|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
eyvee - Niee, jednak nie będzie blondynką. A z tymi dwoma, to dopiero będzie miała po ślubie i wyprowadzce, bo coś odwalą i zostaną wyrzuceni z domu. Tylko tyle mogę zdradzić
Lady Sims - Uwielbiam Twoją rodzinkę Z tego co widzę, to Shaiden i Vanilia mają takie same fryzury ![]() A tak wogóle, to miałam w planach zabicie caałej rodzinki cośtam. (Nie pamiętam nazwiska) Czyli chciałam rostrzaskać ich jak jechali na swój własny ślub, ale jakoś ich za mocno polubiłam
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
@catti - ooo Shaiden blondynka
? widze ma 10 swiatow z Chantelle i Vincentem xd a teraz jak juz mloda dorosla hmm ciekawe co ja czeka ;]@lady sims - a jak ! ja juz mowilam dawno niech da sobie spokoj z Alanem ;D niech Mike bierze poki wolny xD @Marl 89 - ooooo jezusiu, ale tok wydarzen ;D wreszcie Joel i Juliet sa razem Felixa troche mi bylo zal koniec koncow,ale....trzeba wybierac Jak ja lubie takie zdjecia w chwilach wolnych w parku, placu zabaw, na pikniku Natasha wcale nie taka brzydka ![]() @suomii - hehe Brian prosto z mostu walnal Adrienne ze ja rzuca xD bidulka, ale....Amy lepiej do niego pasuje ^^ @@ dzieki wszystkim za mile komentarze dla moich simow Kenji bedzie buntowniczy, ale na swoj sposob ide sie wziasc za swoj nowy domek....
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
ginsei - zadbam... niebawem znowu się pojawi ...
w ogóle to mam ochotę na jakąś tragedię, może kogoś zabiję... sama nie wiem.
|
|
|
#5 |
|
|
Suomii - mam nadzieję, że moje 'zadbaj' nie zrozumiałaś jako 'pozbądź się w delikatny sposób'
![]() Rosemarie - małą ma fajną fryzurkę - zwłaszcza pod kątem się pięknie prezentuje I widzę, że się jako wampirka urodziła ![]() Shotshe - wybacz mi... [prosi] Mogłaś akcję przenieść do ciepłych krajów, a dziewczyna - zamiast śniegiem, mogła piaskiem dostać, albo liśćmi z drzew Nie byłoby kombinowania, że śniegu nie ma ![]() Shotshe da nam swoje lody, Shotshe da nam swoje lody! ![]() Marl - ależ komplikuj, komplikuj Uwielbiam niespodziewane zwroty akcji, a do Felixa się przyczepiłam, bo... No ładny jest, no Skąd ty go w ogóle masz? Jest to jeden z mieszkańców BP, czy sama zrobiłaś?Milkie i Stephenowa - wywiązywać się z obietnic ![]() Catti, a ty już wrzuć coś, bo już od kilku stron się zastanawiasz, co zrobisz z akcją ![]() Tak na marginesie mam 2 pytania: 1. Jak wy robicie te strasznie błyszczące włosy? One są już takie ściągnięte, czy jakiś mod sprawia, że inaczej kolory na włosach się układają? Bo jak przeglądałam fryzury, to część z nich była w trzech wersjach - dwie właśnie takie błyszczące, a trzecia od EA, jakby bardziej 'płaska' i stonowana, a nie wiem, czy je się osobno pobiera, żeby mieć takie, jakie się chce, czy jak? 2. Jak wy robicie zdjęcia wewnątrz pojazdów? Mi się nie udaje wejść nawet po wciśnięciu Taba... [ewentualnie skierujcie mnie do działu, w którym te pytania mogę zadać... ]
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
suomii Brain kobieciarz
![]() eyvee rudy i maślany rządzi ![]() ginsei tak ale ciiicho ![]() LadySimsliczę, że Vanilia się ustatkuje i będzie miała wspaniałego męża Mike'a i dzidziusia ![]() Catti. Shaidi jest śliczniuchna! Czekam na ślub ![]() Rosemarie dziecko ma włoski po mamusi A mamusia fryzure Cass stephenowej ![]() Niedługo dalsze lody mojej rodzinki, ale najpierw muszę sobie poradzić z własnym życiem Ogólnie zaplanowane mam dużo. Więc niedługo dużo będzie się działo.
Ostatnio edytowane przez shotshe : 11.01.2012 - 18:48 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Nie prawda! Cassiel ma troszkę inną fryzurkę.
Bardziej rozczochraną, bo i krótszą. Rosemarie słodka mała. I fajna sesja, Twoi ludzie strasznie mi się podobają!
|
|
|
|
#9 |
|
|
@Ginsej-jakby to powiedziec...sama zauwazylam,ze troche pospieszylam akcje.Wogole na poczatku mialo byc inaczej.Kati miala pracowac w telewizji i wkrecic tam kuzynke,miala chodzic z Felixem,a on mial zainteresowac sie Juliet tylko pod wzgledem seksualnym a potem do niej cos poczuc,ale ze z przyczyn mnie tylko wiadomych musialam zmienic akcje.Teraz planuje jeszcze bardziej ja skomplikowac,ale obiecuje ze dzieciaki beda mialy bardziej przejrzysta historje
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
ehh, nie nadążam już za wami xd ale obiecuję że w weekend się ogarnę i dowiecie się w końcu co się stało z Harlow : D
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|