|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
-Coś ci się jakość spaprała . o.o.
-Nie zmieniłaś tej muzy z czołówki. -.- . -"-Ojej! Zaczęło padać w dzień! -Chodźmy do tego butiku z ciuchami w nocy!". Tak daleko był?. ;oo . -Też się tak podniecasz jak butik widzisz?. loll. ;o. -U ciebie w butiku też są grille?. ^^'. -2:08 wiechałaś w sufit. -"Wow! rewelacja!" nawet nie spojrzała na tą sukienkę . ;p. -Chmurka była. -Ble. Te przejścia są okropne. >.<. -"...aż tak wredna." Ta Patrycja to mówiła, tak? ;o. -Nie zdjęłaś tych kolczyków co nie mają recoloru... -Oczo***ny fiolet na końcu. >.<. -nie pisz "zapraszam na kolejny odcinek" to wsiowe jest. xD. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
O taak, Panna Papatka, znowu ma wąty.
Ale ok. Najbardziej podobała mi się scena na sali. Fajnie było w tym butiku, chociaż też się zastanawiałam nad tym grillem xD. Muzyka jest spoko, ujęcia też, każdy słucha czego chce więc -heloł! Ciekawe czy rzeczywiście coś się stanie z tą Martą, a zwłaszcza, co w końcu z tą jej ciotką. Dla mnie jest w porządku, jak każdy odcinek i serio nie mam nic przeciwko, więc mi nie truj zaś na gg xD ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]()
Pisało, że film jest jeszcze przetwarzany i jego jakość może się poprawić.
Powiedziałam, że czołówkę zmienię dopiero w piątym odcinku. Widać jak czytasz. Cytat:
Ja tego butiku nie tworzyłam, więc pretensje o te grille miej to twórców. A czy za każdym razem musiałam ją pokazywać? ![]() Nie, to mówił Artur. LOGIKA! Jak dla ciebie. Nie musi ci się podobać. Tutaj nie miałaś już się czego doczepić, więc takie coś mi wytknęłaś, ale dobra nie bd już tego pisać. |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|