|
|
|
|
#1 |
|
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
Ciekawa jestem kto zachowywałby się tak jak Twoja bohaterka. Każdy normalny uciekałby, gdzie pieprz rośnie.
Amy jest po prostu GŁUPIA, bo inaczej się tego nazwać nie da. To, że mało realistyczne powiedzieli już moi poprzednicy (szczególnie chodzi mi tu o te "obrzędy") Zastanawia mnie co chcesz przekazać w tym FS. Masz w ogóle ustalone jak to się wszystko skończy? I jeszcze jedno: czemu u licha zachciało się temu dziadkowi właśnie teraz? Wcześniej nie było takich incydentów? A co z rodzicami tej młodzieży? (bo o tym również zapomniałaś wspomnieć) Jak na razie przewiduję akcję tak: ci ją będą dalej gwałcić aż w końcu dziewczyna zajdzie w ciążę. Jak się o tym dowiedzą zabiją ją i po sprawie. Cóż, czekam na next. Może wymyslisz coś bardziej sensownego. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
mnie też sie mózg wyłączył o__O
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Pierwszy odcinek byl w miare normalny,ale ten ostatni..obrzydliwy? xd
Noo,zachowanie Amy bardzo mocno by zdziwilo. Kazdy by po prostu uciekal,coz. A te obrzedy? W ogole nie realistyczne. Sadzilam,ze bedzie z tego cos lepszego,zobaczymy jak z tego wybrniesz,bo zapowiadalo sie fajnie. |
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 11
|
to fs jest tak dziwaczne, że aż komiczne. pierwsze co mi sie skojarzyło, to jakieś stare opowiadanie o kobiecie, która wprowadziła sie do inne babki, bo inwalida przywiązał jej dom do wózka i uciekł. realizm na podobnym poziomie.
|
|
|
|
#5 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
Kiss, nie powinnaś się według mnie poddawać, jak dla mnie na tym też możesz się szkolić |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Guest
|
Cytat:
Przeczytałam i nie mogę ze śmiechu xDD ____________ Wracając do fs'a to... nijak. Opisując jednym słowem. @Volturia. Ej, przecież to bardzo ciekawe i realistyczne, że ktoś przywiązał dom do wózka i z nim pojechał, jak możesz sądzić, że cokolwiek jest lepsze! <O.o xD> Ostatnio edytowane przez bubel-96 : 21.08.2009 - 14:06 |
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Rocket,chodzi Ci o to? -> http://forum.thesims.pl/showthread.p...light=lezbijki
Też od razu mi się z tym FS skojarzyło KisS,przeczytaj sobie ten temat i zastanów się o co nam chodzi.
|
|
|
|
#9 |
|
Reputacja: 11
|
tak właśnie o to xD tak samo stricte - komiczne, tak samo nieprawdopodobne, taki sam styl opisywania sytuacji
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Hmm.. w takim razie chyba poproszę o zamknięcie tematu, a ja się podszkolę. Bo chyba nie ma sensu tego kontynuować.
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|