|
![]() |
#2 |
Reputacja: 12
|
![]()
No początku miałam ustawioną średnią, ale musiałam ją zwiększyć, bo nie zdążałam
![]() Bo chciałam, żeby Simka najpierw spełniła się w karierze i znalazła sobie faceta, by założyć rodzinę. Ale okazało się, że jeszcze tydzień i miała być emerytką ![]() To musiałam szukać jej faceta na gwałt! (tzn. nie żeby ją zgwałcił, tylko że szybko ^_^') Dlatego przedłużyłam. Ale potem się wnerwiałam, że niemowlę tak długo jest niemowlakiem, a małe dziecko przez tak długi czas jest małym dzieckiem. Ale przynajmniej się zdążyło wszystkiego nauczyć ![]() Więc wybieram długą. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
ja często biorę epicką bo chcę np. osiągnąć jakiś tam poziom w karierze i gdy mam już dużo kasy to przełączam se na długą (albo ogólnie wyłączam starzenie się simów)
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Zawsze epicką, gdyż będzie czas na nauczenie się wszystkich umiejętności. I wyłączam starzenie się.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
wybieram zawsze normalną ale chyba przerzucę się na długą bo na normalnej moim simem detektywem pragnie nie o rozwiązaniu 35 spraw spełniła 2 dni po staniu się emerytem
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
słuchaj ja to już mam żone a tak wogóle ja wybrałem epickom to jest extra żyć 900 lat fajnie pozdrowienia milo na prawdziwo kacper pa.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Długa jest dla mnie w sam raz. Jest zawsze czas na nauczenie się umiejętności i rozwoju kariery. Raz tylko grałem na epickiej, sim i jego żona osiągneli wtedy szczyt pięciu karier! O_o Ale to zdecydowanie ZA długo. Normalne też jednak jest czasem dobre
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja mam ustawione na normalne. I nigdy nawet nie myślałam żeby zmieniać. Czasem nawet nie mam co robić z simem przez te 90 dni, to na kodach go starzeję
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak kupiłam grę podstawą to miałam "Normalną", a teraz "Epicką". Ponieważ, chcę żeby moje simy osiągnęły życie.
![]()
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ja gram epicką. Przynajmniej za szybko nie umrę i mam czas na wszystko co chcę zrobić.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|