropla w morzu,nie wiem kto jest ich doradca finansowym,ale zamiast wyjść nam graczom na przeciw,to w końcu dzięki nam maja dochody,robią nam pod górkę,ja osobiście trójkę odstawiłam na półkę i wróciłam do dwójki-dlaczego,gdyż brakuje mi mebli,bibelotów itp.,nie chce mi się zmieniać non stop fryzur simkom,bo to,jak zabawa lalkami,z których już dawno wyrosłam,brak okna ładowania okazał się nie wystarczającym argumentem,aby zachęcić mnie do grania,do tego bardzo mocno zastanawiam się nad kupnem dodatku...po to,żeby wylądował na polce?szkoda mi na to kasy,dlatego wole dwójkę i codzienne nowości z neta
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.08.2009, 21:20   #4
Makss99
Guest

Smile Odp: Mroczne strony EA Store

Cytat:
Napisał ilona Zobacz post
czytałam w necie w "Komputer Świat",ze EA Games ma milionowe straty i zyski z the sims 3 są kropla w morzu,nie wiem kto jest ich doradca finansowym,ale zamiast wyjść nam graczom na przeciw,to w końcu dzięki nam maja dochody,robią nam pod górkę,ja osobiście trójkę odstawiłam na półkę i wróciłam do dwójki-dlaczego,gdyż brakuje mi mebli,bibelotów itp.,nie chce mi się zmieniać non stop fryzur simkom,bo to,jak zabawa lalkami,z których już dawno wyrosłam,brak okna ładowania okazał się nie wystarczającym argumentem,aby zachęcić mnie do grania,do tego bardzo mocno zastanawiam się nad kupnem dodatku...po to,żeby wylądował na polce?szkoda mi na to kasy,dlatego wole dwójkę i codzienne nowości z neta
Ja będe grał w trójke :-)
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania