Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 28.12.2011, 16:48   #1
suomii

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

milkie_way15 - Ja przez jakiś czas mieszkałam w Helsinkach, stąd mój nick i takie dziwne imiona. A Weasel może jest dziwne, ale uwielbiam bohaterów książek. Dlatego czasami tworzę sima, nadaje mu imię z książki, bądź filmu oraz takie cechy, jak miał bohater.

dobra, skończmy ten offtop, bo przyjdzie mod i nakrzyczy

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 28.12.2011, 16:54   #2
inseparable

@shotshe - bo to jedną ? ^^ niestety jednak na razie siedzę w tej dziurze zwanej także Polską ;p

@suomii - ano
inseparable jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 28.12.2011, 19:18   #3
eyvee

Ok, wkoncu ten glupi dom mam z glowy....stesknilam sie za Cathi he he xD

@Marl - bad boye sa najlepsi jeee > nie moge sie doczekac "podbojow" Roshana xD <uwielbiam chlopcow w simsach, chociaz mi nie wychodza;p>

Rodzina Tanimoto ciag dalszy

Cathi obudzila sie, ale...nie wiedziala gdzie jest i jak sie tu znalazla. Pozniej jednak przypomniala sobie, ze Natsu zabral ja do siebie, kiedy nocowala sama w parku na lawce...

Szybko sie ubrala i zeszla na dol dosc "ogromnego" domu O.o i spotkala tam Natsu. Czujac sie troche zmieszana nie wiedziala co mu powiedziec...

Zanim cos zdarzyla powiedziec blondyn stwierdzil, ze nie teraz czas na pogaduszki i lepiej zeby sie pospieszyla bo spozni sie do szkoly.

Po szkole Natsu odnajduje wkoncu dziewczyne i nagaduje jej, ze nie bedzie na nia czekal, ze oboje ida do jego domu - nie bedzie sie przeciez wloczyc po miescie.

Cathi dosc skrepowana pojechala z Natsu znowu do jego domu - dopiero teraz zobaczyla jak wielki ma dom O.o...

Podczas rozmowy o sytuacji Cathi dziewczyna postanawia w ramach podziekowania za nocleg i pomoc zrobic Natsu jakis posilek...

Natsu sie opieral krzyczac "Nie! Czekaj...nie wchodz tam...powiedzialem stoj!!!" ale Cathrine pobiegla szybko do kuchni...

Cathi zamurowalo gdy tylko weszla do kuchni...

W kuchni byl straszny balagan - brudne ubrania, naczynia, pudelka po posilkach, zupkach jakies rozwalone kartony po pozywieniu...No tak, widac, ze mieszka sam i brakuje tu kobiecej reki, ale Cathi miala polewke z blondyna ^^"

Natsu zaczal sie jakac, czujac zazenowanie i zlosc xD Stwierdzil, ze nie prosil ja o zaden posilek i lepiej zeby juz poszla.
"Ale przeciez sam powiedziales, ze mam przyjsc do twojego domu razem z toba?...." - zapytala ironicznie Cathi.
"..." - Natsu nic nie odpowiedzial tylko znowu se zmieszal...

"No dobra...ech to zawrzyjmy uklad, ja dam ci nocleg dopoki czegos nie wymyslimy, albo nie znajdziesz wlasnego kata, a ty...eee...no zajmiesz sie domem!" - powiedzial zazenowany blondyn

Cathi nie mogla uwierzyc.
"A...ale Natsu nie moge tak wykorzystywac...to nie w porzadku, przeciez to wszystko kosztuje...sama jestem sobie winna.."...

"Glupia! Nie jestes niczemu winna! Koniec dyskusji zostajesz tu, zreszta...juz wole, jak ty tu zostaniesz i zajmiesz sie domem, niz jakiegos obcego sima paletajacego sie po moim domu!...wiec jestesmy kwita!"

Koniec koncow Cathrine zgodzila sie i zajela sie porzadkami w domu...byla mu bardzo wdzieczna za pomoc, gdyby nie on to nie wiadomo co by sie z nia stalo i gdzie by sie podziala...ciekawe tylko dlaczego to robi?...

Natsu w tym czasie zajal sie swoimi sprawami...

Cathi zauwazyla, ze Natsu byl we wszystkim dobry - nawet nie musial odrabiac zadan domowych....gdzie ona musiala poswiecic na to troche czasu...

Wczesnym rankiem Cathi poszla do kuchni i postanowila przygotowac posilek dla Natsu...wkoncu jest mu wiele dluzna...ale niestety po wielu zmaganiach ciagle jej sie nie udaje i pali wszystko co zrobi na piecu...

Cathi byla zla na siebie, ze marnuje tak jedzenie, ale nie chce mu podawac przypalonych gofrow, wiec probuje dalej i dalej...

Kiedy godziny wyjscia do szkoly sie zblizaly Natsu zszedl na dol szukajac zawsze spoznialskiej sie Cathi...nie spodziewal sie, ze przygotuje mu sniadanie...

CDN

Ostatnio edytowane przez eyvee : 28.12.2011 - 19:21
eyvee jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29.12.2011, 08:25   #4
M3Lcik

@Milkie- Twoja Hanna jest przesliczna,sama ją zrobiłaś? jezeli tak podzielisz się?
@Anie- dawno Cięnie widziałam Łukasz jest ślicznym dzieckiem,pewnie wyrośnie z niego niezły przystojniak

MOJE SIMY

M3Lcik jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29.12.2011, 08:31   #5
suomii

Jeeej Anie wróciła też lubię te miny dzieciaków jak je zdejmują w jeźdźców.

milkie_way - Hanna jest śliczna :>
stare 29.12.2011, 08:33   #6
ginsei

Elwa, ja osobiście jestem ciekawa dalszych przygód siostrzyczek

Marl, a co ty robisz ze swoimi zdjęciami, że są takie... ostre?
Z Roshana jest kawał ciacha... A minki ma świetne

Suomii - Cindy i tak się powinna cieszyć, że noc poślubna się odbyła, skoro mężuś zgona zaliczył xD
Miałam się pytać, czy będzie akcja ze złotym jabłkiem, a tu przecież i Afrodyty i Ateny brakuje...

Ła, ła, ła... Marcus jest jako dorosły taki... taki... MRRRRRRRRR
O rany, chyba się zakochałam xD
A bliźniaczki w tej fryzurze się teraz znacznie lepiej prezentują
A miś mnie rozczulił Aż dziw, że nie ma na nim śladów 'zużycia'
Czy mi się wydaje, czy Claire ma inną fryzurę i nieco ciemniejsze włosy? Dobra, fryzurę ma inną, przy misiu widać... Ale, ale... dlaczemu?
Sebek miał minę, jakby zamierzał kogoś zamordować
Nie bluźnij, też masz ciachowatych facetów... -.-'
Kuchnia jest zaje...fajna i rozbrajająca xD Jeszcze się brechtam xD A rumieniec też jest... boski xD Nie, robię sobie przerwę od twoich opowiadań, bo mi brzuch pęknie...
..
..

Nie, muszę dalej czytać!
Eyvee, spełnij w końcu swoją groźbę i napisz tyle treści, żeby mnie uśpić :]
ginsei jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29.12.2011, 10:34   #7
shotshe

Marl Lidka Lidka! 3

milky_way_15 mam taką samą fryzurkę (ten warkoczyk z kokardką co ma Hana) i baardzo mi się podoba twoja rodzinka

.Catti. Shaiden i wgl. wszystkie dziewczynki są ładne. Chantelle ma taką mroczną urodę

anie i eyvee ja się nie wypowiadam.. bo was przesłodzę ;d

Rodzina Break

Dumna mamusia z córusi

A córusia psoci ..

Matt chciał się uspokoić jakoś i rzucił się w wir zabawy

Czy są tu jacyś kosmici?

Kanapka z dżemem..

Piszemy dalej książkę "Moja mama"

Matt woli odrobić zadanie domowe i spóźnić się do szkoły..

I dostaje ochrzan od mamy..

No i oczywiście próbuje się zrechabilitować pomagając w domu.. Rozwalił mnie tą miną Tyle talerzy do umycia!:o Nie mamy zmywarki?

Doobry synek .. doobry

BONUS:

Eliksir szczęścia

c.d.n.
shotshe jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29.12.2011, 11:13   #8
Doncellita

Od dawna czytam wasze historie , więc postanowiłam, że i ja się podzielę historią moich simów

Rodzina Bloom

Ever i Eric poznali się w liceum. Eric był bardzo ważny dla Ever, ponieważ gdy była w 1 klasie liceum, w wypadku samochodowym zginęli jej ukochani rodzice. Dziewczyna była załamana, nie miała nikogo..Wtedy poznała Erica. Chłopak bardzo pomógł dziewczynie, przygarnął ją pod swój dach i opiekował się nią. Teraz, gdy już skończyli szkołę wyprowadzili się do słonecznego SV i zamieszkali razem. Uwielbiali spędzać wspólnie czas.

Eric już od dawna podkochiwał się w swojej przyjaciółce. Wręczał jej kwiaty, opiekował się nią, robił jej śniadania..

Ever była bardzo szczęśliwa, mając takiego wspaniałego przyjaciela jakim był Eric
Chłopak planował zaprosić swoją przyjaciółkę na romantyczną kolację..Obawiał się, że dziewczyna odmówi i straci jej przyjaźń.. Chłopak zdobył się na odwagę i zaprosił Ever na randkę.

Okazało się, że Ever odwzajemnia jego uczucie. Chłopak nie mógł się powstrzymać i pocałował ją.

Rano, dziewczynę obudziły mdłości. Czyżby kolacja jej zaszkodziła ?

(Sorki za te ścianyy ;/)

Nie zasneliście ?

Ostatnio edytowane przez Doncellita : 29.12.2011 - 11:15
Doncellita jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29.12.2011, 11:36   #9
Miscellaneous

xaga16xlove - Ever i Eric są baardzo ładni

Heh, gdy tworzyłam chłopaka dla Shaiden to 5 razy mi się laptop przegrzał :/
W końcu mi się udało, ale jest baardzo brzydki Teraz muszę tylko wymyślić historię.
stare 29.12.2011, 13:53   #10
inseparable

@all - cieszę się, że rodzinka się podoba ; ) szczerze mówiąc, to się tego nie spodziewałam ;p teraz czas namieszać w ich życiu...
Hanna prawdopodobnie pojawi się na GW, także to dla tych którzy mają orginalne simy. Przyznam się bez bicia, że zrobiłam ją na podstawie simki, ściągniętej właśnie z GW albo z TSR (nie pamiętam dokładnie xd)

@Marl - biedna Tula : (

@shotshe - to kiedy 2-ga córeczka ?

@xaga16xlove - całkiem ładna ta Ever, tylko coś mi nie pasuje w jej kolorze włosów ; ) są takie bardzo marchewkowe ;p

@anie - fajnie że wróciłaś ; ) to teraz jeszcze czekamy na Justynę oi, a z tego Łukasza to pewnie miejscowy amant wyrośnie

@Catti - nie poddawaj się ; )

nie mogę się doczekać dalszych losów waszych rodzinek ;D
inseparable jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania