![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Mu, ja tego "Przywódcę Wolnego Świata" traktuję jako przywódcę jakiejś partii wolnej od korupcji itp... Bo ten przywódca wolnego to niby rządzi światem, który jest wolny, wiec tak jakby nie ma władz... (Tak to rozumeim...) Chociaż teraz wogóle nie rozumiem, bo strasznie chory jestem i mam zaburzone myślenie
![]() |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Yhym, niby masz rację. Przywódca ma władzę ostateczną, ale na nic nie wpływa. Wydaje się nie posiadać władzy.
Pamiętaj jednak że Simy mają swoje prawo. Nie mogą kraść, czy włóczyć się nocami po mieście jako nastolatki. Muszą mieć i kogoś, kto te prawa ustanowił. ![]() P.S. Co Ty tu jeszcze robisz? Wracaj do łóżka! Wygrzewaj się!!! Szybkiego powrotu do zdrowia ;-) |
![]() |
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ta cała praca to jest tak: sim po prostu wchodzi do budynku gdzie pracuje, po paru godzinach wychodzi i automatycznie zarabia pieniądze. Sim na przykład gdy jest burmistrzem to nie może organizować festynów dostaje tylko nowe ubranko.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Reputacja: 15
|
![]() Cytat:
Swoją jednak drogą mogłoby coś się wiązać innego z bycia burmistrzem, czy przywódcom, jakieś specjalne przywileje :d
![]() |
![]() |
#15 |
Reputacja: 10
|
![]()
No właśnie.A tego nie ma. Można tylko od pewnego poziomu naciągać ludzi na kasę na "kampanię wyborczą" której nie ma. Jest to tylko potrzebne do awansów, tak jak charyzma, czy dobry nastrój.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|