|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 11
|
ja powiem ze trojka, chociaz podstawa dwojki wciagnela mnie bardziej, ale wtedy nawet nie bardzo wiedzialam co to są simsy, w ogole jakas nowosc byla bo internrtu nie mialam ani nawet zadnej innej gry ;p
w trojce kiedy bardzo zmienilam wyglad simom, ich dzieci w wieku dzieci (xd) wygladaja naturalnie, a w dwojce przestraszyc sie szlo :/ no i simy wykonuja rzeczy bardziej po ludzku, np. kiedy przychodzi wlamywacz sim drze ryja bo alarm go obudzil, a potem moze zemdlec itp. no i w ciazy brzuch normalnie rosnie. jedyna wada jest to, ze nie mozna wejsc do budynkow. no chociaz zeby mozna bylo przez okno podpatrzec co sim robi, tak jak u sasiadow. jeszcze bym sie uczepila tej wsi do pobrania, bo niby tak tam wiejsko patrze a tam teatr i stadion O.O No i tworzenie stylu jest swietne ^^ za trojka jestem ;p |
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
Cytat:
Nie będę się wypowiadać na temat tego, czy dwójka czy trójka jest lepsza, ponieważ w tą pierwszą nigdy nie grałam... Za to mogę coś napisać na temat Waszej niesprawiedliwości w ocenianiu tych części. Z reguły porównujecie dwójkę z jej wszystkimi częściami z podstawą trójki, która póki co jest "naga" i bez żadnych dodatków. To chyba oczywiste, co jest w takim razie lepsze. Porównajcie sobie podstawę dwójki i podstawę trójki, zamiast z góry wyskakiwać z nagonkami na tę ostatnią... W ogóle uważam, że porównywać powinno się je obydwie dopiero po wyjściu wszystkich dodatków do trójki, mielibyśmy wtedy szerszy obraz. Ale jak kto chce, w końcu w życiu trzeba trochę ponarzekać...
|
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 11
|
ale mogliby to jakos wiejsko zrobic, np. jakis pokaz filmow w szkole a zamiast stadionu np. boisko
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|