|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
milkie_way15 - Ja przez jakiś czas mieszkałam w Helsinkach, stąd mój nick i takie dziwne imiona. A Weasel może jest dziwne, ale uwielbiam bohaterów książek. Dlatego czasami tworzę sima, nadaje mu imię z książki, bądź filmu oraz takie cechy, jak miał bohater.
dobra, skończmy ten offtop, bo przyjdzie mod i nakrzyczy ![]()
|
![]() |
#2 |
|
![]()
@shotshe - bo to jedną ? ^^ niestety jednak na razie siedzę w tej dziurze zwanej także Polską ;p
@suomii - ano ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Ok, wkoncu ten glupi dom mam z glowy....stesknilam sie za Cathi he he xD
@Marl - bad boye sa najlepsi jeee > ![]() Rodzina Tanimoto ciag dalszy Cathi obudzila sie, ale...nie wiedziala gdzie jest i jak sie tu znalazla. Pozniej jednak przypomniala sobie, ze Natsu zabral ja do siebie, kiedy nocowala sama w parku na lawce... ![]() Szybko sie ubrala i zeszla na dol dosc "ogromnego" domu O.o i spotkala tam Natsu. Czujac sie troche zmieszana nie wiedziala co mu powiedziec... ![]() Zanim cos zdarzyla powiedziec blondyn stwierdzil, ze nie teraz czas na pogaduszki i lepiej zeby sie pospieszyla bo spozni sie do szkoly. ![]() Po szkole Natsu odnajduje wkoncu dziewczyne i nagaduje jej, ze nie bedzie na nia czekal, ze oboje ida do jego domu - nie bedzie sie przeciez wloczyc po miescie. ![]() Cathi dosc skrepowana pojechala z Natsu znowu do jego domu - dopiero teraz zobaczyla jak wielki ma dom O.o... ![]() Podczas rozmowy o sytuacji Cathi dziewczyna postanawia w ramach podziekowania za nocleg i pomoc zrobic Natsu jakis posilek... ![]() Natsu sie opieral krzyczac "Nie! Czekaj...nie wchodz tam...powiedzialem stoj!!!" ale Cathrine pobiegla szybko do kuchni... ![]() Cathi zamurowalo gdy tylko weszla do kuchni... ![]() W kuchni byl straszny balagan - brudne ubrania, naczynia, pudelka po posilkach, zupkach jakies rozwalone kartony po pozywieniu...No tak, widac, ze mieszka sam i brakuje tu kobiecej reki, ale Cathi miala polewke z blondyna ^^" ![]() Natsu zaczal sie jakac, czujac zazenowanie i zlosc xD Stwierdzil, ze nie prosil ja o zaden posilek i lepiej zeby juz poszla. "Ale przeciez sam powiedziales, ze mam przyjsc do twojego domu razem z toba?...." - zapytala ironicznie Cathi. "..." - Natsu nic nie odpowiedzial tylko znowu se zmieszal... ![]() "No dobra...ech to zawrzyjmy uklad, ja dam ci nocleg dopoki czegos nie wymyslimy, albo nie znajdziesz wlasnego kata, a ty...eee...no zajmiesz sie domem!" - powiedzial zazenowany blondyn ![]() Cathi nie mogla uwierzyc. "A...ale Natsu nie moge tak wykorzystywac...to nie w porzadku, przeciez to wszystko kosztuje...sama jestem sobie winna.."... ![]() "Glupia! Nie jestes niczemu winna! Koniec dyskusji zostajesz tu, zreszta...juz wole, jak ty tu zostaniesz i zajmiesz sie domem, niz jakiegos obcego sima paletajacego sie po moim domu!...wiec jestesmy kwita!" ![]() Koniec koncow Cathrine zgodzila sie i zajela sie porzadkami w domu...byla mu bardzo wdzieczna za pomoc, gdyby nie on to nie wiadomo co by sie z nia stalo i gdzie by sie podziala...ciekawe tylko dlaczego to robi?... ![]() ![]() ![]() Natsu w tym czasie zajal sie swoimi sprawami... ![]() Cathi zauwazyla, ze Natsu byl we wszystkim dobry - nawet nie musial odrabiac zadan domowych....gdzie ona musiala poswiecic na to troche czasu... ![]() Wczesnym rankiem Cathi poszla do kuchni i postanowila przygotowac posilek dla Natsu...wkoncu jest mu wiele dluzna...ale niestety po wielu zmaganiach ciagle jej sie nie udaje i pali wszystko co zrobi na piecu... ![]() Cathi byla zla na siebie, ze marnuje tak jedzenie, ale nie chce mu podawac przypalonych gofrow, wiec probuje dalej i dalej... ![]() Kiedy godziny wyjscia do szkoly sie zblizaly Natsu zszedl na dol szukajac zawsze spoznialskiej sie Cathi...nie spodziewal sie, ze przygotuje mu sniadanie... ![]() CDN ![]() Ostatnio edytowane przez eyvee : 28.12.2011 - 19:21 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
@Milkie- Twoja Hanna jest przesliczna,sama ją zrobiłaś? jezeli tak podzielisz się?
@Anie- dawno Cięnie widziałam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Jeeej Anie wróciła
![]() milkie_way - Hanna jest śliczna :>
![]() |
#6 |
|
![]()
Elwa, ja osobiście jestem ciekawa dalszych przygód siostrzyczek
![]() Marl, a co ty robisz ze swoimi zdjęciami, że są takie... ostre? Z Roshana jest kawał ciacha... A minki ma świetne ![]() Suomii - Cindy i tak się powinna cieszyć, że noc poślubna się odbyła, skoro mężuś zgona zaliczył xD Miałam się pytać, czy będzie akcja ze złotym jabłkiem, a tu przecież i Afrodyty i Ateny brakuje... ![]() Ła, ła, ła... Marcus jest jako dorosły taki... taki... MRRRRRRRRR O rany, chyba się zakochałam xD A bliźniaczki w tej fryzurze się teraz znacznie lepiej prezentują ![]() A miś mnie rozczulił ![]() ![]() Czy mi się wydaje, czy Claire ma inną fryzurę i nieco ciemniejsze włosy? Dobra, fryzurę ma inną, przy misiu widać... Ale, ale... dlaczemu? Sebek miał minę, jakby zamierzał kogoś zamordować ![]() ![]() ![]() Nie bluźnij, też masz ciachowatych facetów... -.-' Kuchnia jest zaje...fajna i rozbrajająca xD Jeszcze się brechtam xD A rumieniec też jest... boski xD Nie, robię sobie przerwę od twoich opowiadań, bo mi brzuch pęknie... .. .. Nie, muszę dalej czytać! ![]() Eyvee, spełnij w końcu swoją groźbę i napisz tyle treści, żeby mnie uśpić :] |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Marl Lidka Lidka!
![]() milky_way_15 mam taką samą fryzurkę (ten warkoczyk z kokardką co ma Hana) i baardzo mi się podoba twoja rodzinka ![]() .Catti. Shaiden i wgl. wszystkie dziewczynki są ładne. Chantelle ma taką mroczną urodę ![]() anie i eyvee ja się nie wypowiadam.. bo was przesłodzę ;d Rodzina Break Dumna mamusia z córusi ![]() ![]() A córusia psoci .. ![]() ![]() ![]() Matt chciał się uspokoić jakoś i rzucił się w wir zabawy ![]() ![]() Czy są tu jacyś kosmici? ![]() Kanapka z dżemem.. ![]() Piszemy dalej książkę "Moja mama" ![]() Matt woli odrobić zadanie domowe i spóźnić się do szkoły.. ![]() I dostaje ochrzan od mamy.. ![]() No i oczywiście próbuje się zrechabilitować pomagając w domu.. Rozwalił mnie tą miną ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Doobry synek .. doobry ![]() ![]() BONUS: Eliksir szczęścia ![]() ![]() c.d.n. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Od dawna czytam wasze historie , więc postanowiłam, że i ja się podzielę historią moich simów
![]() Rodzina Bloom Ever i Eric poznali się w liceum. Eric był bardzo ważny dla Ever, ponieważ gdy była w 1 klasie liceum, w wypadku samochodowym zginęli jej ukochani rodzice. Dziewczyna była załamana, nie miała nikogo..Wtedy poznała Erica. Chłopak bardzo pomógł dziewczynie, przygarnął ją pod swój dach i opiekował się nią. Teraz, gdy już skończyli szkołę wyprowadzili się do słonecznego SV i zamieszkali razem. Uwielbiali spędzać wspólnie czas. ![]() Eric już od dawna podkochiwał się w swojej przyjaciółce. Wręczał jej kwiaty, opiekował się nią, robił jej śniadania.. ![]() ![]() Ever była bardzo szczęśliwa, mając takiego wspaniałego przyjaciela jakim był Eric ![]() Chłopak planował zaprosić swoją przyjaciółkę na romantyczną kolację..Obawiał się, że dziewczyna odmówi i straci jej przyjaźń.. Chłopak zdobył się na odwagę i zaprosił Ever na randkę. ![]() Okazało się, że Ever odwzajemnia jego uczucie. Chłopak nie mógł się powstrzymać i pocałował ją. ![]() ![]() Rano, dziewczynę obudziły mdłości. Czyżby kolacja jej zaszkodziła ? ![]() ![]() (Sorki za te ścianyy ;/) Nie zasneliście ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Doncellita : 29.12.2011 - 11:15 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
xaga16xlove - Ever i Eric są baardzo ładni
![]() Heh, gdy tworzyłam chłopaka dla Shaiden to 5 razy mi się laptop przegrzał :/ W końcu mi się udało, ale jest baardzo brzydki ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
@all - cieszę się, że rodzinka się podoba ; ) szczerze mówiąc, to się tego nie spodziewałam ;p teraz czas namieszać w ich życiu...
Hanna prawdopodobnie pojawi się na GW, także to dla tych którzy mają orginalne simy. Przyznam się bez bicia, że zrobiłam ją na podstawie simki, ściągniętej właśnie z GW albo z TSR (nie pamiętam dokładnie xd) @Marl - biedna Tula : ( @shotshe - to kiedy 2-ga córeczka ? ![]() @xaga16xlove - całkiem ładna ta Ever, tylko coś mi nie pasuje w jej kolorze włosów ; ) są takie bardzo marchewkowe ;p @anie - fajnie że wróciłaś ; ) to teraz jeszcze czekamy na Justynę ![]() @Catti - nie poddawaj się ; ) nie mogę się doczekać dalszych losów waszych rodzinek ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|