Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 18.12.2011, 19:33   #1
Miscellaneous

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

eyvee - Ja zawsze moim simom wyłączam starzenie się, a 'wyprawiam' im urodziny za pomocą tortu, albo Nraasa Master Controllera.

SunnySimmy - Było blisko. Musiałam ją teleportować, bo jakbym tego nie zrobiła, to by na nia spadł.

Wszyscy macie super rodzinki ! ( u mojej się DUŻO pozmieniało ;D )

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 18.12.2011, 20:40   #2
eyvee

@.Catti. - chyba zrobie to samo, bo jednak "jakos" gra sama mi daje wiek do przodu simow co nimi nie gram.

Rodzina Tanimoto/Lastavard ciag dalszy

Gdy u Hinaty i Marcusa dziewczynki szly grzecznie spac...

David i Cathrine stali sie nastolatkami

Cathrine urosla na wesola i spontaniczna cicha romantyczke...

...zas David stal sie przebojowym nastolatkiem lubiacym wszystko co zakazane pasjonowal sie takze muzyka.

Pierwszy dzien w nowej szkole - pora na liceum i nowe znajomosci...Cathrine troche zmartwiona nowym srodowiskiem.

Do Steven'a i Kaori przyszla w odwiedziny Hinata - opowiadali sobie o wnukach, starych dobrych czasach i pokazywali zdjecia malej Cathrine oraz Davida, czekajac na zdjecia blizniaczek.

Tomoya nie mogl sie skupic przez te smiechy i glosne pogadanki...patrzyl tylko na siostre i rodzicow spode lba xd

Amelia cos ciezko przezywa nadchodzace lata...starosc zbliza sie krokami i chyba dopadla ja depresja <a za 3 dni bedzie dopiero dorosla xD>

Cathrine po 1szym dniu w szkole stwierdzila, ze nie bylo zle - poznala wiele fajnych nastolatkow....moze nawet i sie zakocha?

David byl dobrym uczniem w szkole...ale wolal siedziec samemu, zdala od namolnego towarzystwa...

Steven podarowal Kaori piekne kwiaty - takie jakie kiedys lubila. Moze i lata juz swoje maja, ale milosc nigdy nie zniknie.

Cathrine swietnie dogadywala sie z bratem - chociaz na takiego nie wyglada co lubi sie smiac i bawic w bitwe na poduszki xd pozory myla

Cathi wiedziala, ze David nie przepada za lekcjami domowymi, wiec odrabiala je razem z nim.
eyvee jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18.12.2011, 22:59   #3
ginsei

eyvee - postęp historii jest bardziej od tego, by nieużywane Simy się nie żeniły, nie wyprowadzały i nie rozmnażali. A brak starzenia - jak sama nazwa wskazuje

Też bym chciała, żeby któreś z dzieci zapewnily rodzicom drugą młodość... Może Marcus wpadnie na kolejny genialny pomysł na użycie tym razem owocu życia?
ginsei jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 19.12.2011, 07:27   #4
M3Lcik

.Catti./milkie_way15/suomii/eyvee- dziekuje za zainteresowania moją rodzinką i za współczucie dla Steve'go aż chce się wstawiac tutaj fotki gdy widze,że kogoś interesują losy mojej rodzinki a Steve'mu szykuje kolejną niespodzianke,która wywruci jego zyciem

Eyvee-powiem poraz setny : Boże jakie piękne sa twoje Simy!! Zauważyłam,że wszyscy panowie w Twojej rodzinie są jasnowłosi-czyżby słabość? Wstaw proszę Hinaty, Cathrine i Davida na GW,bo az mnie skręca by mieć ich u siebbie prszę,proszę,proszę..

MOJE SIMY

M3Lcik jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 19.12.2011, 09:02   #5
eyvee

@ginsei - no moze zrobi takie cos xD
@Marl - dzieki wielkie sa blondynami bo po pierwsze od Steven'a sie zaczelo i dziedziczy dalej jakos tk na chlopcow, a po drugie to mam manie na punkcie takiego "Natsu Tanimoto" bohatera mangi/anime i on tez jest blondynem xD wiec wiecie...hehe<moj avatar>
stare 19.12.2011, 11:28   #6
shotshe

Rodzina Break

Mała Amelie stała się dzieckiem.

Ale Fensy musiała wrócić do pracy.. Po raz setny dała wskazówki opiekunce i wyszła..

Niestety.. jej szczęście po powrocie z pracy zmieniło się w czystą rozpacz.. Zabrzmiał telefon. Był to Johny.
- Jeśli chcesz jeszcze zobaczyć swoją córeczkę masz mnie przeprosić i pięknie mi to wynagrodzić.
Fensy była w totalnym szoku!

Nie zastanawiała się.. Od razu zadzwoniła na policję.

Wszystko zeznała policjantce. Opowiedziała wszystko od początku do końca.

Nagle po raz kolejny zabrzmiał dzwonek telefonu.. Usłyszała w nim wrzaski swojej córeczki.. A po chwili przyszły te okropne zdjęcia..

Policji w bardzo szybkim tempie udało się namierzyć Johnego.. Ukrywał się w apartamencie.. A właściwie to się tam włamał.

Gdy Fensy zobaczyła swoją córeczkę chwyciła ją w objęcia, wycałowała.

Fensy martwiąc się o swoje dziecko wypytała je czy jest głodna czy śpiąca.. Amelie zamiast tego powiedziała jej po prostu: "Kocham cię mamusiu".

Fensy aż popłakała się ze szczęścia.

c.d.n.
shotshe jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 19.12.2011, 12:37   #7
shotshe

http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=53425&page=130 <------- ehhh eyvee życie toczy się dalej..
shotshe jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 19.12.2011, 12:41   #8
eyvee

@o kurcze shotshe ale sie porobilo u ciebie, dobrze, ze malenka jest cala slodka z niej dziewczynka

Rodzina Tanimoto/Lastavard ciag dalszy

Babcia Kaori miala co pichcic dla tylu simow musiala przygotowac wielkiego indyka.

Cathi kladac sie spac rozmyslala o jutrzyjszym wypadzie nad staw ze znajomymi.

Steven oczywiscie znowu cos majsterkuje ;p

Kaori sprzata caly dom, bo lubi to robic....ale swoje lata juz daja we znaki i Kaori nie ma juz tyle sil co kiedys.

A co to? No tak....dzieciaki spia do poznego rana i olewaja szkole, bo rodzina pojechala na wakacje xd

David'a az swiezbila reka i nie mogl sobie darowac gdyby nie porzucal w czyis dom jajkami xd

Kiedy Hinata spozniona siedziala w szkole - David dostawal ochrzan od sasiada za defastacje jego mieszkania xd

Davidowi nie chcialo sie siedziec w tej szkole, wiec poszedl do silki by odreagowac nadmiar energii...

Niestety silownia nic mu nie dala musial gdzies wyzbyc sie tej adrenaliny xd az caly iskrzal z nadmiaru energii w sobie haha.

Oczywiscie przy restauracji odreagowal na jakims dziwacznym gostku xD tamten spanikowal jak baba i uciekl od Davida...ale pedzio xD

Cathrine podczas odrabiania zadania domowego myslala gdzie sie podziewal jej brat...nie bylo go w szkole i nie widziala go tyle czasu...

Na szczescie poznym wieczorem wrocil i przeprosil Cathi, ze jej nie powiadomil i ze sie martwila. Cathrine juz sie przyzwyczaila do "zabaw" brata ;p

Podczas spotkania ze znajomymi Cathri oddalila sie od kolezanek i...widocznie zobaczyla cos ciekawego zza krzakow...

<W wyobrazeniu Cathi xD>
Stal tam jakis przystojny mlodzieniec...byla zbyt wpatrzona by uslyszec glosy kolezanek ktore ja wolaly ;p

Cathi olala kolezanki gapiac sie na trenujacego..chyba jakies sztuki walki...przystojniaka. Kojarzyla go skads....ale nie pamietala skad.

W domu Cathi myslala o przystojnym blondynie przez caly dzien, nie moc sie skupic na nauce i zadaniach domowych...

David jak zwykle gral na swojej gitarze....tylko ciekawe dlaczego nie ma jego siostry...zawsze obserwowala jego gre, a teraz cos go olewala

W czasie szkolnej przerwy Cathrine doznala szoku! To ten przystojniak, ktorego widziala nad stawem! Chodzi do jej szkoly...

Wystarczylo jedno spojrzenie na blondyna i Cathi odleciala w swiat marzen xD...

Po powrocie do domu David zaniepokoil sie widzac...siostre w glebokiej depresji O.o....stala dobita, bo dowiedziala sie, ze ten blondyn to slawny "Ksiaze Natsu", uwielbiany przez dziewczyny, doskonaly w sporcie, idealny uczen, doskonaly w kolku teatralnym, majacego cale setki fanek w szkole....David nie wiedzial co powiedziec T.T

Jako jej brat David staral sie pocieszyc Cathi, mowiac, ze jesli tak jej sie podoba ten chlopak, to niech sie np zapisze na kolko teatralne i zakeci wokol niego...Cathi pomyslala, ze to dobry pomysl.

Cathrine wiedzac, ze jest jedna z wielu dziewczyn, postanowila sprobowac zaprzyjaznic sie z blondynem...i tak nie mogla ani an chwile przestac o nim myslec.

Natsu - postac oparta o prawdziwego Natsu Tanimoto, probuje odzwierciedlic go, by byl jak najbardziej podobny do oryginalu.<Tak, wiem znowu blondyn xD>

Ostatnio edytowane przez eyvee : 20.12.2011 - 04:54
stare 19.12.2011, 13:21   #9
florie

Nie 'znowu blondyn' ale 'BLONDYN!'! Cathi jest śliczna, a Natsu wyrasta na moją ulubioną postać, tak jak wcześniej Marcus. (którego swoją drogą, nadal uwielbiam)
florie jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 19.12.2011, 14:37   #10
Arisane

shotshe Oj, ciekawie sięzaopwiada, oj ciekawie Masz świetnych ludzi

eyvee Ach tak, takimi drobnostkami się nie przejmuj, to nic. Ważne, że ten chłop jest ładny i przystojny, no i rzecz jasna ma sympatyczny wygląd
Arisane jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania