|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
eyvee - Ja zawsze moim simom wyłączam starzenie się, a 'wyprawiam' im urodziny za pomocą tortu, albo Nraasa Master Controllera.
![]() SunnySimmy - Było blisko. Musiałam ją teleportować, bo jakbym tego nie zrobiła, to by na nia spadł. Wszyscy macie super rodzinki ! ( u mojej się DUŻO pozmieniało ;D )
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
@.Catti. - chyba zrobie to samo, bo jednak "jakos" gra sama mi daje wiek do przodu simow co nimi nie gram.
Rodzina Tanimoto/Lastavard ciag dalszy Gdy u Hinaty i Marcusa dziewczynki szly grzecznie spac... ![]() ![]() David i Cathrine stali sie nastolatkami ![]() ![]() Cathrine urosla na wesola i spontaniczna cicha romantyczke... ![]() ...zas David stal sie przebojowym nastolatkiem lubiacym wszystko co zakazane ![]() ![]() Pierwszy dzien w nowej szkole - pora na liceum i nowe znajomosci...Cathrine troche zmartwiona nowym srodowiskiem. ![]() Do Steven'a i Kaori przyszla w odwiedziny Hinata - opowiadali sobie o wnukach, starych dobrych czasach i pokazywali zdjecia malej Cathrine oraz Davida, czekajac na zdjecia blizniaczek. ![]() Tomoya nie mogl sie skupic przez te smiechy i glosne pogadanki...patrzyl tylko na siostre i rodzicow spode lba xd ![]() Amelia cos ciezko przezywa nadchodzace lata...starosc zbliza sie krokami i chyba dopadla ja depresja <a za 3 dni bedzie dopiero dorosla xD> ![]() Cathrine po 1szym dniu w szkole stwierdzila, ze nie bylo zle - poznala wiele fajnych nastolatkow....moze nawet i sie zakocha? ![]() David byl dobrym uczniem w szkole...ale wolal siedziec samemu, zdala od namolnego towarzystwa... ![]() Steven podarowal Kaori piekne kwiaty - takie jakie kiedys lubila. Moze i lata juz swoje maja, ale milosc nigdy nie zniknie. ![]() Cathrine swietnie dogadywala sie z bratem - chociaz na takiego nie wyglada co lubi sie smiac i bawic w bitwe na poduszki xd pozory myla ![]() ![]() Cathi wiedziala, ze David nie przepada za lekcjami domowymi, wiec odrabiala je razem z nim. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
eyvee - postęp historii jest bardziej od tego, by nieużywane Simy się nie żeniły, nie wyprowadzały i nie rozmnażali. A brak starzenia - jak sama nazwa wskazuje
![]() Też bym chciała, żeby któreś z dzieci zapewnily rodzicom drugą młodość... Może Marcus wpadnie na kolejny genialny pomysł na użycie tym razem owocu życia? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
.Catti./milkie_way15/suomii/eyvee- dziekuje za zainteresowania moją rodzinką i za współczucie dla Steve'go
![]() ![]() ![]() Eyvee-powiem poraz setny : Boże jakie piękne sa twoje Simy!! Zauważyłam,że wszyscy panowie w Twojej rodzinie są jasnowłosi-czyżby słabość? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
@ginsei - no moze zrobi takie cos xD
@Marl - dzieki wielkie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Rodzina Break
Mała Amelie stała się dzieckiem. ![]() ![]() Ale Fensy musiała wrócić do pracy.. Po raz setny dała wskazówki opiekunce i wyszła.. ![]() Niestety.. jej szczęście po powrocie z pracy zmieniło się w czystą rozpacz.. Zabrzmiał telefon. Był to Johny. - Jeśli chcesz jeszcze zobaczyć swoją córeczkę masz mnie przeprosić i pięknie mi to wynagrodzić. Fensy była w totalnym szoku! ![]() Nie zastanawiała się.. Od razu zadzwoniła na policję. ![]() ![]() Wszystko zeznała policjantce. Opowiedziała wszystko od początku do końca. ![]() ![]() Nagle po raz kolejny zabrzmiał dzwonek telefonu.. Usłyszała w nim wrzaski swojej córeczki.. A po chwili przyszły te okropne zdjęcia.. ![]() ![]() Policji w bardzo szybkim tempie udało się namierzyć Johnego.. Ukrywał się w apartamencie.. A właściwie to się tam włamał. ![]() Gdy Fensy zobaczyła swoją córeczkę chwyciła ją w objęcia, wycałowała. ![]() ![]() ![]() Fensy martwiąc się o swoje dziecko wypytała je czy jest głodna czy śpiąca.. Amelie zamiast tego powiedziała jej po prostu: "Kocham cię mamusiu". ![]() Fensy aż popłakała się ze szczęścia. ![]() c.d.n. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=53425&page=130 <------- ehhh eyvee życie toczy się dalej..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
@o kurcze shotshe
![]() ![]() Rodzina Tanimoto/Lastavard ciag dalszy Babcia Kaori miala co pichcic ![]() ![]() Cathi kladac sie spac rozmyslala o jutrzyjszym wypadzie nad staw ze znajomymi. ![]() Steven oczywiscie znowu cos majsterkuje ;p ![]() Kaori sprzata caly dom, bo lubi to robic....ale swoje lata juz daja we znaki i Kaori nie ma juz tyle sil co kiedys. ![]() A co to? No tak....dzieciaki spia do poznego rana i olewaja szkole, bo rodzina pojechala na wakacje xd ![]() David'a az swiezbila reka i nie mogl sobie darowac gdyby nie porzucal w czyis dom jajkami xd ![]() Kiedy Hinata spozniona siedziala w szkole - David dostawal ochrzan od sasiada za defastacje jego mieszkania xd ![]() Davidowi nie chcialo sie siedziec w tej szkole, wiec poszedl do silki by odreagowac nadmiar energii... ![]() Niestety silownia nic mu nie dala musial gdzies wyzbyc sie tej adrenaliny xd az caly iskrzal z nadmiaru energii w sobie haha. ![]() Oczywiscie przy restauracji odreagowal na jakims dziwacznym gostku xD tamten spanikowal jak baba i uciekl od Davida...ale pedzio xD ![]() Cathrine podczas odrabiania zadania domowego myslala gdzie sie podziewal jej brat...nie bylo go w szkole i nie widziala go tyle czasu... ![]() Na szczescie poznym wieczorem wrocil i przeprosil Cathi, ze jej nie powiadomil i ze sie martwila. Cathrine juz sie przyzwyczaila do "zabaw" brata ;p ![]() Podczas spotkania ze znajomymi Cathri oddalila sie od kolezanek i...widocznie zobaczyla cos ciekawego zza krzakow... ![]() <W wyobrazeniu Cathi xD> Stal tam jakis przystojny mlodzieniec...byla zbyt wpatrzona by uslyszec glosy kolezanek ktore ja wolaly ;p ![]() Cathi olala kolezanki gapiac sie na trenujacego..chyba jakies sztuki walki...przystojniaka. Kojarzyla go skads....ale nie pamietala skad. ![]() W domu Cathi myslala o przystojnym blondynie przez caly dzien, nie moc sie skupic na nauce i zadaniach domowych... ![]() David jak zwykle gral na swojej gitarze....tylko ciekawe dlaczego nie ma jego siostry...zawsze obserwowala jego gre, a teraz cos go olewala ![]() ![]() W czasie szkolnej przerwy Cathrine doznala szoku! To ten przystojniak, ktorego widziala nad stawem! Chodzi do jej szkoly... ![]() Wystarczylo jedno spojrzenie na blondyna i Cathi odleciala w swiat marzen xD... ![]() Po powrocie do domu David zaniepokoil sie widzac...siostre w glebokiej depresji O.o....stala dobita, bo dowiedziala sie, ze ten blondyn to slawny "Ksiaze Natsu", uwielbiany przez dziewczyny, doskonaly w sporcie, idealny uczen, doskonaly w kolku teatralnym, majacego cale setki fanek w szkole....David nie wiedzial co powiedziec T.T ![]() Jako jej brat David staral sie pocieszyc Cathi, mowiac, ze jesli tak jej sie podoba ten chlopak, to niech sie np zapisze na kolko teatralne i zakeci wokol niego...Cathi pomyslala, ze to dobry pomysl. ![]() Cathrine wiedzac, ze jest jedna z wielu dziewczyn, postanowila sprobowac zaprzyjaznic sie z blondynem...i tak nie mogla ani an chwile przestac o nim myslec. ![]() Natsu - postac oparta o prawdziwego Natsu Tanimoto, probuje odzwierciedlic go, by byl jak najbardziej podobny do oryginalu.<Tak, wiem znowu blondyn xD> Ostatnio edytowane przez eyvee : 20.12.2011 - 04:54 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Nie 'znowu blondyn' ale 'BLONDYN!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
shotshe Oj, ciekawie sięzaopwiada, oj ciekawie
![]() ![]() eyvee Ach tak, takimi drobnostkami się nie przejmuj, to nic. Ważne, że ten chłop jest ładny i przystojny, no i rzecz jasna ma sympatyczny wygląd ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|