Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 08.06.2003, 18:55   #1
...:::DAGA:::...
Guest

Domyślnie

więc tak:

Ściany, podłogi i dachy
Od podłogi aż po dach, mamy pełno nowych stylów dla rezydencji Twoich simów. Przemaluj, przemebluj, przedywabuj domostwa Simów w stylu odpowiednim dla nowych członków elity prawdziwie sławnych i bogatych.

Sława
Dzielnica showbiznesu pełna jest alterier zdjęciowych, planów filmowych i przeróżnych innych miejsc, w których simowie mogą walczyć o sławę. Są one obsługiwane przez personel, którego wymagania musisz spełnić, aby odnieść sukces. Ustal właściwą sekwencję, a zyskasz sławę i majątek.

Styl życia
Zrelaksuj simów w salonach odnowy lub w symulatoże nie ważkości. Niech ćwiczą swoje role przed biblioteczką z popiersiem Szekspira lub nurkują z akwalungiem tuż za drzwiami swoich domów. A jeśli Twój Sim woli po prostu oglądać telewizję, z pewnością ucieszy się z nowej anteny satelitarnej, znacznie zwiekszającej liczbę kanałów w domowym odbiorniku.

Informacje te przepisałam z książeczki dodanej do płyt (mam pierwszy orginał!). Mogłabym napisać więcej ale jeżeli mam to robić na darmo... jeżeli chcecie napiszę więcej.........

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania