|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
A u was też tak jest,że jak idziecie z simem do restauracji i zamawiacie jedzenie i jak kelner je przynosi to jest puste i na nowo trzeba je zamawiać i ja zapłacę za powietrze i to mnie denerwuje
e tam lamentujecie tym ładowanie u mnie ładowanie trwa 3-2 i minuty i to wszystko. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
ładowanie. no i oczywiście jak sim mój ma samochód do pracy, ale tyłka mu się ruszyć nie chcę, bo gra w SSX 3. oraz niemowlęta. kurczę, zapraszam sobie do domu koleżankę Simki, a ona bierze sobie dzieciaka i kładzie na ziemię. i te niewychowane simy co pierdzą przy jedzeniu -.-. simy jedzą i ja sobie jem, nagle jeden wstaje i pierdzi. całe żarcie mi obrzydza xD.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
Jak ktoś ma chociaż ten 1 gb rzeczy z neta to ma nad czym rozpaczać ;p Mnie ostatnimi czasy wkurza wieszanie się gry, co nigdy wcześniej jakoś nie miało miejsca. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
1. Niemowlaki
2. Rozmowa przy jedzeniu 4. Ładowanie (1gb dodatkow z neta + podróże + 4 pory roku + zwierzaki) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() Cytat:
![]() Mnie strasznie wkurza : - jak simy cały czas mają opcję "graj SSX 3" - jak się ma dużo przyjaciół (potrzebnych do awansu) i się z nimi nie utrzymuje kontaktu, to wyskakuje 50 komunikatów że ktoś tam nie jest już przyjacielem rodziny itp. - jak ja każę simom coś robić, a im zaraz wyskakuje inna opcja i idą robić co chcą :/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Mogę się wyżalić w końcu
![]() A mnie wkurzają opiekunki do małych dzieci, albo do niemowląt ![]() ![]() Dziękuję ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 12
|
![]()
U mnie te opiekunki z kolei, zamiast zajmować się dziećmi, korzystają z mojego basenu, telewizora, jacuzzi itd. itp. Do tego strasznie denerwuje mnie, że robiąc imprezę nie mogę zaprosić niezbyt dobrze znanych mi ludzi, bo wiadomo, że nie przyjdą.
Albo jeśli sim ma komputer w pokoju to inny całkiem bezmyślnie sobie tam wejdzie tylko po to by pograć w SSX i przy okazji obudzić mojego sima.
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
"Nie mam na stroju do pracy. Nie karz mi tego robić"
Normalnie... NIE NAWIDZE ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
taa " nie widzisz że nie jestem w nastroju żeby to robić?" , opiekunki do dzieci i niemowlaki i małe dzieci;///
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|