|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Smile..:* nie mogę się doczekać dziecka
![]() ![]() Horsez oj współczuje z ręką ;/ Olek jest boski! mogę jego numer? ![]() octavessens aj wpadła ![]() ![]() Gio fajna z nich para ![]() anie_1981 ha ha zamiast Venkart przeczytałam benkart ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Ten kolo to Vekart, czy tak jakoś, doczytałam
![]() Kolejne fotki, na dzisiaj ostatnie ![]() ![]() ![]() Vekart po małym retuszu, na spacerze z Lassie. Niestety, ale chyba jej muszę założyć obrożę, chociaż niezbyt korzystnie to wygląda, bo Lassie ma włochatą szyję. I tak lepiej to wygląda niż w dwójce... ![]() Grzegorz i norma na przejażdżce. Wygląda to trochę jak jazda w zastępie, ale tak nie jest. Po prostu w miarę równocześnie kazałam im iść w to samo miejsce. Jeśli ktoś odkryje metodę na jazdę z grupą to proszę o info! ![]() ![]() Rodzice dogonili synalka konno ![]() ![]() Po jeździe konikami trzeba się zająć. Wyczyścić, przytulić, dać przysmak itd.. ![]() ![]() ![]() Nichole z żako o imieniu... Toto ![]() ![]() Vekart ze szczurkiem, imienia nie pamiętam. ![]() Dom Ćwirów jest wręcz oblegany, przez dzikie zwierzęta. Koty, psy, konie, a teraz mamy jednorożca, do kolekcji. Mogłam go złapać kodem, ale nie chciałam. W AP mam czarną klacz i wcale jakaś super to ona nie jest. Ten jednak jest typowym jednorożcem, jak ze zwiastuna. Ma nawet.... bródkę. ![]() Jednorożec zaczepia Mortimera. A mówiłam Lassie, nie węsz tyle na cmentarzu, bo obudzisz zmarłych! Muszę wynieść te groby na cmentarz, a tak tego nie chcę... No chyba, że je wyniosę, a na parcelę Ćwirów wstawię atrapy z BuyDebug. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Anie-skąd masz zebre??? Jest taka sliczna!
Horsez -daj numer do Olka-szukam faceta dla Mikejly ![]() Deidre i Mikejla stały się już duzymi dziewczynkami. Sara Jesica miała już dość zycia w zatłoczonym mieście i paparazi więc wraz z córeczkami przeniosła się do AP (oczywiście paparazi razem z nią ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czas leciał,dziewczynki stały się już nastolatkami. Mikejla żądna przygód,nowych doznań i znajomości wyjechała do szkoły z internatem. deidre zaś przeprawidziła się do domku obok by móc załozyć chodowle koni. Pierwszym,który zaadoptowała był mały źrebiaczek Serafina. Dziewczyny bardzo szybko się polubiły ![]() ![]() Gdy Serafina urosła,Deidre zaczeła ją trenować. Nie zapomniała też o Black'u-dzieki niemu miała przecież wygrywać zawody. Między Serafiną a Black'iem zaczeło iskrzyć. Koniki postarały się o źrębiątko i tak na świat przyszedł mały Kajetan-pół mamusi i pół tatusia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() +BONUS: Jedyne dzikie lesne zwierzątko,które udało mi się zobaczyc. ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Zebrę sama stworzyłam, i to nawet jeszcze w demie. Ogon ma jednorożca, po prostu wpisałam UnlockOutfits on i ten ogon jest tam, gdzie inne końskie ogony. Jednak po wpisaniu tego kodu nie ma ani rogu jednorożca, ani bródki... Zebrom wystarczy zresztą ogon...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Swietna ta twoja zebra Anie. Troche zaluje,ze nie mozna miec innych zwierzatek typu krowy i swinie,nawet jezeli mialyby tylko stac,jesc i spac
![]() No juz sobie nie pogram Sara i jej corkami ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
anie_1981 niezły ten jednorożec
![]() ![]() Saheli019 to ci się córki ustawiły ![]() ![]() ![]() Xx.Abi.xX tylko 1 zdjęcie ![]() ![]() Rodzina Newton poprzednie losy w kolejności: klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik Córka Lucasa i Any podrosła ![]() ![]() ![]() Lucas odwiedził dziadków ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cleo chyba nie lubi się uczyć ![]() ![]() Ana to kobieta samowystarczalna ![]() ![]() ![]() Cleo padła ![]() ![]() ![]() Ana zaczęła wymiotować. Lucas jako lekarz oczywiście zaraz zbadał żonę ![]() ![]() ![]() Lucas stwierdził że to ciąża. Och jacy szczęśliwi ![]() ![]() Ana była u ginekologa , ciąża się potwierdziła ![]() ![]() Mówi o tym Lucasowi ![]() ![]() Lucas był szczęśliwy ![]() ![]() ![]() Cała rodzinka razem ![]() ![]() ![]() Padło na Anę oczywiście ![]() ![]() Cleo o dziwo cieszyła się że mama ma dzidziusia ![]() ![]() Lucas postanowił zacieśnić więzy z Cleo i wynagrodzić jej czas, gdy zachowywał się wobec niej i Any jak dupek ![]() ![]() ![]() Poszli na plac zabaw ![]() ![]() "No to ja ci pomogę ![]() ![]() Patataj ![]() ![]() ![]() ![]() Cleo dziękuje tacie za udany dzień ![]() ![]() Kolacja ![]() ![]() ![]() Masuje żonę ![]() ![]() ![]() Poród ![]() ![]() ![]() Urodził się chłopiec ![]() ![]() ![]() "Mamusia kocha synka ![]() ![]() Babcia Shine też kocha wnuczka ![]() ![]() "A ty ty ślicznotko" Babcia się stęskniła za wnuczętami ![]() ![]()
Starość nie radość, młodość nie wieczność ale SIMY FOREVER!!! Moja Rodzina Newton ma już 25 simów ![]() a co robię poza graniem w The Sims 3? oto mój blog ![]() Ostatnio edytowane przez Justyna0307 : 24.10.2011 - 19:33 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Świetne zdjęcia. Moje są tak raczej zdominowane przez zwierzęta... Lubię je, czy co?
![]() Kolejna seria, jak ja lubię wstawiać zdjęcia... Venkart, czy jak mu tam było zmienił imię na łatwiejsze do wymówienia, Mariusz... Od teraz jest Mariuszem Ćwirem ![]() ![]() Lassie za zasługi (nie wiem tylko jakie), została odznaczona obrożą. Nosi ją z dumą i zadziera nosa przed psami z sąsiedztwa, tudzież znajdami... ![]() Norma zapomniała jak się dosiada zebry... ![]() Ale pamięta, jak się galopuje... ![]() Oczywiście z powodu braków w grze, polegających na niemożności jazdy w zastępie, drogi Grzegorza i Normy się rozeszły. Tutaj Grzegorz jedzie przez centrum miasta i zastanawia się, gdzie wywiało wszystkich sąsiadów... ![]() Po drodze mijał stadko dzikich koni. Urodą, to one nie grzeszą, no nie wiem kto je stylizował! ![]() ![]() Nichole przeszła stylizację, zrzuciła parę kilo, zmieniła fryzurę i odzież. Teraz już dzieci w szkole się z niej nie śmieją. ![]() Stało się to jednak dosyć późno i Nichole tego samego dnia stała się nastolatką. ![]() ![]() Lassie uderzyła woda sodowa do głowy ( na pewno przez tą obrożę) i zaczęła sypiać na sofie, zamiast w budzie. Najgorsze jest to, że nie da się tego zganić... ![]() Nichole i Toto, miejscowy sprawca bólu paluszków ![]() ![]() Lassie miała mały wypadek z piłką, na szczęście nie złamała karku, co bardzo mnie dziwi ![]() ![]() Jedziemy do szkoły!!! Znowu.... ![]() ![]() ![]() Po szkole była studniówka Mariusza, niestety denerwujące jest to, że Nichole też miała na nią jechać, a dopiero dzień wcześniej stała się nastolatką. Jak miała zdobyć chłopaka w jeden dzień..? ![]() Tak długo się stroiła, że limuzyna na nią nie poczekała i musiała jechać autem, na szczęście jeden dzień, to wystarczająco dużo na prawo jazdy... ![]() ![]() Mariusz w limuzynie.... ![]() Nichole i tak przyjechała wcześniej od brata. ![]() ![]() Grzegorz i Norma też zapragnęli potańcówki! ![]() Znudziło im się czekanie na dzieciaki, poszli spać. ![]() Zdjęcia ze studniówki, gra poszukała Mariuszowi dziewczynę, nie pamiętam nawet jej imienia, ale to na pewno jakaś dalsza krewna. ![]() Chociaż późno i spać się chce, to lekcje odrobić trzeba... ![]() Szczurek.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Z bracmi zle,bez nich tez nie dobrze. W sumie gdyby nie moj brat to bym simsow nie mialas.
Anie podzielisz sie zebra ![]() Moja kolezanka miala wczoraj ciekawa sytuacje w simsach. Gdy policja zgarnela jej nastoletnia Simke jezdzaca konno po 23,pokazala sie informacja " Karolina jest nieodpowiedzialnym opiekunem. Jezdzac o tej porze naraza Mustang na stres. Ktos z biura adopcyjnego przyjedzie zajac sie twoim pupilem":o Mieliscie taka sytuacje? |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
anie_1981 Mariusz to ładne imię
![]() ![]() ![]() ![]() Muszę nadrobić Newtonów, bo jeszcze tyle zdjęć mam a tu zwierzaki już są ![]() Rodzina Newton poprzednie losy w kolejności: klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik Babcia Shine odwiedziła trojaczki (dzieci Krisa i Christin). Na rączkach Annmarie ![]() ![]() A tu z Rosalyn ![]() ![]() Dziadek Elton (mąż Shine) z Annmarie ![]() ![]() Dziadek z Rosalyn ![]() ![]() ![]() Shine i Brandon (dziadkowie są dumni z trojaczków więc taka mała sesja ![]() ![]() A tu dziadek z Kevinem (starszym synem Krisa i Christin, brat trojaczków) ![]() Dziadek z Brandonem ![]() ![]() ![]() Ciocia Amanda (dawno jej tu nie było ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rosalyn i Amanda ![]() ![]() Annmarie i Amanda ![]() ![]() ![]() Brandon chyba chce uciec od cioci ![]() ![]() Mały portrecik Amandy i jej męża Conora ![]() ![]() I słodki buziak ![]() ![]() Elton próbował swoich sił w miksologii maltretując lokaja ![]() ![]() ![]() Amanda chciała tatuaż ![]() ![]() ![]() Więc pożyczyła od kolegi taką machinę ![]() ![]() Shine i Elton relaksują się przy kominku ![]() ![]() ![]() Rozmowa staruszków o dzieciach (Amandzie i Conorze) -Widziałeś ile śmieci mieli w domu? Dlaczego nie wyniosą ich! ![]() -Ale kochanie nie możemy młodym dyrygować! ![]() -To ich dom! Ty lokaj zabierz swoje krocze sprzed twarzy mojej żony!!! -Wiesz co skarbie on tam nic nie ma ![]() ![]() -A Ty jesz w ogóle warzywa? -OMG! O.o ![]() Słodki mój orzechu... me źródło uśmiechu ![]() ![]() ![]() No i musiał być buziak ![]() ![]() ![]() Amanda dba o ciało nadal ![]() ![]() ![]() I spełnia marzenie grając na gitarze ![]() ![]() Elton kocha swoje rybki ![]() ![]()
![]() |
#10 | |
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |