|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
No, ale gdy forum posiada żywsze kolory, to aż miło patrzeć.. ; o I wygląda ono profesjonalniej. A to wygląda na ustawioną pierwszą lepszą skórkę i tyle - zero jakiejkolwiek oryginalności. ; o
|
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() mi jakoś nie przeszkadzają tylko 2 skórki, od początku mam domyślną i bardzo mi się podoba, jest fajna, przejrzysta i czytelna. Jak ci tak przeszkadza brak żywszysz kolorów, to może zrób sobie swoją własną skórke i wyślij do odpowiedniej osoby która tylko to wrzuci tam gdzie trzeba i będziesz miała swoją skórkę marzeń ![]() ![]() A tak w ogóle to na żywsze kolory wcale nie jest miło popatrzeć ![]() Jak by było więcej skórek to i tak znalazł by się ktoś, komu by się nie podobały i by chciał innej. Jeśli chodzi o niedziałające przyciski, mi jakoś nie przeszkadzają, dlatego że jak coś pisze to szybciej jest mi napisać kod niż sięgać po myszke i kliknąć. Jak dla mnie nic nie trzeba zmieniać ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
mi na początku przeszkadzały te niedziałające przyciski, ponieważ klikam i klikam i nic xD Ale z czasem się przywyczaiłam i dobrze jest tak jak jest. ![]() Ktoś coś pisał o usuwaniu zamkniętych tematów. Co do tego to się nie zgadzam. Przecież, gdy ktoś czegoś nie wiem nadal może znaleźć podpowiedź w zamkniętych tematach ![]() A co do niektórych komentarzy : Wydaje mi się, że niektóre osoby szukają błędów i rzeczy do zmiany na tym forum na siłę ![]() Ostatnio edytowane przez Noemi : 22.10.2009 - 16:05 Powód: literówki, literówki ... ;D |
|
![]() |
#4 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
oczywiście można sie przyzwyczaić do brzydkiego wyglądu (jest funkcjonalny, ale brzydki), niedziałających przycisków i reklamy w idiotycznym miejscu, ale nie zmienia to faktu, że powinno to zostać zmienione.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|