|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Eyvee :**- cieszę się że twoje Simy powrócą. Szkoda,że nie zobaczymy już Cathi i Natsu
Chyba,że Shotshe ci odesle Cathi. Ja mam gdzieś linki do innych twoich simów,moze tez sie przydadzą?
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
Mi też szkoda, że nie będzie Cathi i Natsu :C Ale życie, druga rodzinka pewnie też będzie super.
Stephenowa - no to zrobiłaś niespodziankę ciekawe, czy będzie chłopiec, czy dziewczynkaola - bella jest ładna, ciekawe jak wygląda jako nastolatka
|
|
|
#3 | |
|
|
Marl - ja jestem za tym, byś się tak, czy siak linkami podzieliła
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
eyvee mam nadzieję że niedługo wstawisz rodzinkę
![]() Marl.89 nie mogę się doczekać co będzie u ciebie dalej
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Ginsei jak tak mówisz, to bardzo mi miło. ; )
Suomii hahha, no nawet ja nie chcę, żeby było taaaaaaaaaaaak nudno. Choć mała rozrywka się Cass należy. Jeszcze Jareda muszę poinformować. :o Też mnie ciekawi płeć maluszka. ; )
|
|
|
|
#7 |
|
|
No to teraz ja, wracam po dłuuuugiej przerwie
(i tak nikt mnie pewnie nie pamięta)Kocham wszystkie wasze simy! Czytam ten temat od... sama nie pamiętam ale bardzo długo. No i postanowiłam że czas na moją rodzinkę. Rodzina Belle Założycielką rodu Belle jest oczywiście Lola Belle, celebrytka z Bridgeport. Ponieważ nie grzeszyła urodą, "trochę" ją zmieniłam. Po stylizacji Lola postanowiła zmienić swoje życie i się ustatkować. Zerwała z Kai'em Leiko i poszła do Kujona wyrwać jakiegoś faceta, za którego później wyjdzie Na zdjęciu z Tomem Wordy.![]() Po niesamowitej nocy Tom i Lola stali się parą. Tom postanowił wysłać Jupitera, "różowego" syna Loli do szkoły wojskowej. "Żeby zmężniał" przekonywał dziewczynę. No i w końcu Lola zgodziła się. Kiedy mieszkająca z nią osobista trenerka, Moxie Logan, dowiedziała się o tym, sama postanowiła adoptować córeczkę, Sophie. Tu Sophie Logan jako nastolatka: ![]() W międzyczasie Tom i Lola się zaręczyli. Nie było żadnych przyjęć, rozgłosu, zaraz zlecieliby się ciekawscy. Tom kupił narzeczonej pieska, Lulu. Moxie na spacerze z Lulu.![]() Minęło parę miesięcy i wkrótce miał wrócić Jupiter. Sophie nie mogła już się doczekać. ![]() No, to tyle na dzisiaj. Przepraszam, że tak mało zdjęć, ale mój net mnie dobija. Raz działa świetnie, za minutę już wogóle. I sorry za nagłe napady senności
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
kleopatran ooo fajnie, że grasz Lolą Belle chetnie zobacze na jej losy.
)anie czekałam na ciebie ![]() eyvee na ciebie czekam Stephenowa kto jest ojcem dorosłych dzieci Cass? Przykro mi że nie wiem, przegapiłam :*A dalsze zakręcone tym razem losy mojej rodzinki już jutro, bo weekend
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Shotshe hmm, tzw. unknown, bo stworzyłam taką 3, ale dla świadomości, iż ludzie nie biorą się z nikąd powiedzmy, że.. hmm, jakiś milioner, który zginął śmiercią tragiczną i przepisał caaaały majątek na Cass? :p
|
|
|
|
#10 |
|
|
kleopatran, fajny psiak
![]() Sorry wszystkich swoich poprzedników, ale długo nie grałam i nie śledziłam tematu ze zdjęciami, postaram się czytać nowe posty. Rodzina Ćwir Od wieków całych nie grałam W Sunset Valley, ale mam stamtąd dużo zdjęć, aż 19. Są to potomkowie rdzennej ludności Sunset Valley, mieszanki Kawalerów, Zadków\Darlingów i Ćwirów. Nie mam tam aż tylu pokoleń co w Bridgeport. Są to potomkowie Aleksandra Ćwira, załączam drzewo genealogiczne. ![]() Na zdjęciu "nowa zawodniczka", Emma. Jest przyszłą żoną Bartosza. Jak zwykle przyłączyłam do rodziny jakąś wygenerowaną Simkę, i trochę ją podretuszowałam Miałam przy tym jakiegoś buga, bo NRaas wyświetlił mi też jakąś inną babkę i ją najpierw dodałam, a ona była taksówkarką... Musiałam ją usunąć, bo pojawiała się i znikała z panelu rodziny.![]() Tutaj Emma i Bartosz oglądają TV... ![]() Renata... Nie wiem jak do tego doszło, że Bartosz jest już młodym dorosłym, a jego siorka jest jeszcze gimnazjalistką... Powinna być co najmniej w połowie wieku nastolatka... ![]() ![]() Bartosz i Emma na przejażdżce na zebrach, Tito i Nana. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Trochę przedmałżeńskiej czułości i oświadczyny... ![]() ![]() ![]() Ślub... ![]() ![]() ![]() Niecodzienna noc poślubna... ![]() ![]() ![]() Ponownie sorry za koszmary senne.... Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 02.02.2012 - 23:07 |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 21 (0 użytkownik(ów) i 21 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|