Cytat:
Napisał Mermaid_
To chyba nie wina dodatku, a problem techniczyczny. Ale jak wyłączasz grę, to czekasz chwilę, aż pojawi się pulpit i dopiero wyłączasz komputer? Bo jak kiedyś zoribłam tak, że gra mi się wyłączała i jeszcze pulit się nie pokazał, a ja już automatyczny przyciskiem na klawiaturze wyłączyłam komputer i cała gra sruu! Popłynęła xD. Także teraz zawsze czekam  .
|
Tak tylko jak ja wylaczam gre to nie wylaczam od razu kompa,niewiem czy to moze byc wina The Sims 2 bo ja mialam pozyczona tylko jest zainstalowana ale jej nie wlaczam a Cztery pory roku jest moje oryginalna tamta tez byla oryginalna tylko juz ja oddalam instalka tyk zostala.Czy moze miec to cos wspolnego ze nie moge zapisac gry jak w nia gram.
Wlasnie skonczylam grac jak wciskam zapisz pojawia sie ZAPISYWANIE PARCELI i gra sie nie wylacza sama

wylaczylam w koncu ja sama i weszlam znow w gre i niestety pojawia sie wszystko jak na poczatku gry tryb wybierania miasta

tak ta gra wciaga ale cos mniej mi sie podoba bo tyle czasu siedzialam i wszystko znow na marn poszlo