|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dziękuję wszystkim którym podoba się moja rodzina.. Anie pozki poszły w ruch tekst " Łyknęłaś pigułkę " mnie rozbawił
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
lecieyek - Bo one są siostrami,tylko Julia myśli,że Blake to jej ciocia,ale się niedługo dowie.
![]() shotshe - Ooo,chyba mam pierwszego fana ![]() ![]() Niestety,z powodu szkoły,dam gdzieś mniej więcej w czwartek. ![]() ![]() ![]() ![]() http://i.imgur.com/pWhot.jpg?6094 Trzeba kliknąć na link,a gdy się będzie na stronie kliknąć na zdjęcie,a dalej wiecie co i jak. xD
![]() |
#4 |
|
![]()
Jedno co mnie denerwuje w pozach to to, że po nich trzeba resetować Simów, jeśli ich przenosiliśmy, a raczej w 9 przypadkach na 10, trzeba ich przenosić. Staram się zapisać grę przed zdjęciami i po nich załadować grę bez zapisywania, ale nie zawsze mi się chce, szybciej jest zresetować Simów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
lecyiek - Naprawdę świetna rodzina,uwielbiam ją
![]() Horsez- Eugi jest śliczny ! ![]() shotshe- Masz tu stu procentową rację ! Moda na bliźniaki poprostu ! ![]() Mam dla was dobrą wiadomość,zero złej. ![]() ![]() ~~~~~~~~~~ 2 tygodnie po moim przyjeździe ciocia wpadła na pomysł,który nawet mi się spodobał. - Udałybyśmy się do stylisty,przeprowadziłyśmy by się do nowego domu.. co ty na to ? - Sądzę,że to wprost dobry pomysł,ciociu. - odpowiedziałam,uśmiechając się. I tak następnego dnia zrobiłyśmy. Udałyśmy się do stylisty,wyszłyśmy nie do poznania. W nowych ciuchach wyglądałam świetnie, ubrania okropnie mi się podobały. Moment później ciocia dała mi znak,że wsiadamy do taksówki. - Dokąd jedziemy ? - zaniepokojona zapytałam się cioci,która była uśmiechnięta od ucha do ucha. - Zobaczysz. Pięć minut później taksówka stanęła,gdy wysiadłyśmy,przed naszymi oczami był piękny dom. Byłam zaskoczona. ![]() - Patrz jeszcze na to ! - krzyknęła radośnie ciotka. Wyjęła z kieszeni kluczyk,otworzyła,i pisnęła na widok starego,lecz w dobrym stanie samochód. Cieszyła się w widoku samochodu,który był dla niej ogromną niespodzianką. - Mam samochód ! Nie będę już musiała płacić głupim taksówkarzom lub jechać z kolegą do pracy,wreszcie. - Ciocia cieszyła się jak nigdy dotąd. Uśmiechnęłam się,co sprawiło u cioci ulżenie. Pewnie myślała,że nie cieszę się jak ona na widok samochodu. ![]() ![]() Przytuliłam ją,ponieważ ogromnie mnie cieszyło,że nie mieszkam w tym głupim apartamentowcu. Dałyśmy sobie po małych podarunkach,i poszłyśmy do ogródka,by "uczcić" zmiany w życiu. Ogród był świetny ! Czułam się w nim dobrze,sprawiał,że od razu złe myśli poszły gdzieś na dobre. ![]() ![]() ![]() Zaproponowałam cioci,abyśmy udały się do klubu,by trochę się rozerwać po męczących tygodniach. Ciocia uznała mój pomysł za świetny. Po zjedzeniu hot dog'ów,sprzątnięciu po pikniku,byłyśmy gotowe poszaleć. ![]() ![]() Pojechałyśmy do klubu "Przybytek Walusia". - Kiedy byłam nastolatką,bardzo często tu przychodziłam. Uwielbiam do tej pory miejsce. Ciocia miała rację. Miejsce,pomimo nieurokliwego wyglądu,było fajne. Sposób na zabicie nudy.Zamówiłam sobie drinka,zaś ciocia grała w cymbergaja. Moją uwagę przykuł chłopak,który szedł w nieznaną mi stronę. Barmanka podała mi drinka,był nawet dobry. ![]() ![]() ![]() Chwilowo poczułam się dziwnie. Zechciało mi się tańczyć na ladzie,i to zrobiłam. Po chwili się ocknęłam,i skoczyłam z lady. Ciocia grała w rzutki,zaprosiła mnie do gry,ale odmówiłam gry. Bardziej interesował mnie chłopak,który teraz grał w cymbergaja. ![]() ![]() ![]() Zauważyłam,że on mnie obserwuje. Przerwał grę,poszedł gdzieś w kąt,ja zaś nieśmiało podeszłam. Podałam mu rękę. - Hej,jestem Julia. - Ebenezer,miło mi. Zaczęłam małą gadkę-szmatkę. Kiedy skończyłam,zbliżył się do mnie,złapał mnie za ręce. - Jesteś naprawdę interesująca dla mnie osobą. Nie żałuję,że cię poznałem. Na twarzy pojawiły mi się rumieńce. To,co on powiedział,było dla mnie ogromnie miłe. ![]() ![]() ![]() ![]() Poczułam,że między nami jest mały flirt. Lecz nagle Ebenezer posmutniał. - Jednak żałuję,że się niedługo nie spotkamy. Planuję wyjechać z Bridgeport. Zabolało mnie serce. Nie chciałam,żeby on pojechał.Spróbowałam go pocieszyć. - Proszę,nie wyjeżdżaj. Zresztą i tak bez ciebie było by mi smutno. Zauważyłam na jego twarzy uśmiech. Zazwyczaj był chyba zaskoczony,co na końcu powiedziałam. ![]() ![]() ![]() Niestety,romantyczny moment przerwała ciocia,która wołała mnie. Pożegnał mnie,przytulając mnie. Odeszłam,zaś on był chyba w siódmym niebie. Gdy podeszłam,ciocia zaczęła coś gadać,ale ciągle miałam w głowie Ebenezera. Chyba się w nim zakochałam.Kiedy ciocia zjadła naczosy,uściskałam ją przyjaźnie,i podziękowałam za fajnie spędzony z nią dzień. ![]() ![]() ![]() ~~~~~~~~~~ Nie śpicie przypadkiem ? ![]()
![]() |
#6 |
|
![]()
Rodzina Healy
Valencia urodziła śliczne bliźniaczki ![]() ![]() ![]() Tutaj już w nowym domku ![]() ![]() ![]() A tu z Carly : ![]() Tatuś z córcią : ![]() Noel zabrał Valencię na spacer po plaży i w pewnym momencie oświadczył jej się ![]() ![]() Później wiadomo co się działo.. ![]() ![]() Mimo licznych obowiązków Valencia zawsze znajdzie czas dla swoich ukochanych koników : ![]() Ooo..jakie słodkie ![]() +BONUS Noel czasami mnie rozwala xD ![]() Spójrzcie na jego minę ![]() ![]()
![]() |
#7 |
|
![]()
xaga16xlove pewnie dziewczynki będą ładniutkie
![]() ![]() anie ostrooo ![]() lecieyek ![]() ![]() A ja grałam i chwila prawdy z maślanymi włosami nadeszła ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Rodzina Healy
Brzdące stały się małymi dziećmi. Carly jest identyczna jak tatuś ![]() ![]() Co noc czyta swojej perełce do snu. ![]() Aubree wdała się w mamusię. ![]() ![]() Moim zdaniem są śliczne ![]() Nauka mówienia ![]() ![]() ![]() Valencia pokazała córeczce koniki ![]() ![]() Zabrała ją na spacer.. ![]() ..i do teatru ![]() ![]() Carly nauczyła się chodzić. ![]() Valencia i Noel wzięli ślub prywatny w ogrodzie z tyłu domu ![]() ![]() ![]() Noc poślubna .. ![]() Kontynuacja nocy poślubnej ![]() ![]() Młodzi małżonkowie wyruszyli w podróż do Chin. Oczywiście nie obyło się bez zakupów ![]() ![]() Oboje postanowili rozpocząć naukę Sim-Fu . ![]() Wieczorem wspólnie przy ognisku zajadali się piankami (lub podpłomykami. Nie wiem jak to się nazywa xD) ![]() Na koniec dodam jeszcze parę zdjęć maluchów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Troszkę zdjęć się nazbierało xD No cóż..skoro jestem chora i mi się nudzi to gram ![]() Nie zasneliście ? ![]()
@mod: nieregulaminowa sygnatura Ostatnio edytowane przez Doncellita : 28.02.2012 - 10:22 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
@kurcze fajowe macie te wszystkie rodzinki, zdjecia, simy.....az mi sie zatesknilo, by znowu pograc w trojke. Niestety musze czekac do czasu kupna nowego kompa <10 marzec> a bardziej do dodatku showtime, bo tam chce zaczac grac
![]() Czekam na kolejne zdjecia, bo wszystkie dziennie ogladam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Rodzina Gaston
Tak jak już wspominałam kolejnym dzieckiem Kristen i Doriana jest Sandie ![]() ![]() W koszach na brudną bieliznę się już nie mieściło wiec trzeba było zrobić pranie. ![]() Przyszła pora pożegnać się z Kropką ![]() ![]() Dzień przed pójściem do Szkoły Artystycznej LaFromage ![]() ![]() Kristen polubiła medytację, z dnia na dzień poświęca jej więcej czasu, co pozwala jej się wyciszyć ![]() Noel wrócił już z Prywatnego Gimnazjum Śmigola jako młody dorosły ![]() ![]() ![]() Postanowił się przejechać swoim prezentem od matki na zakończenie szkoły ![]() Pogłębia swoją wiedzę logiki i próbuje swoich sił wynajdując nowe gadżety czy ręcznie wykonane zabawki ![]() ![]() Rodzinny obiad ![]() ![]() Sandie wróciła do domu na jeden dzień aby przywitać się z rodziną i ruszyła do Szkoły Pokoju i Miłości ![]() Noel rozpoczął prace jako Łowca Duchów ![]() ![]() ![]() Pierwsza przejażdżka konna Noela ![]() Kristen natomiast stała się dorosłą ![]() i zrobiła sobie mała krzywdę ćwicząc Sim-fu ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 12 (0 użytkownik(ów) i 12 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|