|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Sonda Kąciku Cafe: Który wiersz bardziej Ci się podoba? | |||
| Wiersz numer 1 |
|
19 | 47.50% |
| Wiersz numer 2 |
|
21 | 52.50% |
| Głosujących: 40. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#1 |
|
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
Zastrzeżenia:
- w wywiadzie źle zapisane dialogi - tak naprawdę na główny temat wywiadu jest poświęcona tylko jedna wypowiedź (chodzi mi tu głównie o niezgodność z zapowiedzią- nie lepiej było po prostu napisać "wywiad z Nomadem"?) - linki do tsr nie działają Poza tym, gazetka całkiem OK i na poziomie Jeśli chodzi o szatę graficzną także nie mam się do czego przyczepić. Pierwszy numer mogę uznać za udany ![]() Chociaż fakt, przyznaję, też nie czytałam wszystkiego. Ostatnio edytowane przez Liv : 08.08.2009 - 22:55 |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Reputacja: 10
|
cóż...spodziewałam się czegoś lepszego, no ale wiem wszyscy są tylko ludźmi.
coś logami się nie tego, bo jak widziałam wcześniej były całkiem fajne tylko te dodane czarne kontury jakoś psują efekt. W horoskopie dwa razy są ryby, brak wodnika...choć przyznam horoskop bardzo fajny. ; ) będę uważać na skrzaty tak jak radzi. ;] Cytat:
jak na początki nie było najgorzej, a wiem jaka to ciężka praca (cztery lata z rzędu radagowałam szkolną gazetkę, w tym dwa lata jako redaktor naczelna) pozdr, doom. :3 |
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|