| 
 |  | |||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Sonda Kąciku Cafe: Który wiersz bardziej Ci się podoba? | |||
| Wiersz numer 1 |  | 19 | 47.50% | 
| Wiersz numer 2 |  | 21 | 52.50% | 
| Głosujących: 40. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|  | Narzędzia wątku | Wygląd | 
|  | #11 | 
| Zarejestrowany: 01.12.2008 Skąd: pomorskie Wiek: 32 Płeć: MężczyznaPostów: 911 Reputacja: 10 | 

narazie nuda, pytania w wywiadze nie maja ze soba nic wspolnego, ot tak losowo dobrane, w polecanych dodatkach moglibyscie dac tez fotki, bo w sumie klika sie na slepo. a z tymi logami w jpg to brawo... 
				__________________ death is the road to awe Ostatnio edytowane przez ebola : 08.08.2009 - 23:14 | 
|  | 
|  | 
|  | #12 | 
| Zarejestrowany: 23.08.2007 Skąd: Spod oka mistrza i łuku amora Płeć: KobietaPostów: 2,256 Reputacja: 10 | 

Jeden wiersz jest vibratorii, co jest napisane. Wiersze do konkursu są anonimowe i prosimy, żeby nie podawać w tym temacie autorów, bo mogłoby to wpłynąć na obiektywizm w ocenianiu tych prac  @Chryzia ja się uśmiechnęłam, nawet kilka razy, sporo prawdy w tym jest(no i Twój portret, wrrr... xD), mój artykuł zalicza się do tych najrzadziej czytanych także   
				__________________ Lecz straszny los, okrutna śmierć W udziale im przypadła: Króla zjadł pies, pazia zjadł kot, Królewnę myszka zjadła. Atelier Ostatni Strzał Ostatnio edytowane przez Invidia Semper : 08.08.2009 - 23:03 | 
|  | 
|  | #13 | 
| Guest 

| 

Cóż,mój pierwszy artykuł i trochę niewypał....ale mam nadzieję że ktokolwiek się przy czytaniu chociaż uśmiechnął a reszta super,i będzie coraz lepiej   | 
|  | #14 | 
| Admin Emeryt UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007 Skąd: Warszawa Płeć: KobietaPostów: 5,153 Reputacja: 19 | 

Jaką literówkę?   Wiedziałam, że to będzie świetne  Gio - wielgaśne brawa i gratulacje... @up - Chryziu, słodziutka i kochana  Naprawdę piękny artykuł i wiele emocji wzbudza  OK, przyznaję, śmiałam się  W ogóle to tylko polecanych stron z dodatkami i wierszy nie przeczytałam, bo nie... | 
|  | 
|  | #15 | |
| Zarejestrowany: 22.05.2008 Skąd: Warszawa Płeć: KobietaPostów: 177 Reputacja: 10 | Cytat: 
  Tylko o kącik cafe ;] EDIT: o część w której te 2 wiersze są omawiane, a jest o nich mówione jak o jednym   | |
|  | 
|  | #16 | 
| Zarejestrowany: 23.08.2007 Skąd: Spod oka mistrza i łuku amora Płeć: KobietaPostów: 2,256 Reputacja: 10 | 

Konkurs jest organizowany przez kącik cafe  Ale to jest jeden wiersz, dwie zwrotki=p | 
|  | 
|  | #17 | 
| Guest 

| 

prosze zrobcie cos z tymi logami    | 
|  | #18 | 
| Guest 

| 

Mi tam się podoba ;] Tylko gdzie w horoskopach strzelec? Chciałabym poczytać o mojej przyszłości ;D | 
|  | #19 | 
| Zarejestrowany: 22.05.2008 Skąd: Warszawa Płeć: KobietaPostów: 177 Reputacja: 10 | 

na pewno? bo jeśli tak to zwracam honor ;D Tylko ja po przeczytaniu tematu z wierszami vibratorii byłam przekonana, że to są dwa oddzielne wiersze, ten o kobiecie jest trzeci itd. Jeśli to ja się mylę to przepraszam   | 
|  | 
|  | #20 | 
| Admin Emerytka Zarejestrowany: 01.08.2004 Skąd: Las Wiek: 18 Płeć: KobietaPostów: 3,705 Reputacja: 10 | 

wodnik, kotki   ogolnie mi sie podoba, chociaz na razie tylko przejrzalam. 
				__________________ sruu  | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 |