|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kaka, ja też kocham Simsy!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Hehe ^^
Rodzina Kenworth czesc 6 Paulina stala sie nastolatka jeee ;p ![]() No i oczywiscie nie obylo sie bez psikusow ![]() O oool...chyba w kogos wrabalam na ulicy xd ![]() Stol laboratoryjny to pierwsza milosc Pauliny ^^ ![]() No i trzeba pomoc mlodszej siostrze w zadaniach domowych. ![]() Zabawa w poduchy z wymyslonym przyjacielem ^^ ![]() Czas troszke pocwiczyc...niedlugo szkolne zawody ;] ![]() No i wreszcie 1szy odkryty elikir Pauliny. ![]() Zabawa na zjezdzalni wodnej ;D ![]() Daisy stala sie swiatowej slawy chirurgiem ! I miala swoje urodziny - wkroczyla w wiek doroslosci + nowy image. ![]() James takze nie proznowal...rozpoznawali go teraz wszyscy mieszkancy - znany rezyser a takze slawa. Nic tylko kase zgarniac xD ![]() Elwina takze urosla i stala sie nastolatka ^^ ![]() Po wycieczce szkolnej do komisariatu policji Elwina znalazla swoje powolanie ![]() ![]() Dla Pauliny bylo za duzo wrazen jak na tak krotki czas i postanowila sie zdrzemnac xD ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
eyvee.... uwielbiam Twoje simy, nie wiem czemu, ale są świetne
![]() ![]()
![]() |
#4 |
|
![]()
Nie wiem co ma do tego wytrwałość...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
no wiesz, mnie często nudzą się rodziny, poza tym te błędy. i zwykle dochodzęgóra do 4 - 5 pokolenia.
![]() |
#6 |
|
![]()
Mnie błędy nie odstraszają. Fakt, kiedyś miałam takie solidne błędziska po instalacji Po Zmroku, ale już minęły. No i szczerze, to nie wiem co ja bym zrobiła bez NRaas Overwatch'a...
No to ciąg dalszy losów Ćwirów, jak mi się troszkę znudzą, to wrócę do Bardów, a potem znowu do Ćwirów i tak w kółko. Tutaj Franco Kirby ćwiczy w piwniczce. ![]() Seria zdjęć z mojego cmentarza. Pozwoliłam sobie na taką reklamę... Cmentarz miał być duży, do tego jest jeden poziom piwnicy, z miejscami na urny. ![]() ![]() ![]() ![]() Franco rozmawia ze swoją dziewczyną... ![]() Młody odkrywa w sobie artystyczną duszę ![]() ![]() Jedna z sąsiadek umiera, ludzie się zbierają, a kosiarz się nie pojawia... W końcu dobiłam ją NRaasem. W trójce raczej nie zabijam Simów, sami się starzeją i umierają, ale ostatnio mam pewne "zaburzenia". ![]() O proszę, Mroczny był, ale się zawiesił... Nie dało się na niego kliknąć, nic nie dało się z nim zrobić. Po załadowaniu gry po prostu zniknął. Nazywał się wtedy jakoś zwyczajnie. ![]() -O zobacz! Ktoś się na nas gapi! -Już od jakiegoś czasu mam wrażenie... że jestem obserwowany!... (tak na marginesie, to zaprosił ją na studniówkę...) ![]() Jazda do szkoły. ![]() Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 03.09.2011 - 20:01 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Hmm. rzadko pisze w tym temacie, ale jakoś dzisiaj mi się coś odmieniło : D
To moja simka Amelia Dąbek, bardzo nieśmiała i niepewna siebie simka, która dopiero przeprowadziła się do Barnacle Bay i chciałaby odnaleźć prawdziwą miłość. ![]() Bardzo spodobał jej sie pewnien miastowy, którego imienia już nawet nie pamiętam. ![]() Zauważyła, że nie wygląda zbyt atrakcyjnie i postaowiła przejść ogromną odmianę, łącznie z charakterem. ![]() Chciała rónież zrzucić parę zbędnych kilo, więc zakupiła maszynę do ćwiczeń i spędzała na niej godziny aby uzyskać upragnioną sylwetkę. ![]() Jak widać, pomogło ![]() ![]() Zmieniła także wygląd swojej twarzy i stała się bardziej pewna siebie. ![]() Zapomniała o owym miastowym kiedy zobaczyła innego, też miastowego - Moe Pesce. Szybko się z nim zaprzyjaźniła... ![]() ... a potem chciała czegoś wiecej niż przyjaźń. ![]() Chłopak jednak zachowywał się dosyć dziwnie. Chociaż mieli max. znajomości nie przepadał za pocałunkami ani przytulaniem :C ![]() Amelia postanowiła się jednak nie poddawać i zaciągnąć chłopaka przed ołtarz. ![]() Hmm.. poskutkowało. Niestety krótkotrwale. Po chwili chłopak znów zachowywał sie tak samo. ![]() Podczas gdy byli już zaręczeni postanowiłam stworzyć mojej Amelii prawdziwego faceta ![]() ![]() ![]() Cóż, był dla Amelii o wiele czulszy niż Moe. Wkrótce namówił ją aby zerwała zaręczyny i rozstała się z Moe'm. ![]() Poźniej Amelia stała się dorosła (wcześniej miała wiek młody dorosły). ![]() I niczym prezent urodzinowy, Tom oświadczył sie jej tuż po wyjściu z teatru :3 ![]() Ślub wzieli na plaży w nocy,tylko we dwoje. ![]() Zastanawiam się czy nie zrobić bachorka tym dwóm simom, ale chyba narazie muszą skupić sie na karierze (ona jest prawie na szczycie kariery kulinarnej, on dopiero zaczyna dziennikarstwo). A Wy jak sądzicie ? :3 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Powinni mieć dziecko, lub chociaż zaadoptować
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
No to znowu ja! Simsy potrafią naprawdę wciągnąć...
Pamiętacie trzech braci trojaków w rodzinie Ćwir? Chłopaki są już dorośli. Przeprowadziłam ich do małego domku na plaży... ![]() ![]() A oto i oni... Andrzej... ![]() ...Henryk... ![]() ...i Marcin. ![]() A teraz wracamy do Kirków. Tutaj Franco na randce ze swoją lubą. Załatwiłam jej wizytę u stylisty no i teraz jakoś wygląda... ![]() W basenie... ![]() Franco odpoczywa.. ![]() I znowu w basenie... ![]() W tym wieku już zaczyna... No to co to będzie potem... ![]() Cóż to za czułości!? A... niech się jej matka martwi. ![]() Młody ma już prawko. ![]() Wizyta w miejscowym barze szybkiej obsługi... ![]() Musiałam zrobić jej zdjęcie, to potomkini Agnieszki Zadek. Nawet do niej podobna... ![]() Służąca przyrządza hot-dogi. ![]() A oto Layla... Ładna z niej dziewuszka. ![]() Rodzinka w komplecie. ![]() Layla gra w grę video. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Hahaha.!
Jaki Layla ma zły wzrok na ostatnim zdjęciu ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |