|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Rodzina Green odc.3
Jenifer po urodzeniu Alexa, stałą się wpaniałą matką zawsze umiała go uspokoić jeśli płakał Alex miał w zwyczaju ryczeć około 4 rano więc Jenifer nie wysypiała się ![]() Ponadto kiedy Alex spał Jenifer rzeźbiła, miała coraz więcej zamówień i używała coraz cięższych sprzętów ![]() Justin wstawał rano aby uprawiać jogging po wzgórzach w Bridgeport, poza tym zaczął być trenerem kadry młodzików ![]() Justin dużo pracował, więc kiedy kiedy wracał ze stadionu spędzał dużo czasu ze swoją żoną, często kąpali się w jacuzzi ![]() Justin w piątki ma wolne więc często całą rodziną wychodzą razem do parku ![]() W parku Jenifer poznała żonę miejscowego polityka, dziewczyny ze sobą wiele wspólnych tematów do rozmowy ![]() Alex jako niemowlak bardzo lubił wyprawy do parku ![]() W końcu Alex stał się małym dzieckiem na zdjęciu z wymyślonym przyjacielem(nawet ładne to dziecko nie modyfikowałem jego i sprawdziłem, że jako dorosły będzie bardzo podobny do Justina) ![]() Tutaj ze swoją kochaną mamą ![]() i to już na tyle dzisiaj ![]() c.d.n ![]() Ostatnio edytowane przez Spectrum : 31.07.2011 - 16:17 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dalsze losy mojej rodziny Newton
![]() Kto nie pamięta : klik i klik Skończyłam na tym że urodziła się Shine ![]() ![]() Podrosła i jak to dziecko uczyła się chodzić, mówić i korzystać z nocniczka ![]() ![]() ![]() ![]() Mamusia wyprowadzała ją na spacerki ![]() ![]() ![]() Nagle Nadia zaczęła się źle czuć. Nudności? Przybranie na wadze? Czyżby to oczekiwane drugie dziecko ??? Chciała poczekać z nowinami aż będzie pewna ![]() ![]() ![]() Kai był wzorowym tatą ale nie miał pamięci do dat ![]() ![]() Shine miała urodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nadia już wiedziała że to ciąża !! Teraz tylko trzeba powiadomić Kai'a o maleństwie ![]() ![]() Kai był szczęśliwy ! Zawsze pragnął mieć dzieci ! Teraz jego marzenie się spełnia ![]() ![]() Pierwszy dzień Shine w szkole ![]() ![]() ![]() Po powrocie ze szkoły Shine dowiedziała się że będzie miała rodzeństwo ![]() ![]() ![]() Shine rosła i ciągle się czegoś uczyła. Była rządna wiedzy ![]() ![]() ![]() Pewnej nocy Nadia zerwała się z łóżka !!! Wody odeszły, regularne skurcze ! O tak rodzi !!!! Kai z tyłu zaspany , po chwili do niego doszło że dziecko chce przyjść na świat ![]() ![]() Urodził się synek - Dylan ![]() ![]() ![]() ![]() Pierwsze karmienie Dylana ![]() ![]() Okres, w którym Dylan był małym berbeciem tak szybko minął!!! ![]() Shine była dumna z młodszego braciszka i się z nim bawiła ![]() ![]() ![]() Kai był dumnym z syna ojcem i gdy tylko miał wolną chwilę uczył syna chodzić ![]() ![]() Wychodził z nim też na spacery ![]() ![]() Dalsze losy wkrótce ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Justyna0307 : 01.08.2011 - 15:43 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Nie martw się u mnie też generalnie wieje nudą i nic się nie dzieje. A te wasze historie są naprawdę świetne, uwielbiam patrzeć na simów jak dorastają , umierają i wogóle całe ich życie. Moi też żyją tak normalnie, bez żadnych dodatkowych atrakcji, typu rozwody, zdrady.
dobra to teraz ja, ale ostrzegam zdjęć jest bardzo dużo, ponad 30, także zróbcie sobie herbatkę i... enjoy ![]() Bliźniaki bardzo dobrze się dogadywały. Stephanie odrabiała za Roberta lekcje, a on bronił ją przed niechcianymi adoratorami ![]() ![]() ![]() Robin poświęciła sie swojej pasji - rzeźbiarstwu. Wyrzeźbiła uroczego konisia ^^ :> ![]() Jak już mówiłam Matthew i Emily zestarzeli się. Postanowili przeprowadzić się do małego domku, bo tu były głośne imprezy. ![]() Matthew jak się wozi xD ![]() Tu opowiada wnuczce o Pablo - jej kuzynie. ![]() Zbliżał się bal. Dzieciaki nie miały z kim iść. Nagle do Roberta zadzwoniła niejaka Jenny i go zaprosiła, a on się zgodził. Dogadywali się świetnie. ![]() Stephanie nie miała z kim iść i zbytnio się tym nie przejmowała. Miała bal w głębokim poważaniu. Pewnego dnia przylazł za nią do domu pewien chłopak (nie pamiętam imienia). Ów chłopak zaczął flirtować ze Stephanie, a ta go wyśmiała i powiedziała że nie będzie zadawać się z jakimś cholernym grubasem. ![]() ![]() Jednak rano miała wyrzuty sumienia. Nie chciała robić sobie wrogów, więc zaprosiła chłopaka do siebie i zaczęła go przepraszać. A że nie można było się oprzeć jej urokowi, ten jej wybaczył i zaprosił ją na bal. Stephanie, miała wątpliwości, ale ostatecznie się zgodziła. ![]() ![]() Po balu dzieciaki przyniosły zdjęcia, dodatkowo zostały królem i królową balu. Stephanie i ten chłopak zostali parą. Roberto i Jenny też. ![]() ![]() Kiedy rodzice wyjechali, Stephanie i Roberto poszli na wagary. ![]() ![]() A następnie urządzili dziką imprezę. ![]() ![]() ![]() ![]() Która niestety skończyła się wizytą policji... ![]() Oraz szlabanem. ![]() Roberto postanowił odegrać się na mamusi za ten szlaban ... ![]() ![]() Enya i Sebastian postanowili zaszaleć w klubie i chyba za bardzo się upili, bo doszło do intymnej sytuacji w miejscu publicznym.... ![]() ...efektem czego był brzuszek Enyi. ![]() Urodziła się mała Audrey. ![]() Mama z córką na spacerze. ![]() Bliźniaki uwielbiały płatać psikusy ![]() ![]() Audrey stała się berbeciem. Tutaj z tatusiem. ![]() To narazie tyle. Popsuło mi sie wszystko przez ten durny błąd 12, ale zapisuję rano i wieczorem, także niewiele straciłam. Niedługo kolejna porcja fotek, mam ich bardzo dużo. BONUS: ![]() I'm bringin' sexy back...Them other boys they don't know how to act ![]()
![]() |
#4 |
|
![]()
super twoja rodzinka
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
heh dzięki...
![]()
![]() |
#6 |
|
![]()
Ciąg dalszy losów Klanu Bardów. Nadal gram Bling'ami, odłamem Bardów.
Eric dorósł i stworzyłam dla niego Simkę. Bardzo szybko zaszła w ciążę, więc musieli się śpieszyć ze ślubem... ![]() Wzruszona familia: Od lewej Betty (siorka pana młodego) oraz jego rodzice, Patty i Johnny. ![]() Zdjęcia z ceremonii. Panna młoda ma na imię Natalia. ![]() ![]() ![]() Krojenie tortu... ![]() Panna młoda usiadła przy stoliku z teściową ![]() ![]() A przy drugim stoliku siedzi pan młody razem z ojcem i siostrą. ![]() A tutaj impeeeeezka! ![]() Zbliżenie na Betty, siostrę Eric'a (pan młody) ![]() Na drugi dzień brzuszek Natalii nieco podrósł ![]() ![]() Na śniadanie reszta tortu z wesela. ![]() Betty w basenie. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Anie-masz zajefajną rodzinkę
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
witam
![]() ![]() kto nie pamięta: klikt klik klik Tak więc Shine stała się nastolatką ![]() ![]() I zaczęła pokazywać na co ją stać. Policja ją odwiozła za rzucanie jajkami w drzwi sąsiadów... ![]() Nadia nie była z niej dumna, Shine dostała szlaban oczywiście. Ale Kai kazał jej wynieść śmieci i szlaban został anulowany. ![]() Shine skorzystała z tego że odwiesili jej szlaban i poleciała na imprezę gdzie piła słodkie drinki ![]() ![]() Shine zaczęła żałować swojego zachowania i tego że zaniedbuję rodzinę więc zabrała brata do parku ![]() ![]() ![]() Mały Dylan podrósł i chciał zostać rajdowcem ![]() ![]() Shine trafiła w szkole na przystojnego chłopaka imieniem Elton. Elton przeprowadził się do Bridgeport z sunset valley. Był zagubiony w dużym mieście więc Shine chciała mu pomóc ![]() ![]() ![]() Patrzyła mu głęboko w oczy... Aż w końcu zostali parą ![]() ![]() ![]() Nadia uczyła Shine prowadzenia... Jak widać po dymku wolała by już biec za samochodem niż siedzieć w samochodzie, gdy Shine prowadzi ![]() ![]() Nadię zaczęło przerastać wszystko. Chciała przemyśleć swoje życie i odpocząć od trudów bycia matką na cały etat...Nadia nie pracowała, ciągle zajmowała się rodziną i domem, musiało się to skończyć. Postanowiła, że zarejestruje samozatrudnienie! Będzie malarką ![]() ![]() Shine zaczęła rozwijać swoje umiejętności. Bardzo polubiła grę na pianinie. Stało się to jej miłością ![]() ![]() W końcu i Dylan stał się nastolatkiem ![]() ![]() I plask na twarz ![]() Urodziny świętował wraz z koleżanką ze szkoły ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Z którą się bliżej zaprzyjaźnił ![]() ![]() Zjazd po schodach ![]() ![]() ![]() Przyszedł czas też na urodziny Shine i Eltona ![]() ![]() Shine jako młoda dorosła ![]() ![]() Ukończenie szkoły przez Shine ![]() ![]() Dylan poprosił Krissy o chodzenie ![]() ![]() ![]() Narazie to tyle ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Witajcie. Dawno się nie odzywałam,ale byłam na wakacjach a teraz cześcien siedze na IMVU. Ale znalazłam tez troche czasu na kochane Simsy.
Niestety narazie ród Attkins-Cook trafił do schowka Obecnie gram panną Scarlett Green-aktorką i modelką z SV. Oto i ona: ![]() Scarlett bardzo lubi muzykować... ![]() ....i balować: w Kujonie lub na swojej prywatnej plazy obok swojej wilii. ![]() ![]() ![]() ![]() Podczas imprezki w Kujonie poznała kolege po fachu Ethana Buncha.... ![]() ...z którym zaczeła romansować. ![]() ![]() ![]() Ale że jest flirciarą wątpie by Ethan był tym jedynym ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
I znowu moje fotki...
Betty jest już dorosła, najwyższy czas, by wyszła za mąż. Podobał jej się jeden z dalekich krewnych, nie pamiętam imienia. Wprowadziłam go do Blingów, oświadczył się... ![]() ![]() ![]() A potem to już standard, ślub... ![]() ![]() ![]() Goście weselni, od lewej: Erick, Natalia, Patty i Johnny. ![]() Jedzenie tortu weselnego (przegapiłam krojenie i nie pstryknęłam fotki). ![]() ![]() No i imprezka. Trwała krótko, nie przetańczyli nawet jednej piosenki, miałam w planach przeprowadzkę młodych i zależało mi na szybkim ślubie. ![]() Po ślubie Betty z mężem przeprowadzili się do jego rodziców. Poza tym, trochę posprzątałam w innych odłamach Klanu Bardów. Bardom groziło wyginięcie, bo zajmowałam się Blingami przez długi czas, a pozostałe gałęzie rodziny miały wyłączony postęp historii. Włączyłam im go, ale dwiema gałęziami musiałam się zająć osobiście, Bardami właśnie (nic straconego, chłopak dopiero stał się młodym dorosłym) no i rodziną Choo. Jedyny żyjący facet to emeryt na 4 dni przed śmiercią! Zrobiłam coś, czego z reguły nie robię, stworzyłam emerytowi dorosłą żonę, no taaka różnica wieku aż w oczy kole, ale Wiktor Choo nie może umrzeć bezpotomnie... Możliwe, że urodzą się bliźniaki. Pozostałe nazwiska Klanu to Kent, Travis i Buffington. Muszę zadbać o ich rozmnożenie, bo gdy seniorzy powymierają, będzie mało ludzi w mieście, w których żyłach płynie krew Anastazji i Jasona Bardów! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|